reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Od razu głupia blondynka???? Nie przesadzaj;-) musisz po prostu kliknąć przy poście na plusik, który jest między "cytuj", a "odp", a potem jak dajesz odpowiedź to Ci te wszystkie posty się pokazują:-D mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam:-)
ale po lusiku musze cos jeszcze kliknac by moc odpisac ! Wlasnie tak robie i wyswietla mi sie tylko ostatnia :-( chyba jednak blondynka tylko sie maskuje :-)

reklama
Wagą się chwaliłyście. Ja to się nawet do koguciej nie zaliczam. Piórkowa normalnie:cool2: Przy 174 cm ważę 60 kg. Tylko żeby nie było że się głodzę, bo ja cholera nigdy przytyć nie mogłam, nawet jak chciałam.
A wogóle mam do was pytanko czy wy też macie duszności. Bo ja to normalnie nawet kawałka chodnika przejść nie mogę, a jeszcze leki rozkurczowe biorę to niby powinno mi być lżej, nie?
Zadyszke to mam i ja, to wynika podobno z tego, ze nam macica juz na plucka uciska i stad trudnosci ze zlapaniem oddechu. A co sie tyczy stosowania tych lekow to szczerze Ci powiem, ze nie mam najmniejszego pojecia czy to ma jakis wplyw na nasze oddyhanie...
Aha Wage to masz super, jak modelka!

Zadyszke to mam i ja, to wynika podobno z tego, ze nam macica juz na plucka uciska i stad trudnosci ze zlapaniem oddechu. A co sie tyczy stosowania tych lekow to szczerze Ci powiem, ze nie mam najmniejszego pojecia czy to ma jakis wplyw na nasze oddyhanie...
Aha Wage to masz super, jak modelka!
w mojej grupie w szole rodzenia jest dziewuszka ktora dostala astme w ciazy wiec to nie tylko macica moze uciskac

To i ja sie przywitam!
Noc pezespalam super. Pierwszy raz od dawa, wiec i humor poki co mi dopisuje

hej dziewczyny :)
ja się dziś czuję skopana od środka... mały zrobił mi w nocy taką imprezę w środku że wariowałam :((( teraz się czuję jak jeden wielki siniak...

A ja całą noc się przewracałam z boku na bok, Oleńka mnie co chwilę stukała albo się przeciągała i tak do rana ;P

LUCUS Witam serdecznie u Lutówek :)

No i dzień dobry pipencje :) Co tam u Was? Są już wyniki konkursu? Ja co prawda zostałam zdyskwalifikowana już w przedbiegach, choć przysięgałam, że na sterydach ani żadnych innych dopalaczach nie byłam, no poza Nutellą, czasem McDonaldem i tego typu sprawami, no ale to chyba jest na legalu? :p Hheheh Ale widzę, że jakiś nowy konkursik się szykuje. MISS MOKREGO CYCKA? Tylko jakie kryteria bierzemy pod uwagę bo nie wiem czy się kwalifikuję :p

reklama
Do góry