mam nadzieje,że w 26 tyg. juz bede wiedziała czy chłopiec czy dziewczynka,to moja pierwsza ciąża i juz nie moge sie doczekac:-)
dokladnie napisz nam cos o sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje,że w 26 tyg. juz bede wiedziała czy chłopiec czy dziewczynka,to moja pierwsza ciąża i juz nie moge sie doczekac:-)
Witam, przeglądałam forum i znalazłam ten wątek. Jeżeli mnie nie pogonicie to chętnie do was dołącze
Witam, przeglądałam forum i znalazłam ten wątek. Jeżeli mnie nie pogonicie to chętnie do was dołącze
Dobry wieczór!:-)
no ja dzisiaj odebrałam w końcu mój wynik z glukozy i wynosi 114..nie wiem czy to dobrze czy źle? znacie sie?
A co chciałybyście wiedzieć?
Mam na imię Kasia, lat 26, mężatka od 8 sierpnia 2009. W ciążę udało nam się zajść po 7 miesiącach, w pierwszym cyklu z CLO. Ogólnie niby według monitoringu, miało nie być owulacji. A tu proszę, leci nam już 30 tydzień ciąży. Więc cuda się jednak zdarzają
A co chciałybyście wiedzieć?
Mam na imię Kasia, lat 26, mężatka od 8 sierpnia 2009. W ciążę udało nam się zajść po 7 miesiącach, w pierwszym cyklu z CLO. Ogólnie niby według monitoringu, miało nie być owulacji. A tu proszę, leci nam już 30 tydzień ciąży. Więc cuda się jednak zdarzają