reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witajcie dziewuszki:-)
Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić co pisałyście rano (o 9:30!!!) ledwo wstałam z łóżka miałam dziś jechać do pracy zawieźć L4, ale jakoś mi się nie chciało i wzięłam się za pieczenie ciasta (przepis jednej z forumowiczek na wątku Kulinaria) no i troszkę mi to zajęło:-) potem już przyjechał Mężuś, zjedliśmy obiadek Jeszcze mam zamiar go dziś obciąć:-)
Wieczorkiem wybieramy się do znajomych, u których już wieki nie byliśmy
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić co pisałyście rano (o 9:30!!!) ledwo wstałam z łóżka miałam dziś jechać do pracy zawieźć L4, ale jakoś mi się nie chciało i wzięłam się za pieczenie ciasta (przepis jednej z forumowiczek na wątku Kulinaria) no i troszkę mi to zajęło:-) potem już przyjechał Mężuś, zjedliśmy obiadek Jeszcze mam zamiar go dziś obciąć:-)
Wieczorkiem wybieramy się do znajomych, u których już wieki nie byliśmy
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
P.S. Dziś mamy STUDNIÓWECZKĘ!!!! HUUUUUUUUUUUUURA!!!
monikasia
Fanka BB :)
Wszystkiego dobrego z okazji studniowki MamoSowko:-)
MAMINA Dobrze, że znów z nami jesteś No i najważniejsze, że wszystko ok bo się trochę tu o Ciebie martwiłyśmy.
KAMPOOLKA Ty łajzo, gdzie byłaś ja Cię nie było Emilian, suuper imię Emil z resztą też fajne To się u Ciebie skumulowało z tymi dzidźkami hehe, u mnie w rodzinie co prawda poza naszą Olcią nie szykuje się więcej dzidźków, ale w koło pełno koleżanek spodziewa się maluszków
HUNJORD Ja to ciągle sikam i właśnie najgorsze jest to, że mam wrażenie, że strasznie mi się chce, a potem zaledwie kilka kropelek siknę i koniec No, ale co tam, najważniejsze, że już się skończyło to ciągłe rzyganie Hehhe
JOASIA Ojj, a może No-Spa? W ciąży z tego co wiem można brać i wielu dziewczynom pomaga. Ale może najpierw po prostu ciepła herbatka i odrobina snu? Daj znać, jak się lepiej poczujesz, żebyśmy się tu nie zamartwiały
PATRYCJA A na jakim filmie byłaś? Kurcze muszę zobaczyć co u nas grają i może na coś się wybierzemy
A ja moje słonka kochane już jestem po USG 3D! Jezusinku, dziewczyny jakie to emocje, jakie wspaniałe wrażenia! Coś niesamowitego! Nasza Oleńka waży 950gram, ma zdrowe serduszko, rozwija się książkowo i lekarz wyznaczył termin porodu na 14 lutego Dacie wiarę? No jeszcze jakbym urodziła w ten dzień to bym była oszczana No i Olcia pokazała nam swoją śliczną pipunię, widzieliśmy jak ziewa i wkłada paluszek do buźki. Jest śliczna, moja kochana kruszynka, moja mała glizdunia Ehh, taka jestem rozmarzona i szczęśliwa...
KAMPOOLKA Ty łajzo, gdzie byłaś ja Cię nie było Emilian, suuper imię Emil z resztą też fajne To się u Ciebie skumulowało z tymi dzidźkami hehe, u mnie w rodzinie co prawda poza naszą Olcią nie szykuje się więcej dzidźków, ale w koło pełno koleżanek spodziewa się maluszków
HUNJORD Ja to ciągle sikam i właśnie najgorsze jest to, że mam wrażenie, że strasznie mi się chce, a potem zaledwie kilka kropelek siknę i koniec No, ale co tam, najważniejsze, że już się skończyło to ciągłe rzyganie Hehhe
JOASIA Ojj, a może No-Spa? W ciąży z tego co wiem można brać i wielu dziewczynom pomaga. Ale może najpierw po prostu ciepła herbatka i odrobina snu? Daj znać, jak się lepiej poczujesz, żebyśmy się tu nie zamartwiały
PATRYCJA A na jakim filmie byłaś? Kurcze muszę zobaczyć co u nas grają i może na coś się wybierzemy
A ja moje słonka kochane już jestem po USG 3D! Jezusinku, dziewczyny jakie to emocje, jakie wspaniałe wrażenia! Coś niesamowitego! Nasza Oleńka waży 950gram, ma zdrowe serduszko, rozwija się książkowo i lekarz wyznaczył termin porodu na 14 lutego Dacie wiarę? No jeszcze jakbym urodziła w ten dzień to bym była oszczana No i Olcia pokazała nam swoją śliczną pipunię, widzieliśmy jak ziewa i wkłada paluszek do buźki. Jest śliczna, moja kochana kruszynka, moja mała glizdunia Ehh, taka jestem rozmarzona i szczęśliwa...
Witajcie dziewuszki:-)
P.S. Dziś mamy STUDNIÓWECZKĘ!!!! HUUUUUUUUUUUUURA!!!
Gratuluję
Ja swoją niestety przegapiłam :-(
Ja na USG 3D wybieram się we wtorek.
I już się nie mogę doczekać
Na pewno będą duże emocje - bo nie poznałam do tej pory płci. :-(
A już tak bardzo bym chciała mówić do brzuszka po imieniu ;-)
agaB
Fanka BB :)
Siuniab super wiadomości też muszę się umówić na 3D bo to fajna pamiątka, a na pewno przyjdzie taka chwila,że dziewczynki będą chciały zobaczyć taki film
a mnie tak wciągnęło wyszywanie że siedzę i dziergam, ale troszkę lepiej się czuje, posprzątałam chałupkę a teraz gotuję ziemniaczki bo zaraz mężuś wróci z pracy no i byłam z psem na spacerze, dotleniłam się i może dzięki temu ból głowy ustąpił
przyjemnego popołudnia życzę buziaki :*
a mnie tak wciągnęło wyszywanie że siedzę i dziergam, ale troszkę lepiej się czuje, posprzątałam chałupkę a teraz gotuję ziemniaczki bo zaraz mężuś wróci z pracy no i byłam z psem na spacerze, dotleniłam się i może dzięki temu ból głowy ustąpił
przyjemnego popołudnia życzę buziaki :*
marga82
Lutóweczka2010
Bry Laseczki
Trochę mnie wcięło wczoraj bez pożegnania
Zaraz po pracy byłam wczoraj na zajęciach w szkole rodzenia (dla zainteresowanych relację wrzucę na odpowiedni wątek) :-)
A potem na zakupy mi się zebrało. Oglądałam kanapy w ABRZE, bo muszę sobie kupić nową do salonu ;-) Nawet nie takie drogie są i za niewielką opłatą można wybrać sobie tapicerkę w innych kolorach niż standardowe A na taką na zamówienie czeka się około 2 tygodnie :-)
Chyba się zdecyduję - model standardowy, ale mi będzie pasować :-)
ABRA - sofy, wersalki, tapczany
Teraz Was troszkę ponadrabiam,
może też popracuję ;-)
Miłego dnia
eeee calkiem fajne te wasze łozka ale i tak nawazniejsze ze wygodne! ja tez niedawno szukalam i to dopiero byl problem bo powierzchnia spania musiala byc dlugosci min 200 cm bo mezul ma 196 cm wzrostu i zeby mu girki zbytnio nie wystawały :-)ja ostatnio kupilam do swojego pokoju takie lozko http://brw.com.pl/pl/produkt/13895-wersalka_bartosz_na_drewnie/8_575-pokoj_dzienny/v/15140;p
reklama
heja ja tez wpadam na chwilę, bo tez czeka mnie latanie szykuje sie do jutrzejszego wyjazdu na ślub trzeba popakowac rzeczy bo jade do Szczecina i zostaniemy u rodziny dłużej, dziś ledwo sie wyspałam bo Amelia skopała mnie w nocy, żebra i wnętrzności mnie bolą niesamowicie w sumie jej tylko mogę takie cos wybaczyc a tak poza tym narazie wszystko gra, humorek dopisuje;-) miłego dnia wam życze
No ładnie, zapewne Amelia zostanie piłkarzem:-) Mój synuś, jak na razie daje mamusi pospać i tylko nie wiem czy on taki grzeczny czy leniwy Szczerze to trochę Wam dziewczyny zazdroszczę Też chcę zostać skopane. Dziwnie to brzmi
Hmm dopiero sobie to uprzytomniłam. Dobrze, że nie wychodziłam z domu, tak na wszelki wypadek i jeszcze jestem cała i zdrowa:-) Dziewczynki na 13 w piątek najlepsze jest lenistwo
SIUNIAB to super, że Oleńka zdrowa i wszystko w najlepszym porządku. Tak zareklamowałaś to usg, że się zapisałam na przyszły tydzień, na środę i marudziłam, że co tak późno i jak ja wytrzymam Już się nie mogę doczekać, jak zobaczę Alusia w całej okazałości;-)