reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Witajcie dziewuszki:-)

Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić co pisałyście:no: rano (o 9:30!!!) ledwo wstałam z łóżka:szok: miałam dziś jechać do pracy zawieźć L4, ale jakoś mi się nie chciało i wzięłam się za pieczenie ciasta (przepis jednej z forumowiczek na wątku Kulinaria) no i troszkę mi to zajęło:-) potem już przyjechał Mężuś, zjedliśmy obiadek:-D Jeszcze mam zamiar go dziś obciąć:-)

Wieczorkiem wybieramy się do znajomych, u których już wieki nie byliśmy:-D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

P.S. Dziś mamy STUDNIÓWECZKĘ!!!! HUUUUUUUUUUUUURA!!!

MAMINA Dobrze, że znów z nami jesteś :) No i najważniejsze, że wszystko ok bo się trochę tu o Ciebie martwiłyśmy. :)

KAMPOOLKA Ty łajzo, gdzie byłaś ja Cię nie było :) Emilian, suuper imię :) Emil z resztą też fajne :) To się u Ciebie skumulowało z tymi dzidźkami hehe, u mnie w rodzinie co prawda poza naszą Olcią nie szykuje się więcej dzidźków, ale w koło pełno koleżanek spodziewa się maluszków :)

HUNJORD Ja to ciągle sikam i właśnie najgorsze jest to, że mam wrażenie, że strasznie mi się chce, a potem zaledwie kilka kropelek siknę i koniec :p No, ale co tam, najważniejsze, że już się skończyło to ciągłe rzyganie :p Hehhe

JOASIA Ojj, a może No-Spa? W ciąży z tego co wiem można brać i wielu dziewczynom pomaga. Ale może najpierw po prostu ciepła herbatka i odrobina snu? :) Daj znać, jak się lepiej poczujesz, żebyśmy się tu nie zamartwiały :tak:
PATRYCJA A na jakim filmie byłaś? Kurcze muszę zobaczyć co u nas grają i może na coś się wybierzemy :)

A ja moje słonka kochane już jestem po USG 3D! Jezusinku, dziewczyny jakie to emocje, jakie wspaniałe wrażenia! Coś niesamowitego! Nasza Oleńka waży 950gram, ma zdrowe serduszko, rozwija się książkowo i lekarz wyznaczył termin porodu na 14 lutego ;) Dacie wiarę? No jeszcze jakbym urodziła w ten dzień to bym była oszczana :p No i Olcia pokazała nam swoją śliczną pipunię, widzieliśmy jak ziewa i wkłada paluszek do buźki. Jest śliczna, moja kochana kruszynka, moja mała glizdunia :) Ehh, taka jestem rozmarzona i szczęśliwa...

Witajcie dziewuszki:-)

P.S. Dziś mamy STUDNIÓWECZKĘ!!!! HUUUUUUUUUUUUURA!!!

Gratuluję :-D
Ja swoją niestety przegapiłam :-(

A ja moje słonka kochane już jestem po USG 3D! Jezusinku, dziewczyny jakie to emocje, jakie wspaniałe wrażenia! Coś niesamowitego! Nasza Oleńka waży 950gram, ma zdrowe serduszko, rozwija się książkowo i lekarz wyznaczył termin porodu na 14 lutego ;) Dacie wiarę? No jeszcze jakbym urodziła w ten dzień to bym była oszczana :p No i Olcia pokazała nam swoją śliczną pipunię, widzieliśmy jak ziewa i wkłada paluszek do buźki. Jest śliczna, moja kochana kruszynka, moja mała glizdunia :) Ehh, taka jestem rozmarzona i szczęśliwa...

Ja na USG 3D wybieram się we wtorek.
I już się nie mogę doczekać :-D
Na pewno będą duże emocje - bo nie poznałam do tej pory płci. :-(
A już tak bardzo bym chciała mówić do brzuszka po imieniu ;-)

Siuniab super wiadomości :) też muszę się umówić na 3D bo to fajna pamiątka, a na pewno przyjdzie taka chwila,że dziewczynki będą chciały zobaczyć taki film :)

a mnie tak wciągnęło wyszywanie że siedzę i dziergam, ale troszkę lepiej się czuje, posprzątałam chałupkę a teraz gotuję ziemniaczki bo zaraz mężuś wróci z pracy :) no i byłam z psem na spacerze, dotleniłam się i może dzięki temu ból głowy ustąpił :)
przyjemnego popołudnia życzę buziaki :*

Witam Brzuchatki.

Długo mnie nie było i się strasznie za Wami stęskniłam. Muszę trochę poczytać co tam pisałyście ciekawego, jak mnie nie było.

Bry Laseczki :-D

Trochę mnie wcięło wczoraj bez pożegnania :zawstydzona/y:

Zaraz po pracy byłam wczoraj na zajęciach w szkole rodzenia (dla zainteresowanych relację wrzucę na odpowiedni wątek) :-)
A potem na zakupy mi się zebrało. Oglądałam kanapy w ABRZE, bo muszę sobie kupić nową do salonu ;-) Nawet nie takie drogie są i za niewielką opłatą można wybrać sobie tapicerkę w innych kolorach niż standardowe:tak: A na taką na zamówienie czeka się około 2 tygodnie :-)
Chyba się zdecyduję - model standardowy, ale mi będzie pasować :-)
ABRA - sofy, wersalki, tapczany

Teraz Was troszkę ponadrabiam,
może też popracuję ;-)

Miłego dnia :-D

eeee calkiem fajne te wasze łozka ale i tak nawazniejsze ze wygodne! ja tez niedawno szukalam i to dopiero byl problem bo powierzchnia spania musiala byc dlugosci min 200 cm bo mezul ma 196 cm wzrostu i zeby mu girki zbytnio nie wystawały :-)

reklama
heja ja tez wpadam na chwilę, bo tez czeka mnie latanie:-D:-D:-D:-D szykuje sie do jutrzejszego wyjazdu na ślub:-p:-p:-p trzeba popakowac rzeczy bo jade do Szczecina i zostaniemy u rodziny dłużej, dziś ledwo sie wyspałam bo Amelia skopała mnie w nocy, żebra i wnętrzności mnie bolą niesamowicie:confused2::confused2::confused2::confused2: w sumie jej tylko mogę takie cos wybaczyc:-D:-D:-D:-D:-D a tak poza tym narazie wszystko gra, humorek dopisuje;-) miłego dnia wam życze

No ładnie, zapewne Amelia zostanie piłkarzem:-) Mój synuś, jak na razie daje mamusi pospać i tylko nie wiem czy on taki grzeczny czy leniwy:sorry: Szczerze to trochę Wam dziewczyny zazdroszczę:tak: Też chcę zostać skopane. Dziwnie to brzmi:eek:

Warto warto jeśli podobało Ci się pojutrze to ten film jest o niebo lepszy:tak::-)

a propo dziś 13 piątek uważajcie na czarne koty

Hmm dopiero sobie to uprzytomniłam. Dobrze, że nie wychodziłam z domu, tak na wszelki wypadek i jeszcze jestem cała i zdrowa:-) Dziewczynki na 13 w piątek najlepsze jest lenistwo:-D:tak:

SIUNIAB to super, że Oleńka zdrowa i wszystko w najlepszym porządku. Tak zareklamowałaś to usg, że się zapisałam na przyszły tydzień, na środę i marudziłam, że co tak późno i jak ja wytrzymam:tak: Już się nie mogę doczekać, jak zobaczę Alusia w całej okazałości;-)

Do góry