reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

witam się popołudniowo-właśńie wyszła ode mnie koleżanka.Była mnie dziś pierwszy raz odwiedzić ze swoim synkiem.Urodził się 3 tygodnie temu.Masakra jak się dzieci zmieniają w tak krótkim czasie.W domku pozostał taki przyjemny zapach dzidzi.Ale chciałabym mieć już swoje maleństwo...ach....

reklama
:-)no i co tam brzucholki jednak nic nie robie oprucz spaghetti bo mam na nie ochote hehe tylko mięso mi się rozmraża dostyć długo :baffled:zaraz zjem na żywca hehe ALE DZISIAJ NUDNO MI NORMALNIE EHHHHH JEDNAK SAMEMU JAK SIĘ SIEDZI TO MOŻNA JOBLA DOSTAĆ :/ :cool:JAK WIDZE TEN ZNACZEK TO MI SIĘ CHCE TAK ŚMIAĆ ŻE MASAKRAHEHEHE

ja też ogladalam wczoraj z mamą 9 miesięcy :D Na razie mieszkamy z moimi rodzicami bo nasze nowe mieszkanko jest daleko i po pierwsze nie urządzone a po drugie pomoc rodziców podobno niezastąpiona na początku ;) Mój M wolał władce pierścieni ehh :p Na marginesie jest strasznie zazdrosny o Hugh Grant(d)a :p

U mnie niunia też chyba kocha brzuszek bo Jej się nie spieszy zbytnio

możliwe mi się ciągle spać chce a kawy się boje wypić bo jestem sama w domu a mieszkam 15 km od zielonej góry w takiej małej wioseczce i zanim karetka by dojechała to już by był poród w domu :0)

A ja 40km do każego szpitala mam,boję się,że jak się zacznie ostro to nie zdążę może,albo że będzie fałszywy alarm i tam będę czekać kto wie ile

A ja 40km do każego szpitala mam,boję się,że jak się zacznie ostro to nie zdążę może,albo że będzie fałszywy alarm i tam będę czekać kto wie ile
ostro się nie zacznie jak dziecko ułożóne jest prawidłowo tak mi moja mama mówiła i lekarze jakby było ułożenie pośladkowe to wtedy do szpitala nawet by się nie pytali czy sie chce a tak to nawet u nas tydzień po terminie wypuszczają do domu jaknic się takiego nie dzieje

ja też ogladalam wczoraj z mamą 9 miesięcy :D Na razie mieszkamy z moimi rodzicami bo nasze nowe mieszkanko jest daleko i po pierwsze nie urządzone a po drugie pomoc rodziców podobno niezastąpiona na początku ;) Mój M wolał władce pierścieni ehh :p Na marginesie jest strasznie zazdrosny o Hugh Grant(d)a :p

U mnie niunia też chyba kocha brzuszek bo Jej się nie spieszy zbytnio
ale żeby on jeszcze był przystojny a tu dusza gdzie tam a wogóle zdawało mi się wczoraj że on ma zeza troszeczke

Hej kobietki...widzę że większość usilnie pracuje w sypialni nad rozwarciem...hihih
Na mnie w pierwszej ciąży to wcaaaale nie działało....teraz mąż na nocki w pracy to nawet nie mam jak:zawstydzona/y: No ale jest jeszcze troche czasu..
Ja mam ostatnio powera i cały czas coś robie...dziś znowu malowałam- drzwi do sypialni hihi Zrobiłam sobie liste rzeczy które chce zdążyć zrobić w domu przed porodem....sporo tego ale może sie uda :)

P.S. Co to za film 9 miesięcy??? Nie słyszałam o nim...jestem z filmami do tyłu ostatnio...

cześć to film który wczoraj o 20:00 na polsacie leciał o ciąży taka niby to parodia niby fakty :tak:ide się położyć jakaś zmęczona jestem :/:confused:

Ostatnia edycja:
hej hej :-)
Melduję się jeszcze w całości ;-)

Wpadłam do Was na chwileczkę :-)

widzę, ze macie lenia ;-) To tak jak ja, nic mi się nie chce :dry:
Wstyd się przyznać, ale nawet na forum nie mam ochoty za bardzo pisać :zawstydzona/y:

No, i widzę, że kolejne mamusie tulą już swoje Maluszki :-D
Jak fajnie - niedługo i na nas przyjdzie czas ;-)

3majcie się, zmykam

reklama
No,jakoś mało nas tu dziś.A mi tak źle pisać posty na telefonie,mam dużo czasu,ale cóż z tego jak sprzęt nie działa,może w poniedz.ktoś mi zajrzy do tego komputera. Narazie pożegnam się z Wami,może potem zajrzę,jak nie będę spała:-)

Do góry