witam się popołudniowo-właśńie wyszła ode mnie koleżanka.Była mnie dziś pierwszy raz odwiedzić ze swoim synkiem.Urodził się 3 tygodnie temu.Masakra jak się dzieci zmieniają w tak krótkim czasie.W domku pozostał taki przyjemny zapach dzidzi.Ale chciałabym mieć już swoje maleństwo...ach....
reklama
pani_labiryntu
prawie mama hehe
:-)no i co tam brzucholki jednak nic nie robie oprucz spaghetti bo mam na nie ochote hehe tylko mięso mi się rozmraża dostyć długo zaraz zjem na żywca hehe ALE DZISIAJ NUDNO MI NORMALNIE EHHHHH JEDNAK SAMEMU JAK SIĘ SIEDZI TO MOŻNA JOBLA DOSTAĆ :/ JAK WIDZE TEN ZNACZEK TO MI SIĘ CHCE TAK ŚMIAĆ ŻE MASAKRAHEHEHE
plastelinka5
Fanka BB :)
ja też ogladalam wczoraj z mamą 9 miesięcy Na razie mieszkamy z moimi rodzicami bo nasze nowe mieszkanko jest daleko i po pierwsze nie urządzone a po drugie pomoc rodziców podobno niezastąpiona na początku Mój M wolał władce pierścieni ehh Na marginesie jest strasznie zazdrosny o Hugh Grant(d)a
U mnie niunia też chyba kocha brzuszek bo Jej się nie spieszy zbytnio
anne
możliwe mi się ciągle spać chce a kawy się boje wypić bo jestem sama w domu a mieszkam 15 km od zielonej góry w takiej małej wioseczce i zanim karetka by dojechała to już by był poród w domu :0)
A ja 40km do każego szpitala mam,boję się,że jak się zacznie ostro to nie zdążę może,albo że będzie fałszywy alarm i tam będę czekać kto wie ile
pani_labiryntu
prawie mama hehe
ostro się nie zacznie jak dziecko ułożóne jest prawidłowo tak mi moja mama mówiła i lekarze jakby było ułożenie pośladkowe to wtedy do szpitala nawet by się nie pytali czy sie chce a tak to nawet u nas tydzień po terminie wypuszczają do domu jaknic się takiego nie dziejeA ja 40km do każego szpitala mam,boję się,że jak się zacznie ostro to nie zdążę może,albo że będzie fałszywy alarm i tam będę czekać kto wie ile
pani_labiryntu
prawie mama hehe
ale żeby on jeszcze był przystojny a tu dusza gdzie tam a wogóle zdawało mi się wczoraj że on ma zeza troszeczkeja też ogladalam wczoraj z mamą 9 miesięcy Na razie mieszkamy z moimi rodzicami bo nasze nowe mieszkanko jest daleko i po pierwsze nie urządzone a po drugie pomoc rodziców podobno niezastąpiona na początku Mój M wolał władce pierścieni ehh Na marginesie jest strasznie zazdrosny o Hugh Grant(d)a
madzia8310
Hej kobietki...widzę że większość usilnie pracuje w sypialni nad rozwarciem...hihih
Na mnie w pierwszej ciąży to wcaaaale nie działało....teraz mąż na nocki w pracy to nawet nie mam jak No ale jest jeszcze troche czasu..
Ja mam ostatnio powera i cały czas coś robie...dziś znowu malowałam- drzwi do sypialni hihi Zrobiłam sobie liste rzeczy które chce zdążyć zrobić w domu przed porodem....sporo tego ale może sie uda
P.S. Co to za film 9 miesięcy??? Nie słyszałam o nim...jestem z filmami do tyłu ostatnio...
Na mnie w pierwszej ciąży to wcaaaale nie działało....teraz mąż na nocki w pracy to nawet nie mam jak No ale jest jeszcze troche czasu..
Ja mam ostatnio powera i cały czas coś robie...dziś znowu malowałam- drzwi do sypialni hihi Zrobiłam sobie liste rzeczy które chce zdążyć zrobić w domu przed porodem....sporo tego ale może sie uda
P.S. Co to za film 9 miesięcy??? Nie słyszałam o nim...jestem z filmami do tyłu ostatnio...
pani_labiryntu
prawie mama hehe
cześć to film który wczoraj o 20:00 na polsacie leciał o ciąży taka niby to parodia niby fakty ide się położyć jakaś zmęczona jestem :/
Ostatnia edycja:
hej hej :-)
Melduję się jeszcze w całości ;-)
Wpadłam do Was na chwileczkę :-)
widzę, ze macie lenia ;-) To tak jak ja, nic mi się nie chce
Wstyd się przyznać, ale nawet na forum nie mam ochoty za bardzo pisać
No, i widzę, że kolejne mamusie tulą już swoje Maluszki
Jak fajnie - niedługo i na nas przyjdzie czas ;-)
3majcie się, zmykam
Melduję się jeszcze w całości ;-)
Wpadłam do Was na chwileczkę :-)
widzę, ze macie lenia ;-) To tak jak ja, nic mi się nie chce
Wstyd się przyznać, ale nawet na forum nie mam ochoty za bardzo pisać
No, i widzę, że kolejne mamusie tulą już swoje Maluszki
Jak fajnie - niedługo i na nas przyjdzie czas ;-)
3majcie się, zmykam
reklama