reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

W ogóle to Od 3 dni mam problemy za zaśnięciem, Damian o 6 rano już do szkocji z jakimś angolem jechał po ciężarówkę, no i musiał zadzwonić i mnie obudzić ale to nic. Rano budzę się jak bym byla na kacu a właściwie z zaschniętą buzią i pragnieniem, w nocy 2 razy popijałam wodę. Umyłam głowę, teraz chwilę posiedzę z wami a potem po kosmetyki na miasto, żebym tam nie musiała kupować przez miesiąc ..

reklama
Dzień dobry Dziewczynki:-) ja dawno wstałam ale laptopa naprawiałam bo padł:-(ale już działa:-D wczoraj wróciliśmy po 22 z kina i powiem Wam że film super normalnie w fotel mnie wgniotło:-D Jak iść na coś do kina to własnie na taki film:tak: no i lepiej żeby nie było tak jak w tym filmie bo kiepsko widzę nasz żywot:sorry:
a dzisiaj wykłady od 16 do 20 więc mnie nie będzie a musze obiadek zrobić i posprzątać bo potem nic nie zrobię:confused2:miłego dnia Wam życzę:-D

heja ja tez wpadam na chwilę, bo tez czeka mnie latanie:-D:-D:-D:-D szykuje sie do jutrzejszego wyjazdu na ślub:-p:-p:-p trzeba popakowac rzeczy bo jade do Szczecina i zostaniemy u rodziny dłużej, dziś ledwo sie wyspałam bo Amelia skopała mnie w nocy, żebra i wnętrzności mnie bolą niesamowicie:confused2::confused2::confused2::confused2: w sumie jej tylko mogę takie cos wybaczyc:-D:-D:-D:-D:-D a tak poza tym narazie wszystko gra, humorek dopisuje;-) miłego dnia wam życze

Witam :) a mnie dzis brzuch tak boli strasznie ze szok :-(
Oj :( Biedna :( Spróbuj no-spę...
Dzień dobry Dziewczynki:-) ja dawno wstałam ale laptopa naprawiałam bo padł:-(ale już działa:-D wczoraj wróciliśmy po 22 z kina i powiem Wam że film super normalnie w fotel mnie wgniotło:-D Jak iść na coś do kina to własnie na taki film:tak: no i lepiej żeby nie było tak jak w tym filmie bo kiepsko widzę nasz żywot:sorry:
a dzisiaj wykłady od 16 do 20 więc mnie nie będzie a musze obiadek zrobić i posprzątać bo potem nic nie zrobię:confused2:miłego dnia Wam życzę:-D
Super! To już wiem na co w przyszłym tygodniu się wybiorę :) Bo mój mąż szaleje żeby na to iść, a jak jeszcze opinie takie dobre... :)

Oj :( Biedna :( Spróbuj no-spę...

Super! To już wiem na co w przyszłym tygodniu się wybiorę :) Bo mój mąż szaleje żeby na to iść, a jak jeszcze opinie takie dobre... :)
Warto warto jeśli podobało Ci się pojutrze to ten film jest o niebo lepszy:tak::-)

a propo dziś 13 piątek uważajcie na czarne koty

reklama
Do góry