Witam Lutóweczki.
Nareszcie się dzisiaj wyspałam, aż do 6 ale wczoraj poszłam spać o 21 więc padł rekord:-) Nie pracuję już i troszkę mi się nudzi niestety, miałam zacząć robić świąteczne zakupy ale już są takie tłumy w sklepach, że dałam sobie spokój
Nie wiem, jak to jest u Was ale w Warszawie z ustępowaniem miejsca w autobusie jest tragedia. Wszyscy po prostu odwracają głowę w drugą stronę, zwłaszcza mężczyźni. Nie ma także szans wygrać boju o miejsce z babciami o lasce, bo jak tylko autobus podjeżdża to laska pod pachę i ogień
Przykre jest też, że młode kobiety też mają kobiety w ciąży w "poważaniu", a przecież niedługo same mogą być w tej sytuacji
Dosyć jęczenia z mojej strony. Miłego dnia Wam życzę.
Zakupów troche zrobiłam - tak do szpitala część:
- smoczek Tommee Tippee (były w pakiecie po 2 sztuki)
- wkładki laktacyjne
- podkład jednorazowy
- łańcuszek na smoczek
- szczotka do włosów
- gruszka do nosa
- podkłady poporodowe Bella
- butelka 260 ml Tommee Tippee (różowa):-)
- krem Purelan na brodawki
Kurde trochę tego wyszło, a listę zakupów mam jeszcze taką że hej
Na szczęście wszystko u 1 sprzedawcy, ale rachunek i tak niezły
joasia może idź do gina z tym plamieniem i bólami. Mój lekarz kazał mi jak coś takiego się pojawi jechać na izbę przyjęć. Nie określił przy tym ile może być tego plamienia. Może tak dla spokoju własnego sumienia poradź się lekarza
Celira kupowałaś na allegro? Jeżeli tak to podaj nazwę sprzedawcy, bo nie mogę znaleźć takego żeby wszystko co wymieniłaś było.
Hej dziewczyny !!
U mnie wszystko OK, z Kornelką też... i mam nadzieję, że tak do końca pozostanie - bez komplikacji
Pozdrawiam wszystkie lutóweczki :*
Pozdrawiamy wzajemnie;-) Dobrze, że z dzidzią wszystko dobrze. Napisz, jak Ci się wiedzie w dalekim Londynie.
Dzień doberek przespałam całą noc, tylko raz na siku wstałam ale już było po 4 więc prawie się nie liczy no i mega zadowolona jestem, bo dziś wizyta,więc droga do Łodzi nie będzie mi się dłużyć i nie będę ziewać co chwilę proszę trzymać kciuki za wizytę
uciekam się zbierać, jeszcze parę rzeczy do zrobienia przede mną ale pewnie tu jeszcze zajrzę :-)
Trzymamy kciuki bardzo, bardzo, bardzo mocno
Na pewno z maleńkimi jest wszystko w porządku. Całuski dla dziewczynek od e-cioci;-)
Kalemeon u mnie słonecznie to kilka promyków Ci przesyłam;-)