reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzień dobry Śnieżynki. Bardzo dziękuje za miłe i ciepłe przyjęcie:tak:
Brykam do pracy ale na pewno zajrzę tu późnym popołudniem. Nie rozpisujcie się proszę za bardzo bo ciężko mi będzie nadrobić. A i jeszcze jedno bardzo proszę trzymajcie kciuki. Prowadzę dzisiaj wyjątkowo trudną sprawę w sądzie i bez waszych pozytywnych fluidów może być ciężko:tak:
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, pracującym życzę miłej pracy, a wszystkim miłego dnia. Papa:-)

Dzień dobry Śnieżynki. Bardzo dziękuje za miłe i ciepłe przyjęcie:tak:
Brykam do pracy ale na pewno zajrzę tu późnym popołudniem. Nie rozpisujcie się proszę za bardzo bo ciężko mi będzie nadrobić. A i jeszcze jedno bardzo proszę trzymajcie kciuki. Prowadzę dzisiaj wyjątkowo trudną sprawę w sądzie i bez waszych pozytywnych fluidów może być ciężko:tak:
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, pracującym życzę miłej pracy, a wszystkim miłego dnia. Papa:-)
Spoko 3mamy zdaj relacje pozniej co i jak

Lucus witaj, witaj:-) Oczywiscie "alles gute" w pracy.
Dziendoberek dziewczyny:-) Ja dopiero po sniadanku:zawstydzona/y:
Zaraz spadam bo musze sprawy w urzedzie pracy zalatwic:wściekła/y:Chol...mnie juz bierze:wściekła/y:
Milego dnia i do pozniej:tak:

u mnie też zielony:-) ale wiem że Grzesiek tak nie za bardzo za tym kolorkiem:sorry2:trzeba go urabiać:-D

też bardzo chciałam zielony, ale model wózka który kupiłam miał straszną zieleń. Taką oczojebną. Brrrr. więc kupiłam turkusik:-) Żałuję ze nie zielony, ale chciałam taką zieleń jak mają x-landery, a nie przypadł mi do gustu x-lander. No cóż - przeżyję:tak:

reklama
KEJT ok bedziesz przewodniczaca wagi ciezkiej
DZIEN DOBRY teraz tu wypadalo by sie przywitac
No i teraz nie wiem czy mam się cieszyć.... ale chociaż mam władzę ;D
No to jak? Bierzecie mnie do tej wagi ciezkiej, czy mam sie w ciezkich butach wazyc?? :o))
Moze teraz jak jest nowa przewodniczaca to cos mi sie uda zalatwic;-);-);-)
Żadna tam nooooowa.... ale dobrze jesteś przyjęta wyjatkowo! I tu jest jedna zasada taka że nie wolno przegonić wagą przewodniczącej :D hihihi

Do góry