reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

siuniab wiem co to znaczy 3d usg :-D jest cudowne :-D wszystko widac :-D moj Mały to ciagle wywijal raczkami :-D i dupke pokazal no i siusiorka :zawstydzona/y: :-D

Ja na USG 3D wybieram się we wtorek.
I już się nie mogę doczekać :-D
Na pewno będą duże emocje - bo nie poznałam do tej pory płci. :-(
A już tak bardzo bym chciała mówić do brzuszka po imieniu ;-)

Siuniab super wiadomości :) też muszę się umówić na 3D bo to fajna pamiątka, a na pewno przyjdzie taka chwila,że dziewczynki będą chciały zobaczyć taki film :)

SIUNIAB to super, że Oleńka zdrowa i wszystko w najlepszym porządku. Tak zareklamowałaś to usg, że się zapisałam na przyszły tydzień, na środę i marudziłam, że co tak późno i jak ja wytrzymam:tak: Już się nie mogę doczekać, jak zobaczę Alusia w całej okazałości;-)

Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa :) No i cieszę się, że Wy też się wybieracie na takie usg. No bo to nie tylko możliwość podglądnięcia swojej kruszynki i sprawienia sobie tym nieopisanej radości, ale przede wszystkim niezapomniana, sentymentalna pamiątka dla nas i naszych pociech na całe życie :) Idę jeszcze wrzucić fotkę na odpowiedni wątek i uciekam bo teściowie zaraz przyjadą obejrzeć filmik :) Buuuźka

reklama
No i znowu cisza na forum:-(

Się pewnie Laseczki szykujecie do oglądania Brzyduli :sorry:

A ja idę sobie coś wszamać, bom głodna niemożebnie:-p
Dziś koleżanka do pracy przyniosła domowej roboty wafelki z masą karmelową - pychotki ;-) No i cały dzień jestem na tych wafalkach :zawstydzona/y: Nic innego konkretnego nie zjadłam:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że mi to moja Dzidzia wybaczy - w końcu to tylko jeden raz ;-)

mam nadziejeże bedzie spokojny ,bo do tej pory był:)):-)

Załączniki

• 598fcbbf63121212.PNG
    598fcbbf63121212.PNG
    12,6 KB · Wyświetleń: 19
mam nadzieje,że w 26 tyg. juz bede wiedziała czy chłopiec czy dziewczynka,to moja pierwsza:-p ciąża i juz nie moge sie doczekac:-)

To także moja pierwsza ciąża :-)
I też jeszcze, tak samo jak Ty nie znam płci Bobaska.
Ale w przyszłym tygodniu idę na kolejne USG, więc może Maleństwo nie będzie takie wstydliwe jak ostatnio i pokaże co nieco ;-)

A napisz nam coś o sobie:tak:
Na kiedy masz termin, czy masz już typy imion?;-);-);-)
Mam nadzieję, że nie odbierzesz tego jako wścibstwo - tu każda wie o każdej prawie wszystko, więc... :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry