reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Mąż napewno sie spisze tymbardziej ze z tego co rozumiem to sporo sie nie widzieliscie ;)
To moze i dobrze ze starsze pojechalo do babci ;)

He,he:-D nawet nie wpadłam na to-rzeczywiście-nawet lepiej,że syna nie ma;-) może być głośno...hm zwłaszcza,że ja się chyba zasapie!:-D..tak naprawdę to czuję się bardzo ociężale i nie wiem jak będzie wyglądało przytulanko

CZEŚĆ LASECZKI NIECH MNIE KOPNIE W TYŁEK BO NIC MI SIĘ NIE CHCE A MIAŁAM ZROBIĆ SPAGHETTI I MUSZE PRANIE ZROBIĆ AMAM NORMALNIE LENIA GIGANTA :baffled:

a ja wlaśnie dzisiaj na obiad zrobiłam rosołek i spagetti;-)
idę troszkę posprzątac,bo dzisiaj mamy gości,więc jestem z Wami tak z doskoku:-D bo ciągle coś muszę robic;-) no ale ponoc ruch to zdrowie,więc się ru..ajmy:-Dhehe..

Anne my też pracujemy nad większym rozwarciem i jakoś nic:confused:
Chyba za dobrze naszym dzieciaczkom u nas w śrdoku:-)

no ja nie wiem normalnie co to za orgie się tu wyprawiają hehe no narazie nic nic a jak was chyci to będzie rodzeeeeeeeee hehe albo tak jak wczoraj w tym filmie na polsacie "wody.... zaraz dostaniesz ....nie wody mi odeszły " hehe

no ja nie wiem normalnie co to za orgie się tu wyprawiają hehe no narazie nic nic a jak was chyci to będzie rodzeeeeeeeee hehe albo tak jak wczoraj w tym filmie na polsacie "wody.... zaraz dostaniesz ....nie wody mi odeszły " hehe
haha dobre"wody...zaraz dostaniesz..nei wody mi odeszły!"buahahha:-D
kurde ja to już teraz wziełabym torbe i poszła rodzic:tak:ale no na siłe nie bede rodzic jak sie mojej kruszynie nie śpieszy:sorry2:

He,he:-D ,a nawet bym wolała by najpierw w domku wody odeszły,bo wtedy będzie wiadomo,że to jest to.

He,he:-D ,a nawet bym wolała by najpierw w domku wody odeszły,bo wtedy będzie wiadomo,że to jest to.
ja tez bym tak wolałą bo jak lezałąm na patologi i widziałam te dziewczyny co czekŁY Na poród to normalnie masakra
chpla sie dostaje
a u nas w szpitalyu cały czas jest zakaz odwiedzin

reklama
kurcze wiecie też bym chciala żeby mi w domku wody odeszły to raz że nie pomyliła bym tego z niczym:-p a po drugie nie odesłali by mnie z IP.
a co do dnia, ja już posprzątałam, mieszkanie lśni, obiadek sobie zrobiłam i właśnie go wcinam, tyko chyba z ostrą papryką przesadziłam heheheheh
kurcze wiecie co?? ja chyba swojego to na siłę muszę zmolestowac bo on jakos sam nie chce bo się boi o dzidzie...... mam tylko nadzieje ze mnie nie oskarży o gwałt;-):-):-) heheheheh

Do góry