Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dziewczyny choineczka już ubrana:-) fotki na odpowiednim wątku a teraz już się żegnam, bo idę nyny:-) kolorowych snów i do juterka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia na badaniach. Ja Cie chwale!!!:-):-):-)a ja się witam i zmykam na badanka
chciałam tylko dać znać (coby mnie ktoś pochwalił) że mgr oddana czekam na styczeń na obronę
Aninaka dalej w spzitalu (badanka na cukrzyce) czy już wyszła??
miłego dnia dziewczynki!!!
trzymam kciuki za wizytę jak samopoczucie??Powodzenia na badaniach. Ja Cie chwale!!!:-):-):-)
Ja tez sie witam i zycze milego dnia i nie przemeczajcie sie laski z przygotowaniami do swiat!
ps
dzisiaj znow USG, jak beda jakies ciekawe wiadomosci to dam znac;-)
a ja się witam i zmykam na badanka
chciałam tylko dać znać (coby mnie ktoś pochwalił) że mgr oddana czekam na styczeń na obronę
dzisiaj znow USG, jak beda jakies ciekawe wiadomosci to dam znac;-)
My wczoraj mieliśmy wizytę z usg.Poza tym mała waży 2002g. i jest drobniutka. Doplerem ( nie wiem czy dobrze napisałam), sprawdzono nam przepływy pępowiny i wszystko jest ok. Pępowina jest też w dobrym miejscu, i Alicja nie ma nią owiniętej szyjki :-) Poza tym ułożona jest prawidłowo, główką w dół i ciągle się rozpycha.