reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

witam się popołudniowo-właśńie wyszła ode mnie koleżanka.Była mnie dziś pierwszy raz odwiedzić ze swoim synkiem.Urodził się 3 tygodnie temu.Masakra jak się dzieci zmieniają w tak krótkim czasie.W domku pozostał taki przyjemny zapach dzidzi.Ale chciałabym mieć już swoje maleństwo...ach....

reklama
:-)no i co tam brzucholki jednak nic nie robie oprucz spaghetti bo mam na nie ochote hehe tylko mięso mi się rozmraża dostyć długo :baffled:zaraz zjem na żywca hehe ALE DZISIAJ NUDNO MI NORMALNIE EHHHHH JEDNAK SAMEMU JAK SIĘ SIEDZI TO MOŻNA JOBLA DOSTAĆ :/ :cool:JAK WIDZE TEN ZNACZEK TO MI SIĘ CHCE TAK ŚMIAĆ ŻE MASAKRAHEHEHE

ja też ogladalam wczoraj z mamą 9 miesięcy :D Na razie mieszkamy z moimi rodzicami bo nasze nowe mieszkanko jest daleko i po pierwsze nie urządzone a po drugie pomoc rodziców podobno niezastąpiona na początku ;) Mój M wolał władce pierścieni ehh :p Na marginesie jest strasznie zazdrosny o Hugh Grant(d)a :p

U mnie niunia też chyba kocha brzuszek bo Jej się nie spieszy zbytnio

możliwe mi się ciągle spać chce a kawy się boje wypić bo jestem sama w domu a mieszkam 15 km od zielonej góry w takiej małej wioseczce i zanim karetka by dojechała to już by był poród w domu :0)

A ja 40km do każego szpitala mam,boję się,że jak się zacznie ostro to nie zdążę może,albo że będzie fałszywy alarm i tam będę czekać kto wie ile

A ja 40km do każego szpitala mam,boję się,że jak się zacznie ostro to nie zdążę może,albo że będzie fałszywy alarm i tam będę czekać kto wie ile
ostro się nie zacznie jak dziecko ułożóne jest prawidłowo tak mi moja mama mówiła i lekarze jakby było ułożenie pośladkowe to wtedy do szpitala nawet by się nie pytali czy sie chce a tak to nawet u nas tydzień po terminie wypuszczają do domu jaknic się takiego nie dzieje

ja też ogladalam wczoraj z mamą 9 miesięcy :D Na razie mieszkamy z moimi rodzicami bo nasze nowe mieszkanko jest daleko i po pierwsze nie urządzone a po drugie pomoc rodziców podobno niezastąpiona na początku ;) Mój M wolał władce pierścieni ehh :p Na marginesie jest strasznie zazdrosny o Hugh Grant(d)a :p

U mnie niunia też chyba kocha brzuszek bo Jej się nie spieszy zbytnio
ale żeby on jeszcze był przystojny a tu dusza gdzie tam a wogóle zdawało mi się wczoraj że on ma zeza troszeczke

Hej kobietki...widzę że większość usilnie pracuje w sypialni nad rozwarciem...hihih
Na mnie w pierwszej ciąży to wcaaaale nie działało....teraz mąż na nocki w pracy to nawet nie mam jak:zawstydzona/y: No ale jest jeszcze troche czasu..
Ja mam ostatnio powera i cały czas coś robie...dziś znowu malowałam- drzwi do sypialni hihi Zrobiłam sobie liste rzeczy które chce zdążyć zrobić w domu przed porodem....sporo tego ale może sie uda :)

P.S. Co to za film 9 miesięcy??? Nie słyszałam o nim...jestem z filmami do tyłu ostatnio...

cześć to film który wczoraj o 20:00 na polsacie leciał o ciąży taka niby to parodia niby fakty :tak:ide się położyć jakaś zmęczona jestem :/:confused:

Ostatnia edycja:
hej hej :-)
Melduję się jeszcze w całości ;-)

Wpadłam do Was na chwileczkę :-)

widzę, ze macie lenia ;-) To tak jak ja, nic mi się nie chce :dry:
Wstyd się przyznać, ale nawet na forum nie mam ochoty za bardzo pisać :zawstydzona/y:

No, i widzę, że kolejne mamusie tulą już swoje Maluszki :-D
Jak fajnie - niedługo i na nas przyjdzie czas ;-)

3majcie się, zmykam

reklama
No,jakoś mało nas tu dziś.A mi tak źle pisać posty na telefonie,mam dużo czasu,ale cóż z tego jak sprzęt nie działa,może w poniedz.ktoś mi zajrzy do tego komputera. Narazie pożegnam się z Wami,może potem zajrzę,jak nie będę spała:-)

Do góry