reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

witam i ja po świętach. Moje świeta nie były najlepsze. W środę przed wigilią zasuwałam cały dzień i przez to kiepsko się czułam, brzuch był twardy itp. W Wigilię pewna osoba b. mnie wkurzyła, skutkiem był ból brzucha. W święta też nie było najlepiej bo pierwszego dnia strasznie bolała mnie głowa i zjadłam 3 tabl. appapu, a drugiego dnia coś mi zaszkodziło i w nocy siedziałam nad sedesem i przez to cały dzień był do kitu, a do tego jeszcze niskie ciśnienie (98/56):no: Dopiero dziś jest troszkę lepiej. Ale jak dostaję kopniaki od mojego maleństwa to od razu humor mi się poprawia.:sorry2:
U mnie od rana sypie śnieg, to może chociaż na sylwestra będzie biało.
Pozdrawiam wszystkie śnieżynki i trzymam kciuki za dzisiejsze i nie tylko dzisiejsze wizyty.:-)

reklama
Hej dziewcyzny:)

jak tam po Swietach...??

Ja jestem najedzona...ehhe duzo prezntow dla malego i dla Jasminki..dostalam...od rodziny...atomoserka super...rodzinna....

Czarodziejko super że z maluszkiem wszystko w porządku.:-D

Agapa ja ostatnio też coś się źle czuję. Boli mnie głowa, mam zawroty głowy, robi mi się słabo, albo mam uderzenia gorąca. A ostatnio zauważyłam, że bardzo puchną mi i drętwieją dłonie - normalnie nic nie mogę zrobić, bo zaraz czuję mrowienie od nadgarstków w stronę palców:-:)eek:

Witam i ja :-)
Jakas dzisiaj snieta jestem:-DAle juz z M zrobilismy zamowienie na wozek i reszte i wkoncu mam z glowy bo juz mi sie po nocach wozki snily:no::-)
Ide zaraz sie troszke polozyc, a co...:-D
Milego dnia

Polozylam sie na 10 min i wstalam bo troche mieszkanko trzeba ogarnac:tak:Ja tu nie mam sniegu. Slonko bylo do poludnia i teraz zachmurzone niebo:-(zaraz sobie chyba lodzika zarzuce na poprawe chumoru:-)

witam i ja po świętach. Moje świeta nie były najlepsze. W środę przed wigilią zasuwałam cały dzień i przez to kiepsko się czułam, brzuch był twardy itp. W Wigilię pewna osoba b. mnie wkurzyła, skutkiem był ból brzucha. W święta też nie było najlepiej bo pierwszego dnia strasznie bolała mnie głowa i zjadłam 3 tabl. appapu, a drugiego dnia coś mi zaszkodziło i w nocy siedziałam nad sedesem i przez to cały dzień był do kitu, a do tego jeszcze niskie ciśnienie (98/56):no: Dopiero dziś jest troszkę lepiej. Ale jak dostaję kopniaki od mojego maleństwa to od razu humor mi się poprawia.:sorry2:
U mnie od rana sypie śnieg, to może chociaż na sylwestra będzie biało.
Pozdrawiam wszystkie śnieżynki i trzymam kciuki za dzisiejsze i nie tylko dzisiejsze wizyty.:-)
Witam! to swieta sie niezle nameczyłas współczuje! U mnie tez od rana sypie a z której strony warszawy mieszkasz??

święta święta i po świętach... u mnie spokojnie minęły, ale po nich padłam śnięta jak rybka (po grecku;-))... za dużo się nie najadłam bo rodzinka mnie pilnowała ze względu na moje cukry:sorry2:

Czarodziejka super wieści, wszystko ładnie się szykuje:tak:

czy Aninaka się odzywała po szpitalu??bo chyba nie... :dry:

chciałam jeszcze komuś coś napisać ale zapomniałam...:sorry2:

reklama
Dzień dobry wtorkowo :-)

Za oknem pochmurno, a niestety dziś trzeba ruszyć tyłek z domku:dry::eek:
Jadę z Moim załatwiać ważne sprawy. Na razie nie mówię o co chodzi, bo nie chcę zapeszać ;-) Ale jak wszystko będzie OK, to się na pewno pochwalę :-D:yes:

Teraz zmykam na śniadanko :-)
Miłego... :blink:

Do góry