u mnie też zielony:-) ale wiem że Grzesiek tak nie za bardzo za tym kolorkiemtrzeba go urabiać
Hehe :-) ale zgodne jesteśmy. Ja też sobie wybrałam zielony wózeczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie też zielony:-) ale wiem że Grzesiek tak nie za bardzo za tym kolorkiemtrzeba go urabiać
chyba najładniejszy;-) my to wiemy co wybraćHehe :-) ale zgodne jesteśmy. Ja też sobie wybrałam zielony wózeczek
Spoko 3mamy zdaj relacje pozniej co i jakDzień dobry Śnieżynki. Bardzo dziękuje za miłe i ciepłe przyjęcie
Brykam do pracy ale na pewno zajrzę tu późnym popołudniem. Nie rozpisujcie się proszę za bardzo bo ciężko mi będzie nadrobić. A i jeszcze jedno bardzo proszę trzymajcie kciuki. Prowadzę dzisiaj wyjątkowo trudną sprawę w sądzie i bez waszych pozytywnych fluidów może być ciężko
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, pracującym życzę miłej pracy, a wszystkim miłego dnia. Papa:-)
dzieki, dzieki, wlasnie lece:-)Lucus: Powodzenia w pracy!
Monikisia: Powodzenia w urzedzie pracy)
No i teraz nie wiem czy mam się cieszyć.... ale chociaż mam władzę ;D
Żadna tam nooooowa.... ale dobrze jesteś przyjęta wyjatkowo! I tu jest jedna zasada taka że nie wolno przegonić wagą przewodniczącej hihihiNo to jak? Bierzecie mnie do tej wagi ciezkiej, czy mam sie w ciezkich butach wazyc?? ))
Moze teraz jak jest nowa przewodniczaca to cos mi sie uda zalatwic;-);-);-)