reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A ja dzisiaj w Ikei bylam i zjadlam ciacho zimne jak chol....i chyba mi zaszkodzilo:baffled: bo mi niedobrze jak niewiem co. Oprocz tego pod biustem mam jakby otarcie od stanika czy co i piecze okropnie:no::wściekła/y:
Ale juz wczoraj zamowilismy wozeczek , fotelik i spiworek dla Malej i juz mam to z glowy:tak: bo mi sie po nocach snia te wozki.
Puchne tez ale to juz koncowka wiec norma:sorry2:

reklama
Witam wszystkie Lutóweczki:):)
ja po świętach strasznie zmeczona wróciłam, jakos odzwyczaiłam sie od ciagłego hałasu i tylu ludzi w jednym domu. wróciliśmy dopiero wczoraj w nocy,
a dziś dzień świra:):) rano byłam na badania bo jutro wizyta u lekarza, potem sprzątanie, gotowanie bo się teściowa na jutro zapowiedziała:) zaczynam sie troche stresować bo pierwzy raz ma przyjechać:):) zobaczymy jak to będzie...

odebrałam wyniki badań... i normalnie jestem mile zaskoczona. hemoglobina skoczyła mi do 11,7:tak::tak::tak: wkońcu ( do tej pory miałam poniżej 10)

dzieciątko wierci sie jak szalone, naszczęście w nocy śpi i nie przeszkadza spać mamusi:):)

nie nadrobiłam jeszcze waszych wpisów, ale mam nazieję, że wasze dzidzie rosną zdrowo a wy czujecie się dobrze:)

miłego wieczoru kochane!!!

ja dziś byłam z mężem na pierwszych zakupach dla dzidzi-masakra,tyle tego jest,nie wiesz na co się masz zdecydować.Kupiliśmy już prawie wszystko co mieliśmy kupić,został tylko wózek,ale z nim poczekamy jeszcze do Nowego Roku.A teraz leży to wszystko w salonie,bo nie mam siły się tym zając.Jutro to wszystko zaniosę do pokoiku dzidzi.Ale wiecie co,powiem Wam szczerze,że naprawdę wielką frajdę sprawiło mi kupowanie tego wszystkiego :)tylko mój Piotrek niecierpliwy,bo nienawidzi chodzić po sklepach.Teraz tylko z PL musimy ciuszki ściągnąć i przesłać kurierem to wszystko co kupiliśmy na allegro.

Widze dziewczynki ze przygotowania do przyjscia na świat naszych maluchow trwają... Ja dzis wreszcieeeee poprasowalam ubranka!!!!! A zbieralam sie do tego juz od miesiąca.....
Jutro jedziemy z mężem kupic kosmetyki, pieluszki i dla mnie parę rzeczy do szpitala. Wózus jest po pierwszym synku wiec luz.....ahhh i waniekę trzeba kupic...ale to poźniej...

mandziula- ciesze sie ze badania Ok. Wyobraż sobie ze mi ginka na sam koniec ciązy zalecila brac witaminy dla cięzarnych...badania mam ok ale ona sie obawia zeby mi wlasnie hemoglobina przed porodem nie zaczela spadac....neżle..
A witamny juz tyle miesiecy stoja w szafce bo nie było potrzeby ich brać!!!

Dzień dobry Lutóweczki :)
ja już na nogach i obiad zaraz wstawiam, dziś mam wizytę i już usiedzieć spokojnie nie mogę, a nocka taka sobie, chyba podświadomie denerwuję się że mnie dziś w szpitalu zostawi,,,, no nic, pożyjemy zobaczymy
Trzymajcie się cieplutko Śnieżynki, u mnie już prószy śnieg :D

Witam :-)

Coś ostatnio nie mam za bardzo czasu z Wami pisać :-( Bo ciągle coś jeszcze trzeba załatwić, gdzieś pójść... A mi z każdym dniem jest coraz ciężej ;-)
Dziś mam w planie uprać ubranka dla Małej, jutro może się wezmę za prasowanie ;-) Zobaczymy co mi z tych planów wyjdzie, hehe ;-)

No to miłego dnia :-)
Powodzenia na wizytach :-)

reklama
trzymam kciuki za wizytę :) jak samopoczucie??

dziekowac dziekowac:tak:
a jak usg poszło??
!!
Witam Was Kochane Lutoweczki!!
Ledwo zyje po tych swietach, obzarta jestem jak nie wiem co, na wage nie mam odwagi nawet spojrzec, maluszki szaleja i kopia a jak nie kopia i sobie smacznie spia, to ucisk na kregoslup jest nie do wytrzymania.
Male po ostatnim usg ulozone glowkowo, wiec porod naturalny mi sie szykuje, waza teraz: jedna 1840, druga:1940, wiec nie jest tak zle:)
12 go stycznia koleje USG i wtedy bedzie ustalamy rodzaj porodu i takie tam *******ki.
Dzisaij polozna, wiec sprawdzimy serduszka.
Pozdrawiam Was wsyzstkie baaaaardzo goraco i sle mase jeszcze grudniowych caluskow!
A tak na marginesie, to nie wiecie co sie dzieje z Aninaka?
Przegapilam cos'? Jakis pobyt w szpitalu mis ie kojarzy i cos z badaniami cukrzycowymi, czy cos moze pomieszalam?

Do góry