reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Mąż napewno sie spisze tymbardziej ze z tego co rozumiem to sporo sie nie widzieliscie ;)
To moze i dobrze ze starsze pojechalo do babci ;)

He,he:-D nawet nie wpadłam na to-rzeczywiście-nawet lepiej,że syna nie ma;-) może być głośno...hm zwłaszcza,że ja się chyba zasapie!:-D..tak naprawdę to czuję się bardzo ociężale i nie wiem jak będzie wyglądało przytulanko

CZEŚĆ LASECZKI NIECH MNIE KOPNIE W TYŁEK BO NIC MI SIĘ NIE CHCE A MIAŁAM ZROBIĆ SPAGHETTI I MUSZE PRANIE ZROBIĆ AMAM NORMALNIE LENIA GIGANTA :baffled:

a ja wlaśnie dzisiaj na obiad zrobiłam rosołek i spagetti;-)
idę troszkę posprzątac,bo dzisiaj mamy gości,więc jestem z Wami tak z doskoku:-D bo ciągle coś muszę robic;-) no ale ponoc ruch to zdrowie,więc się ru..ajmy:-Dhehe..

Anne my też pracujemy nad większym rozwarciem i jakoś nic:confused:
Chyba za dobrze naszym dzieciaczkom u nas w śrdoku:-)

no ja nie wiem normalnie co to za orgie się tu wyprawiają hehe no narazie nic nic a jak was chyci to będzie rodzeeeeeeeee hehe albo tak jak wczoraj w tym filmie na polsacie "wody.... zaraz dostaniesz ....nie wody mi odeszły " hehe

no ja nie wiem normalnie co to za orgie się tu wyprawiają hehe no narazie nic nic a jak was chyci to będzie rodzeeeeeeeee hehe albo tak jak wczoraj w tym filmie na polsacie "wody.... zaraz dostaniesz ....nie wody mi odeszły " hehe
haha dobre"wody...zaraz dostaniesz..nei wody mi odeszły!"buahahha:-D
kurde ja to już teraz wziełabym torbe i poszła rodzic:tak:ale no na siłe nie bede rodzic jak sie mojej kruszynie nie śpieszy:sorry2:

He,he:-D ,a nawet bym wolała by najpierw w domku wody odeszły,bo wtedy będzie wiadomo,że to jest to.

He,he:-D ,a nawet bym wolała by najpierw w domku wody odeszły,bo wtedy będzie wiadomo,że to jest to.
ja tez bym tak wolałą bo jak lezałąm na patologi i widziałam te dziewczyny co czekŁY Na poród to normalnie masakra
chpla sie dostaje
a u nas w szpitalyu cały czas jest zakaz odwiedzin

reklama
kurcze wiecie też bym chciala żeby mi w domku wody odeszły to raz że nie pomyliła bym tego z niczym:-p a po drugie nie odesłali by mnie z IP.
a co do dnia, ja już posprzątałam, mieszkanie lśni, obiadek sobie zrobiłam i właśnie go wcinam, tyko chyba z ostrą papryką przesadziłam heheheheh
kurcze wiecie co?? ja chyba swojego to na siłę muszę zmolestowac bo on jakos sam nie chce bo się boi o dzidzie...... mam tylko nadzieje ze mnie nie oskarży o gwałt;-):-):-) heheheheh

Do góry