reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

siuniab wiem co to znaczy 3d usg :-D jest cudowne :-D wszystko widac :-D moj Mały to ciagle wywijal raczkami :-D i dupke pokazal no i siusiorka :zawstydzona/y: :-D

Ja na USG 3D wybieram się we wtorek.
I już się nie mogę doczekać :-D
Na pewno będą duże emocje - bo nie poznałam do tej pory płci. :-(
A już tak bardzo bym chciała mówić do brzuszka po imieniu ;-)

Siuniab super wiadomości :) też muszę się umówić na 3D bo to fajna pamiątka, a na pewno przyjdzie taka chwila,że dziewczynki będą chciały zobaczyć taki film :)

SIUNIAB to super, że Oleńka zdrowa i wszystko w najlepszym porządku. Tak zareklamowałaś to usg, że się zapisałam na przyszły tydzień, na środę i marudziłam, że co tak późno i jak ja wytrzymam:tak: Już się nie mogę doczekać, jak zobaczę Alusia w całej okazałości;-)

Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa :) No i cieszę się, że Wy też się wybieracie na takie usg. No bo to nie tylko możliwość podglądnięcia swojej kruszynki i sprawienia sobie tym nieopisanej radości, ale przede wszystkim niezapomniana, sentymentalna pamiątka dla nas i naszych pociech na całe życie :) Idę jeszcze wrzucić fotkę na odpowiedni wątek i uciekam bo teściowie zaraz przyjadą obejrzeć filmik :) Buuuźka

reklama
No i znowu cisza na forum:-(

Się pewnie Laseczki szykujecie do oglądania Brzyduli :sorry:

A ja idę sobie coś wszamać, bom głodna niemożebnie:-p
Dziś koleżanka do pracy przyniosła domowej roboty wafelki z masą karmelową - pychotki ;-) No i cały dzień jestem na tych wafalkach :zawstydzona/y: Nic innego konkretnego nie zjadłam:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że mi to moja Dzidzia wybaczy - w końcu to tylko jeden raz ;-)

mam nadziejeże bedzie spokojny ,bo do tej pory był:)):-)

Załączniki

• 598fcbbf63121212.PNG
    598fcbbf63121212.PNG
    12,6 KB · Wyświetleń: 23
mam nadzieje,że w 26 tyg. juz bede wiedziała czy chłopiec czy dziewczynka,to moja pierwsza:-p ciąża i juz nie moge sie doczekac:-)

To także moja pierwsza ciąża :-)
I też jeszcze, tak samo jak Ty nie znam płci Bobaska.
Ale w przyszłym tygodniu idę na kolejne USG, więc może Maleństwo nie będzie takie wstydliwe jak ostatnio i pokaże co nieco ;-)

A napisz nam coś o sobie:tak:
Na kiedy masz termin, czy masz już typy imion?;-);-);-)
Mam nadzieję, że nie odbierzesz tego jako wścibstwo - tu każda wie o każdej prawie wszystko, więc... :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry