reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

W ogóle to Od 3 dni mam problemy za zaśnięciem, Damian o 6 rano już do szkocji z jakimś angolem jechał po ciężarówkę, no i musiał zadzwonić i mnie obudzić ale to nic. Rano budzę się jak bym byla na kacu a właściwie z zaschniętą buzią i pragnieniem, w nocy 2 razy popijałam wodę. Umyłam głowę, teraz chwilę posiedzę z wami a potem po kosmetyki na miasto, żebym tam nie musiała kupować przez miesiąc ..

reklama
Dzień dobry Dziewczynki:-) ja dawno wstałam ale laptopa naprawiałam bo padł:-(ale już działa:-D wczoraj wróciliśmy po 22 z kina i powiem Wam że film super normalnie w fotel mnie wgniotło:-D Jak iść na coś do kina to własnie na taki film:tak: no i lepiej żeby nie było tak jak w tym filmie bo kiepsko widzę nasz żywot:sorry:
a dzisiaj wykłady od 16 do 20 więc mnie nie będzie a musze obiadek zrobić i posprzątać bo potem nic nie zrobię:confused2:miłego dnia Wam życzę:-D

heja ja tez wpadam na chwilę, bo tez czeka mnie latanie:-D:-D:-D:-D szykuje sie do jutrzejszego wyjazdu na ślub:-p:-p:-p trzeba popakowac rzeczy bo jade do Szczecina i zostaniemy u rodziny dłużej, dziś ledwo sie wyspałam bo Amelia skopała mnie w nocy, żebra i wnętrzności mnie bolą niesamowicie:confused2::confused2::confused2::confused2: w sumie jej tylko mogę takie cos wybaczyc:-D:-D:-D:-D:-D a tak poza tym narazie wszystko gra, humorek dopisuje;-) miłego dnia wam życze

Witam :) a mnie dzis brzuch tak boli strasznie ze szok :-(
Oj :( Biedna :( Spróbuj no-spę...
Dzień dobry Dziewczynki:-) ja dawno wstałam ale laptopa naprawiałam bo padł:-(ale już działa:-D wczoraj wróciliśmy po 22 z kina i powiem Wam że film super normalnie w fotel mnie wgniotło:-D Jak iść na coś do kina to własnie na taki film:tak: no i lepiej żeby nie było tak jak w tym filmie bo kiepsko widzę nasz żywot:sorry:
a dzisiaj wykłady od 16 do 20 więc mnie nie będzie a musze obiadek zrobić i posprzątać bo potem nic nie zrobię:confused2:miłego dnia Wam życzę:-D
Super! To już wiem na co w przyszłym tygodniu się wybiorę :) Bo mój mąż szaleje żeby na to iść, a jak jeszcze opinie takie dobre... :)

Oj :( Biedna :( Spróbuj no-spę...

Super! To już wiem na co w przyszłym tygodniu się wybiorę :) Bo mój mąż szaleje żeby na to iść, a jak jeszcze opinie takie dobre... :)
Warto warto jeśli podobało Ci się pojutrze to ten film jest o niebo lepszy:tak::-)

a propo dziś 13 piątek uważajcie na czarne koty

reklama
Do góry