reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Dziewczynki ja wpadłam Wam życzyc kolorowych snów bo my jeszcze mamy gości,więc głupio żebym siedziałą przy komputerze..więc śpijcie słodko,jakby któraś się rozpakowywala to powodzenia 3mam kciuki..
myślami z Wami!buziaki do usłyszenia;-):-)

reklama
I ja życzę kolorowych snów i przespanej nocki i jak najmniejszej ilości wstawań na siku ;-)

Dobranoc Brzuchatki :-)

Pani_labiryntu ... przyznam szczerze ze Hugh,choć nie ma idealnych proporcji myślę,że posiada pierwiastek tego "czegos" :p Tam to jeszcze młody był i w ogole...

Witajcie kochane:-D

Widzę, że żadna Lutóweczka się nie rozpakowała, a biedna Znachorka tylko się męczy w tym szpitalu i ma już pewnie wszystkiego dość:no: masakra jakaś:no::wściekła/y:
współczuję jej bardzo:sorry2:

My wczoraj od tych Dziadków szybko wróciliśmy, bo już niestety nie nadaję się na takie wypady:baffled: ale przyjechały do Nas moje dwie siostry i zostaną albo dziś do wieczora albo do jutra:-) jeszcze kumpela ma do Nas dziś przyjechać:-)

Życzę udanej niedzieli i trzymam kciuki za wszystkie Śnieżynki:-)

P.S. Dalej mam ochotę na kanapkę z KFC, ale nie mam kiedy jej spróbować:confused::sorry2:

Ostatnia edycja:
Witajcie Mamusie-te z brzuszkami i te rozpakowane:-D
cześć niewiasty wpadłam tylko na sekundke powiedzieć że mam skurcze i zobaczymy jak to będzie do rana póki co jest ciekawie trzymajcie sie papa do usłyszenia

I jak tam u Ciebie?ruszyło coś?
Ja dziś robię się na bóstwo:-D i czekam na mężusia,ale aż wieczorem będzie.

Hello :-)

I my też jeszcze 2w1 ;-)
Dziś w planie LEŃ :-D

A ciekawe jak tam pani_labiryntu - może coś się ruszyło i już rodzi? ;-)

reklama
Do góry