reklama
CZEŚĆ LASECZKI NIECH MNIE KOPNIE W TYŁEK BO NIC MI SIĘ NIE CHCE A MIAŁAM ZROBIĆ SPAGHETTI I MUSZE PRANIE ZROBIĆ AMAM NORMALNIE LENIA GIGANTA
Dzisiaj chyba taki dzien. ja leze i nawet palcem nie kiwam
pani_labiryntu
prawie mama hehe
możliwe mi się ciągle spać chce a kawy się boje wypić bo jestem sama w domu a mieszkam 15 km od zielonej góry w takiej małej wioseczce i zanim karetka by dojechała to już by był poród w domu :0)dzisiaj chyba taki dzien. Ja leze i nawet palcem nie kiwam
anne
Fanka BB :)
Mąż napewno sie spisze tymbardziej ze z tego co rozumiem to sporo sie nie widzieliscie
To moze i dobrze ze starsze pojechalo do babci
He,he nawet nie wpadłam na to-rzeczywiście-nawet lepiej,że syna nie ma;-) może być głośno...hm zwłaszcza,że ja się chyba zasapie!..tak naprawdę to czuję się bardzo ociężale i nie wiem jak będzie wyglądało przytulanko
olenka12345
CZEŚĆ LASECZKI NIECH MNIE KOPNIE W TYŁEK BO NIC MI SIĘ NIE CHCE A MIAŁAM ZROBIĆ SPAGHETTI I MUSZE PRANIE ZROBIĆ AMAM NORMALNIE LENIA GIGANTA
a ja wlaśnie dzisiaj na obiad zrobiłam rosołek i spagetti;-)
idę troszkę posprzątac,bo dzisiaj mamy gości,więc jestem z Wami tak z doskoku bo ciągle coś muszę robic;-) no ale ponoc ruch to zdrowie,więc się ru..ajmyhehe..
Anne my też pracujemy nad większym rozwarciem i jakoś nic
Chyba za dobrze naszym dzieciaczkom u nas w śrdoku:-)
pani_labiryntu
prawie mama hehe
no ja nie wiem normalnie co to za orgie się tu wyprawiają hehe no narazie nic nic a jak was chyci to będzie rodzeeeeeeeee hehe albo tak jak wczoraj w tym filmie na polsacie "wody.... zaraz dostaniesz ....nie wody mi odeszły " hehe
olenka12345
haha dobre"wody...zaraz dostaniesz..nei wody mi odeszły!"buahahhano ja nie wiem normalnie co to za orgie się tu wyprawiają hehe no narazie nic nic a jak was chyci to będzie rodzeeeeeeeee hehe albo tak jak wczoraj w tym filmie na polsacie "wody.... zaraz dostaniesz ....nie wody mi odeszły " hehe
kurde ja to już teraz wziełabym torbe i poszła rodzicale no na siłe nie bede rodzic jak sie mojej kruszynie nie śpieszy
anne
no ja nie wiem normalnie co to za orgie się tu wyprawiają hehe no narazie nic nic a jak was chyci to będzie rodzeeeeeeeee hehe albo tak jak wczoraj w tym filmie na polsacie "wody.... zaraz dostaniesz ....nie wody mi odeszły " hehe
He,he ,a nawet bym wolała by najpierw w domku wody odeszły,bo wtedy będzie wiadomo,że to jest to.
ja tez bym tak wolałą bo jak lezałąm na patologi i widziałam te dziewczyny co czekŁY Na poród to normalnie masakraHe,he ,a nawet bym wolała by najpierw w domku wody odeszły,bo wtedy będzie wiadomo,że to jest to.
chpla sie dostaje
a u nas w szpitalyu cały czas jest zakaz odwiedzin
reklama
kurcze wiecie też bym chciala żeby mi w domku wody odeszły to raz że nie pomyliła bym tego z niczym a po drugie nie odesłali by mnie z IP.
a co do dnia, ja już posprzątałam, mieszkanie lśni, obiadek sobie zrobiłam i właśnie go wcinam, tyko chyba z ostrą papryką przesadziłam heheheheh
kurcze wiecie co?? ja chyba swojego to na siłę muszę zmolestowac bo on jakos sam nie chce bo się boi o dzidzie...... mam tylko nadzieje ze mnie nie oskarży o gwałt;-):-):-) heheheheh
a co do dnia, ja już posprzątałam, mieszkanie lśni, obiadek sobie zrobiłam i właśnie go wcinam, tyko chyba z ostrą papryką przesadziłam heheheheh
kurcze wiecie co?? ja chyba swojego to na siłę muszę zmolestowac bo on jakos sam nie chce bo się boi o dzidzie...... mam tylko nadzieje ze mnie nie oskarży o gwałt;-):-):-) heheheheh