reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
a ja się witam i zmykam na badanka:tak:
chciałam tylko dać znać (coby mnie ktoś pochwalił:-p) że mgr oddana czekam na styczeń na obronę:sorry:
Aninaka dalej w spzitalu (badanka na cukrzyce) czy już wyszła??:confused2:
miłego dnia dziewczynki!!!:laugh2:

chciałam tylko dać znać (coby mnie ktoś pochwalił:-p) że mgr oddana czekam na styczeń na obronę:sorry:
Aninaka dalej w spzitalu (badanka na cukrzyce) czy już wyszła??:confused2:
miłego dnia dziewczynki!!!:laugh2:
Powodzenia na badaniach. Ja Cie chwale!!!:-):-):-)

Ja tez sie witam i zycze milego dnia i nie przemeczajcie sie laski z przygotowaniami do swiat!
ps
dzisiaj znow USG, jak beda jakies ciekawe wiadomosci to dam znac;-)

Dzień dobry Lutóweczki :-)

Powodzenia na badaniach. Ja Cie chwale!!!:-):-):-)

Ja tez sie witam i zycze milego dnia i nie przemeczajcie sie laski z przygotowaniami do swiat!
ps
trzymam kciuki za wizytę :) jak samopoczucie??

Ja także się witam :laugh2:

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relacje !

Tygryniu gratuluję zakończenia najważniejszego etapu mgr :-) Teraz to już tylko formalność ;-)

Rzucam się na robotę....:sorry:

Buziaki kochane

Ja równiez się witam. No i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relacje z usg. Mnie rano dopadły jakieś skurcze, no można to nazwać bólami brzucha na tym etapie. Bolało trochę, ale przeszło:-(.Nie stresuję się że już rodzę, bo u mnie dzieci wyskakują w 41 tygodniu, ale jakby chciało teraz wcześniej to nie mam nic przeciwko temu tylko niech poczeka do nowego roku:tak:.

Witam śnieżynki :-)
My wczoraj mieliśmy wizytę z usg. Termin porodu przesuną mi się z 2, na 6 luty. Poza tym mała waży 2002g. i jest drobniutka. Doplerem ( nie wiem czy dobrze napisałam), sprawdzono nam przepływy pępowiny i wszystko jest ok. Pępowina jest też w dobrym miejscu, i Alicja nie ma nią owiniętej szyjki :-) Poza tym ułożona jest prawidłowo, główką w dół i ciągle się rozpycha.
U mnie szyjka jest już skrócona ale jeszcze dobrze trzyma, nie ma rozwarcia, więc następna wizyta za trzy tygodnie. "A potem to może Pani spokojnie rodzić :) "

Witajcie moje kochane Śnieżynki w ten cudowny dzionek:-D

Tygrynka trzymam kciuki za badania no i gratuluję, że oddałaś już pracę;-) teraz to już z górki:tak:

mamaAlexa trzymam kciuki za USG i czekam na informacje:-)

My wczoraj mieliśmy wizytę z usg.Poza tym mała waży 2002g. i jest drobniutka. Doplerem ( nie wiem czy dobrze napisałam), sprawdzono nam przepływy pępowiny i wszystko jest ok. Pępowina jest też w dobrym miejscu, i Alicja nie ma nią owiniętej szyjki :-) Poza tym ułożona jest prawidłowo, główką w dół i ciągle się rozpycha.

kasia super, że wszystko w porządku:-) a, że Alicja malutka to się nie przejmuj, bo do porodu jeszcze pewnie przybierze:-D trzymam kciuki:-)

Ja dziś w nocy miałam małe rewolucje żołądkowe (chyba skórka z kiełbaski mi zaszkodziła), ale na szczęście tylko raz zaliczyłam kibelek, a potem było już dobrze i jest do tej pory:-D od rana udało mi się dokończyć ciasto z chałwą i upiec sernik:-D ozdabianie pierników zostawiłam sobie na jutro, bo zaraz muszę zmykać pod prysznic, bo na 16:00 jestem umówiona na farbowanie włosków, a potem jeszcze wizyta u ginka wieczorkiem:tak: kochane trzymajcie kciuki, a ja postaram się jeszcze dziś odezwać, ale nie obiecuję, bo nie wiem, o której wrócimy:sorry:

Buziaczki kochane i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

reklama
Widzę że wszystkie macie napięte harmonogramy :-) Ja dzisiaj wymiękłam :-( Dopadła mnie chyba grypa żołądkowa i ledwo siedzę.

Dobranoc Śnieżynki

Do góry