reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Na początku było ciężko, bo pierwsze trzy miesiące wymiotowałam i schudłam 5 kilo. Martwi mnie fakt,że od momentu gdy już nie wymiotuję przytyłam tylko 3 kilo. Boje się, że mała może ważyć zbyt malutko przy porodzie.
A imię wybrał dla niej dumny przyszły tatuś :)

Nie ma sie czym martwic,niektore dziewczyny malo tyja a inne niestety az za duzo.Ja w 1 ciazy przytylam ponad 30 kilo a synus urodzil sie drobny twoja waga nie wplywa na wielkosc dziecka wiec sie nie przejmuj:-):-)

U nas w 20 tyg. ginka powiedziała, że na 80% dziewuszka, a tydzień temu na usg potwierdziła na 100%. Nawet mamy nagranie z badania, więc mamy dowód czarno na białym :)

U nas w 20 tyg. ginka powiedziała, że na 80% dziewuszka, a tydzień temu na usg potwierdziła na 100%. Nawet mamy nagranie z badania, więc mamy dowód czarno na białym :)

To masz dobrze jestes juz pewna i masz dowod na potwierdzenie:-)
Ja moze bede wiedziala juz w czwartek,juz sie nie moge doczekac:-)
Bo w sisiorka 5 cm nie wierze,przy czym nie bylo jajeczek wiec za pare dni sie okarze,czy w brzuszku mam synka czy coreczke:-)

reklama
Do góry