W ogóle to Od 3 dni mam problemy za zaśnięciem, Damian o 6 rano już do szkocji z jakimś angolem jechał po ciężarówkę, no i musiał zadzwonić i mnie obudzić ale to nic. Rano budzę się jak bym byla na kacu a właściwie z zaschniętą buzią i pragnieniem, w nocy 2 razy popijałam wodę. Umyłam głowę, teraz chwilę posiedzę z wami a potem po kosmetyki na miasto, żebym tam nie musiała kupować przez miesiąc ..
reklama
Eeej , ładne jest, bardzoja ostatnio kupilam do swojego pokoju takie lozko http://brw.com.pl/pl/produkt/13895-wersalka_bartosz_na_drewnie/8_575-pokoj_dzienny/v/15140;p
monikasia
Fanka BB :)
Gucha no ja to wiem co znaczy przeprowadzka nawet taka "na chwile"
Powodzonka Ci zycze;-)
Powodzonka Ci zycze;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dzień dobry Dziewczynki:-) ja dawno wstałam ale laptopa naprawiałam bo padł:-(ale już działa wczoraj wróciliśmy po 22 z kina i powiem Wam że film super normalnie w fotel mnie wgniotło Jak iść na coś do kina to własnie na taki film no i lepiej żeby nie było tak jak w tym filmie bo kiepsko widzę nasz żywot
a dzisiaj wykłady od 16 do 20 więc mnie nie będzie a musze obiadek zrobić i posprzątać bo potem nic nie zrobięmiłego dnia Wam życzę
a dzisiaj wykłady od 16 do 20 więc mnie nie będzie a musze obiadek zrobić i posprzątać bo potem nic nie zrobięmiłego dnia Wam życzę
kaasiorek84
Fanka BB :)
heja ja tez wpadam na chwilę, bo tez czeka mnie latanie szykuje sie do jutrzejszego wyjazdu na ślub trzeba popakowac rzeczy bo jade do Szczecina i zostaniemy u rodziny dłużej, dziś ledwo sie wyspałam bo Amelia skopała mnie w nocy, żebra i wnętrzności mnie bolą niesamowicie w sumie jej tylko mogę takie cos wybaczyc a tak poza tym narazie wszystko gra, humorek dopisuje;-) miłego dnia wam życze
Kkropeczka
Wdrożona(y)
Oj Biedna Spróbuj no-spę...Witam a mnie dzis brzuch tak boli strasznie ze szok :-(
Super! To już wiem na co w przyszłym tygodniu się wybiorę Bo mój mąż szaleje żeby na to iść, a jak jeszcze opinie takie dobre...Dzień dobry Dziewczynki:-) ja dawno wstałam ale laptopa naprawiałam bo padł:-(ale już działa wczoraj wróciliśmy po 22 z kina i powiem Wam że film super normalnie w fotel mnie wgniotło Jak iść na coś do kina to własnie na taki film no i lepiej żeby nie było tak jak w tym filmie bo kiepsko widzę nasz żywot
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
reklama