kasia1000
Zaciekawiona BB
A wy znacie płeć swoich pociech? Macie wybrane jakieś imiona dla swoich kruszynek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na początku było ciężko, bo pierwsze trzy miesiące wymiotowałam i schudłam 5 kilo. Martwi mnie fakt,że od momentu gdy już nie wymiotuję przytyłam tylko 3 kilo. Boje się, że mała może ważyć zbyt malutko przy porodzie.
A imię wybrał dla niej dumny przyszły tatuś
A wy znacie płeć swoich pociech? Macie wybrane jakieś imiona dla swoich kruszynek?
U mnie ponoc ma byc synek ale polozna ktora robila usg zrobila je nieprofesjonalnie wiec nie bardzo ufam jej,ale w przyszly czwartek mam usg wiec pewnie bede juz wiedziala na 100%:-)
U nas w 20 tyg. ginka powiedziała, że na 80% dziewuszka, a tydzień temu na usg potwierdziła na 100%. Nawet mamy nagranie z badania, więc mamy dowód czarno na białym
A imię już wybraliście?
Edyta, właśnie zauważyłam na suwaczkach, że mamy ten sam wiek ciąży :-)
Na kiedy masz termin, bo ja na 15.02