reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie Śnieżynki :) u mnie pada i +4 st C za oknem więc święta białe nie będą ale ja narazie nie mam choinki i tu jest problem :D mam nadzieję,że mężuś dzisiaj się postara :) narazie czuję się dobrze,, ale wolę nie zapeszać, nocka też w miarę, wstawałam do łazienki oczywiście ale zasypiałam szybko później więc jest OK :) dziś mam w planie upiec piernik i biszkopt na pijoka, no ale plany planami, a zobaczymy co wyjdzie w realu,,,
Pozdrawiam ciepło wszystkie Ciężarówki :)

reklama
Witam się i ja :-)

Dzisiaj szykuje mi się masakra biurowa :-( Mój M ma odebrać Lolka z przedszkola i zrobić świąteczne zakupy a ja będę siedziała w pracy do oporu :crazy::crazy: No i już wiem że będę musiała przyjść do roboty między Świętami a Nowym Rokiem...
Wczoraj mnie jakaś rewolucja żołądkowa dopadła. Dzisiaj jest już lepiej, ale ciągle mnie muli... Muszę jakoś przeżyć dzisiejszy dzień...

Wam życzę miłego dnia. Uważajcie na siebie i nie przepracowujcie się kobitki.

Witajcie! u mnie jak zawsze brak czasu na wszystko,a to przez to ,że w weekend miałam zajęcia i nie dało rady nic zrobic..więc te 3 dni to było sprzątanie,gotowanie,zakupy..zaraz lecę po rybę..bo ciągle sie cos przypomina..:zawstydzona/y:
wczoraj byłam na wizycie,mała zdrowa,rośnie;):tak:waży juz 1800g :rofl2::-)
lecę dalej do miasta postaram się jeszcze dzisiaj do Was zajrzec..w razie co życzę miłego dnia;-):-)

Witam wszystkie lutówki, pracowity dzień mnie dzisiaj czeka bo sporo sobie zaplanowałam do gotowania na święta

a ja się witam i zmykam na badanka:tak:
chciałam tylko dać znać (coby mnie ktoś pochwalił:-p) że mgr oddana czekam na styczeń na obronę:sorry:
Aninaka dalej w spzitalu (badanka na cukrzyce) czy już wyszła??:confused2:
miłego dnia dziewczynki!!!:laugh2:
Tygrynka co tam słychać po wizycie, mam nadzieję że wszystko ok:-)

Witam dziewczyny:-) Tygrynko gratuluje oczywiscie:tak:;-)
Ja sie przeziebilam i czuje sie do kitu ale jutro wizyta:-)
Dzisiaj leze i odpoczywam:tak:
Milego dzionka zycze:-)
No to trzymam kciuki za dobre wiadomości na wizycie

Powodzenia na badaniach. Ja Cie chwale!!!:-):-):-)

dziekowac dziekowac:tak:
a jak usg poszło??

Tygryniu gratuluję zakończenia najważniejszego etapu mgr :-) Teraz to już tylko formalność ;-)

no mam nadzieję, że już tylko formalność, jestem wymęczona pisaniem!! mgr w ciąży brrrrr:eek: dziekuję!!

Tygrynko gratuluje oczywiscie:tak:;-)
Ja sie przeziebilam i czuje sie do kitu ale jutro wizyta:-)

dziekuję :)))
biedulko kuruj sie domowymi sposobami i daj znać po wizycie!!

Tygrynka trzymam kciuki za badania no i gratuluję, że oddałaś już pracę;-) teraz to już z górki:tak:
Ja dziś w nocy miałam małe rewolucje żołądkowe (chyba skórka z kiełbaski mi zaszkodziła), ale na szczęście tylko raz zaliczyłam kibelek, a potem było już dobrze i jest do tej pory:-D od rana udało mi się dokończyć ciasto z chałwą i upiec sernik:-D

dziękuję:tak:
o matko ile Ty masz do roboty:shocked2: a ja sie lenię:confused2: mam wyrzuty:-(

Dzisiaj szykuje mi się masakra biurowa :-( Mój M ma odebrać Lolka z przedszkola i zrobić świąteczne zakupy a ja będę siedziała w pracy do oporu :crazy::crazy: No i już wiem że będę musiała przyjść do roboty między Świętami a Nowym Rokiem...
Wczoraj mnie jakaś rewolucja żołądkowa dopadła. Dzisiaj jest już lepiej, ale ciągle mnie muli... Muszę jakoś przeżyć dzisiejszy dzień...

kurczę Shingle kiedy Ty będziesz miała spokój??? mam nadzieję, że dzielnie to wszystko zniesiesz:tak: trzymaj się ciepło i uważaj na siebie!!!

wczoraj byłam na wizycie,mała zdrowa,rośnie;):tak:waży juz 1800g :rofl2::-)

super wieści:tak:

Tygrynka co tam słychać po wizycie, mam nadzieję że wszystko ok:-)

wyniki odbieram dzisiaj bo wczoraj nie chciało mi się już na nie czekać (mimo, że miały być już za 40 min:shocked2:) a ginek i usg dziś o 17:tak: trzymajcie kciuki!!!

i ja trzymam za dzisiejsze wizyty i za latanie po mieście i gotowanie żebyście wszystkie siły mialy ale i chwilkę odpoczywały:eek::-D miłego dnia!!!

Hej dziewczyny ... :-)

U mnie i u małej wszystko wporząsiu :-D myślałam wczoraj, że będę się "rozkładać" , bo się obudziłam z bólem zatok i z bólem głowy ... ehhhh , ale dziś już lepiej :tak:
Mała ciągle buszuje w brzucholku aż mi brzuch faluje :-D:-D:-D ogółem wizytę z położną mam 28 grudnia... w szpitalu, w którym będę rodzić :szok::-D
Ale na USG nie mam co pewnie liczyć :crazy: buuuuuuuuuuuuu...

Jestem strasznie zmeczona. Od rana sprzątam...Nie ma mi kto pomóc bo jak z reszta bardzo czesto- jestem sama w domu. Mi8alam ochote to rzucic, ale dałam rade. Teraz tylko bolą mnie nogi...:(
Wczoraj za to gotowałam. Na szczescie wszytko na siedząco robiłam :) kocham gotowac wiec dla mnie byla to przyjemnosc. Dzis tez mnie czeka kilka drobnostek, ktore mam upichcic, ale to juz jak mowilam nalezy to przyjemnosci. No i ustrajanie domu :):):):):) i choinki :)
Wiecie co? Ja strasznie tesknie za moim arturem jak go nie ma w domu.... Niby to tylko kilka godzin, ale naprawde przykszy mi sie.
I baaaaardzo wspolczuje np tym dziewczynom ktorych mezczyzni pracuja gdzies daleko, nie daj boze za granicą. Tez juz mialam taki okres z Arturem. Udręka. Ale teraz, kiedy jestem w ciazy bardziej za nim tesknie.

Jak wasze przygpotowania?
Odpoczywacie?
A pogoda taka sama jak u mnie? czytaj : tragiczna?
Mozliwe ze zaraz sie przespie a potem zaczne gotowac, narazie sie zegnam i zycze milych przygotowan- to tez jest super czas, prawda?

Calusy :)

Witam i ja :-)
Po wizycie jestem i bardzo zadowolona. Mala zdrowa i rosnie sobie powolutku:-)kreci sie ciagle, ze czasami mnie juz zebra bola:szok::szok::-D
Leze w lozeczku i sie kuruje bo "zasmarkana" jestem;-):-)
Milego dnia:-):-)

Hej Dziewczynki
Ja na chwilę bo zapewne jak większość z Was czasu nie ma:tak:

Kochane Lutóweczki
Chciałam Wam życzyć Zdrowych, Radosnych, Spokojnych Świąt Bozego Narodzenia....cudownej atmosfery i pieknych chwil w gronie najblizszych.

reklama
Witajcie Lutoweczki :) Witam Świątecznie :) Już jestem po pracy :) Teraz dopiero w poniedziałek... Po pracy szybkie zakupy, potem posprzątałam sobie całą kuchnię (brałam się za to od tygodnia) tylko łazienka i toaleta mi zostały, ale to później bo nie mam sił :(
Choinka ubrana, prezenty zapakowane :) Jeszcze prasowanie, ale to wieczorem :)
Mówię Wam, że nie mam sił... Coraz bardziej przypominam Słoniątko...

Do góry