reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

witajcie;)

Ale mnie tuld dlugoo nie bylo.....ojojo ale jakos czasu brak na forum.....

wpadlam bo chialawam zlozyc zyczenia Swiateczne

Wesolych SWiat!!!

-spokojnych
-radosnych
-zeby male bobaski rosly....
-zebyscie byly usmiechniete...

i dobrego 2010 ROKU:)

Ps; U nas dobrze,bylam wczoraj u Gnia...z Emkiem dobrze rosnie zdrowo oby tak dalej do lutego....

BUZKA:)

reklama
Witajcie kochane:-)

Dzisiaj szykuje mi się masakra biurowa :-( Mój M ma odebrać Lolka z przedszkola i zrobić świąteczne zakupy a ja będę siedziała w pracy do oporu :crazy::crazy: No i już wiem że będę musiała przyjść do roboty między Świętami a Nowym Rokiem...
Wczoraj mnie jakaś rewolucja żołądkowa dopadła. Dzisiaj jest już lepiej, ale ciągle mnie muli... Muszę jakoś przeżyć dzisiejszy dzień...

Masakra z tą Twoją pracą, że tyle musisz tam siedzieć:eek: no i uważaj na siebie i dobrze, że już się lepiej czujesz:-)

wczoraj byłam na wizycie,mała zdrowa,rośnie;):tak:waży juz 1800g :rofl2::-)

Super, że z Malutką wszystko w porządku:-)

Po wizycie jestem i bardzo zadowolona. Mala zdrowa i rosnie sobie powolutku:-)kreci sie ciagle, ze czasami mnie juz zebra bola:szok::szok::-DLeze w lozeczku i sie kuruje bo "zasmarkana" jestem;-):-)

Fajnie, że z córeczką wszystko dobrze:-) kuruj się kochana, żebyś na święta zdrowa była:-D

Kochane Lutóweczki
Chciałam Wam życzyć Zdrowych, Radosnych, Spokojnych Świąt Bozego Narodzenia....cudownej atmosfery i pieknych chwil w gronie najblizszych.

Wesolych SWiat!!!
-spokojnych
-radosnych
-zeby male bobaski rosly....
-zebyscie byly usmiechniete...

i dobrego 2010 ROKU:)
Ps; U nas dobrze,bylam wczoraj u Gnia...z Emkiem dobrze rosnie zdrowo oby tak dalej do lutego....

Kochane oczywiście też Wesołych Świąt życzymy:-) Kampoolka dobrze, że Emek zdrowy i rośnie:-)

Przepraszam, że tak mnie mało, ale cały czas gdzieś latam:sorry: dziś rano pojechałam na zaległe zakupy, potem na chwilkę do pracy zawieźć L4 (jeszcze mnie prosili, żebym o 14:00 przyjechała na wigilię, ale powiedziałam, że nie dam rady:eek:), a na końcu do siostry pomóc jej ciasto upiec:-) potem już tylko po Mężusia do pracy i jesteśmy w domku:-)

Wczoraj zafarbowałam sobie włoski i mam takie jak chciałam -> RUUUUUUUUDE:-D intensywnie rude:-) tylko mam troszkę ciemnych i jasnych refleksów:-D potem pojechaliśmy do ginka i w domu byliśmy o 23:30 -> MASAKRA:szok:

Z Bartusiem wszystko w porządku:-D rośnie jak na drożdżach -> waży 1700g:-D
naczekaliśmy się, ale było warto, bo okazało się, że ginek ma nowe USG 3D i 4D:-) wszystko na miejscu i nie musieliśmy więcej płacić tylko tak jak za normalną wizytę:-D jak przełączył na 4D to cudownie było widać jak Bartuś ziewa, a potem gryzie sobie rączkę:-D następną wizytę mamy 15 stycznia, ale już przyjmie mnie na godzinę, żebym nie musiała tyle czekać:-) fotki wrzucę na odpowiedni wątek:-D

Buziaczki kochane:-)

Witajcie kochane:-)

Masakra z tą Twoją pracą, że tyle musisz tam siedzieć:eek: no i uważaj na siebie i dobrze, że już się lepiej czujesz:-)

Super, że z Malutką wszystko w porządku:-)

Fajnie, że z córeczką wszystko dobrze:-) kuruj się kochana, żebyś na święta zdrowa była:-D

Kochane oczywiście też Wesołych Świąt życzymy:-) Kampoolka dobrze, że Emek zdrowy i rośnie:-)

Przepraszam, że tak mnie mało, ale cały czas gdzieś latam:sorry: dziś rano pojechałam na zaległe zakupy, potem na chwilkę do pracy zawieźć L4 (jeszcze mnie prosili, żebym o 14:00 przyjechała na wigilię, ale powiedziałam, że nie dam rady:eek:), a na końcu do siostry pomóc jej ciasto upiec:-) potem już tylko po Mężusia do pracy i jesteśmy w domku:-)

Wczoraj zafarbowałam sobie włoski i mam takie jak chciałam -> RUUUUUUUUDE:-D intensywnie rude:-) tylko mam troszkę ciemnych i jasnych refleksów:-D potem pojechaliśmy do ginka i w domu byliśmy o 23:30 -> MASAKRA:szok:

Z Bartusiem wszystko w porządku:-D rośnie jak na drożdżach -> waży 1700g:-D naczekaliśmy się, ale było warto, bo okazało się, że ginek ma nowe USG 3D i 4D:-) wszystko na miejscu i nie musieliśmy więcej płacić tylko tak jak za normalną wizytę:-D jak przełączył na 4D to cudownie było widać jak Bartuś ziewa, a potem gryzie sobie rączkę:-D następną wizytę mamy 15 stycznia, ale już przyjmie mnie na godzinę, żebym nie musiała tyle czekać:-) fotki wrzucę na odpowiedni wątek:-D

Super,że z Bartusiem wszystko wporządku!;-) ja teraz mam wizytę 5tego lutego i już się nie mogę doczekac..
nareszcie dotarłam do domku i padam normalnie..cały dzień latania..
kurde dziewczyny Brzydula nam sie skonczyła.,.:crazy::-(
szkoda..

Kochane Lutóweczki wpadam złożyć wszystkim życzenia. A więc składam:-): zdrowych, wesołych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo miłości, przyjaźni i ciepła. Niech ten czas będzie dla Was wszystkich wyjątkowy, niech maluszki te w brzuszku i te już rozpakowane rosną duże i zdrowe:-)
Generalnie WESOLYCH SWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochane moje Śnieżynki Nasza cała Trójeczka życzy Wam Wesołych Świąt:-D zdrówka, bo ono najważniejsze:-) każda ma inne marzenia, więc niech one się Wam spełnią:-D BĄDŹCIE SZCZĘŚLIWE!!!!:happy:

Ja dziś wstałam po 7:00, a Mężuś już o 5:00 oczywiście jak ma wolne to spać nie umie:szok: razem ozdobiliśmy pierniki, potem ja się wypluskałam, a Mężuś pojechał po gaz, teraz ja wyprasowałam mu koszulę i obrus, a On zaraz będzie jeszcze mył podłogi:-D

____$$$
_____________________$$$$$
___________________$$$$$$
_________________$$$$$$$
_______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$
______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.

Wszystkim lutowym Śnieżynkom życzę :
zdrowych, spokojnych Świat Bożego Narodzenia.

Zadowolenia z życia i szczęśliwego lutowego rozwiązania
Aby wszystkie pociechy były zdrowe, mądre i śliczne.
Magdalena i Marek "Poziomkowie"

______________$$$$$$
______________$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$$
_________$__________$$$$$$$$
_________$$$$$_________$$$$$$
__________$___$$$$$$_____$$$$
_________*$$$_$_$$_$$_____$$$
________$_$_$**_$_$_$$$___$$$
_________$(O)___(O)_$_$$_*$$$
_______$$__________$*$_$__$$$
____$*__$____*___$$$__$__*_$$
___$*_____*$$$*________$___.**
___$*_______*_________.*$__****
____$*_________________*$__***
___$$$$*_____________*$$§§§§
_$$$$$$$$$*_______*$$$$$$§§§§§
$$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$§§§§
$$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$§§§§§
$$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$§§§§
_$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$§§§§
__$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$§§§
_____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$§§
_____$*$$*******___*$$$$$$$$§
_____$*____________________*$
_____$$*_*__*___*$$_*___*__*$
______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$
_________$_______$________$
_________$*______*_______*$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$
___$$$$$$______________$$$$$$

Radosnych i spokojnych świąt życzę wam serduszka:-):-):-):-):-):-) masy prezentów od Gwiazdorka i smacznego karpika:-p:-p:-p:-p:-p obyscie te świeta spedziły w wesołym nastroju, bez trosk o dzidzie;-)

reklama
Kochane lutoweczki :-)

Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!

Do góry