reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Gucha trzymam za Was kciuki. Trzymajcie się na obczyźnie :tak:

Tygryniu super wieści:tak: Ogromnie się cieszę :rofl2:

A teraz życzę kolorowych snów :-)

reklama
no ja tez juz zaliczam powoli. Dzis UWAGA: zaliczylam EGZAMIN z socjologii na 5, jestem strasznie szczesliwa, bo uczylam sie bardzo dlugo a i tak slabo mi szlo bo bylam okropnie zmeczona i nie moglam sie skupic ( wszytko przez remont ktory u mnie gosci od 4 dni....to byla tragedia...)No i zaliczylam tez czesciowo łacinę, jescze mi dwie takie rzeczy zostaly z tej laciny i tez bedzie finito :). Najgorsze jednak jest przede mna - EGZAMIN z historii nowozytnej, ogrom materiału, dat, władców, bo to historia polski i powszechna. wiecie, boje sie i zalamuje mnie to, bo wiem jak slabo mi szla ta nauka socjologii...kurcze czy jest cos na koncentracje dla ciezarnych?oprocz czekolad i orzechow?

Mam jeszcze tyle do napisania....:( najfajniejsze jest to ze ja ciagle cos robie do tej szkoly, czy pisze czy sie ucze, ciagle chodze z jakimis kartkami po domu, pod poduszką mam zeszyty, kolo łożka ksiazki... NON STOP cos robie i mam nadzieje ze kiedys sie to skonczy...ale tak naprawde teraz jest tak ze jak tylko coś zdołam zepchnac to nowe juz mam na glowie. :( jest mi smutno i jestem zestrachana. Wiem ze teraz dzidzia jest najwazniejsza i moje zdrowie i samopoczucie, ale ja naprawde musze sie dobrze uczyc zeby mi stypendia pokryly wszytkie koszta nauki...teraz kiedy niunia sie pojawi, musze miec przeciez pare groszy, a pracy juz nie mam :(

Ogolnie dzis ucieszylam sie z tej socjologii. Ciesze sie ze niektore z was tez dzis dostaly jakas dobrą wiadomość. No i pokladam nadzieje, ze te ktore sie nie wyspały albo te ktorym cos dolega jescze wypoczna :) trzymajcie sie cieplutko.

Sciskam
To gratuluje:-DAle zdolna mamuśka!!!!:-D też bym chciała tak socjologie zaliczyć a jest taki ch*uj że się chyba powiesze!!!!:-:)-:)-(
ok lecę do dentysty potem napiszę:-)

hej dziewczyny :*

ja sie wogole nie wyspalam ;/ co 2 h wstawalam na siku :-( i tak mnie bolal brzuch ze masssakra :( ehh :( ide sie dalej kimnac :-( bo nie wyspana jestem ...

3mam kciukasy za dzisiejsze wizyty :*

Tygryniu witaj spowrotem :-)

Gucha no to 3maj sie dzielnie. Powodzenia na wizycie u ploznej i czekamy z niecierpliwoscia na Twoj wielki powrot na BB :cool2::tak:

Kataszaone gratulacje-Iga bedzie miala ambitna mamusie :-) ja socjologie tez wspominam milo, jakos przyjemnie uczylo mis ie tego materialu, ale to bylo juz dawno, bo w tym roku inne przedmioty. Miedzy innymi pedagogika porownawcza, andragogika i inne okropienstwa:sorry:

Dzień dobry Śnieżynki :-)
ja mam kolejną nie przespaną noc za sobą.,,, to już chyba będzie standard :-(teraz, dziewczyny kopią jakby maraton sobie urządzały, tylko ja się pytam dlaczego o 3 w nocy :szok: ??? byle by im to tylko w nawyk nie weszło :shocked2:
no ale dziś mam zapał do pracy od rana, więc kolejna partia ubranek dzidziusiowych już w pralce, ja wyprasowałam nasze rzeczy, ale czeka mnie juz stos dziecięcych ubranek, mam zamiar sukcesywnie go zmniejszać, pożyjemy, zobaczymy :tak: jutro mam wizytę i bardzo się cieszę, bo popołudniami brzuch mi się napina i przechodzi dopiero jak się położę więc nie wiem co jest grane, mam nadzieję,że ginek coś mi pomoże, kurcze ale się rozpisałam :cool2: hehe
przyjemnego dzionka życzę i trzymam kciuki za wizyty PAPA

Wpadłam sie przywitać:-)
Tygrynka - dobrze ze jest dobrze:-)
Ale jestem śpiąca, te nocne wędrówki do toalety i jeszcze mała po nocach kopie:confused2:
Dzisiaj znowu wizyta u dentysty i już mam zapowiedziane że będzie bolało, ale trudno.
Spadam zaraz na zakupy na Allegro:-)

Witajcie Dziewczynki :-)

Ale wstrętna pogoda u mnie za oknem - deszcz i mgła, nic nie widać na odległość 20m :eek:
Może dlatego tak mi się nie chciało dzisiaj wstawać:eek:
A w łóżeczku tak fajnie, tak cieplutko;-):tak:

Ale jestem już na nogach:-)
Zaraz idę sobie zrobić jakieś śniadanko.

Tygrynko super, że u Was OK. Dbaj o siebie, a napewno będzie dobrze. :-D

Gucha, fajnie, że się odezwałaś. Przynajmniej wiemy, że jeszcze żyjesz;-) Wracaj do nas szybko, tęsknimy :tak::-D

AgaB nie martw się na zapas, poczekaj co Ci lekarz powie jutro.:tak:

reklama
Do góry