reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No i teraz nie wiem czy mam się cieszyć.... ale chociaż mam władzę ;D

Żadna tam nooooowa.... ale dobrze jesteś przyjęta wyjatkowo! I tu jest jedna zasada taka że nie wolno przegonić wagą przewodniczącej :D hihihi
HURA!!!

Ale co do tego przeganiania waga, to niestety nic nie gwarantuje. Wiesz moje bobasy moga nabrac tempa w przybieraniu na wadze:)));-)

reklama
No i teraz nie wiem czy mam się cieszyć.... ale chociaż mam władzę ;D

Żadna tam nooooowa.... ale dobrze jesteś przyjęta wyjatkowo! I tu jest jedna zasada taka że nie wolno przegonić wagą przewodniczącej :D hihihi

dziewczyny musze Was zmartwić termin waga ciężka to chyba najbardziej na tym forum pasuje do mnie, jak wkleję zdjęcia to sobie ocenicie w każdym razie i jedną i drugą niestety prześcignęłam, moja wyjściowa waga była b, duża i dlatego teraz uważam i przytyłam 5kg jak narazie ale to i tak dużo za dużo ważę,,,:-(

Dzień dobry Śnieżynki:-)

:-D:-D:-D:-D Siwetne:))
U mnie tez te same dopalacze w stylu Nutelli, ale musz sie przyznac,z e to po BB, bo tu tyle tym pisalyscie, ze nie moglam sie powstrzymac :o))

Hehe mamaAlexa mnie też największa ochota na Nutellę naszła jak dziewczyny tutaj na BB pisały:-)

szfagirki sa najlepsze....!!!! wiem cos o tym:p a czekaj czekaj to tesciowa ci powiedziala zebys sie za dynie przebrala tak????? haha niezla jest...u mnie tak samo

Na szczęście u mnie żadnych takich tekstów nie ma, bo ja o wiele szczuplejsza jestem i od szwagierki i od teściowej:-D

Mam pytanko czy wasze malenstwa tez juz bardzo mocno kopia?:-):-)

Oczywiście, że tak i to coraz mocniej:-)

Mustela mustelą... moja siostra smarowała się Mama Perfekta i brzuszek ma jak modelka :-p

Powiem Wam, że ja smaruję brzuszek Pharmaceris i nie narzekam:-D ani jednego rozstępa jak narazie:-)

Witam szanowne Śnieżynki;-)
Jako zagorzała zwolenniczka przysłowia lepiej późno niż wcale niniejszym chciałabym dołączyć do grona lutówek 2010 (niestety wcześniej się przeprowadzałam i nie miałam internetu :-(). Mam na imię Karolina, mieszkam w Warszawie, to moja pierwsza dzidzia i już wiadomo, że to Olek zwany Alkiem:tak: Planowany termin porodu według OM to 14.02. Mam nadzieje że uda mi się często udzielać na forum.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie i z racji pory życzę miłego i pogodnego dnia;-)

Witamy serdecznie w gronie Lutówek i życzymy spokojnej końcówki ciąży:-)

Hehe :-) ale zgodne jesteśmy. Ja też sobie wybrałam zielony wózeczek :-D

Kochane my też zielony wybraliśmy:-D

Widziałam, że pisałyście o wadze:tak: to ja chyba do mega koguciej się nadaję:-D:-)
przed ciążą ważyłam 54kg, a teraz ważę 56-57kg, a mam 170cm:-p i co Wy na to???

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

Ostatnia edycja:
A witaj,

Samopoczucie dzisiaj tak jak juz pisalam SUPER:)) Wiec mam nadzieje, ze dzien bedzie tez w porzadku. Energia mnie rozpiera wiec pewnie porzadki jakies, pranko , prasowanko itp. (...czyzby syndrom budowania gniazda mnie dopadl?.. ;o)))

to przekaz mo troszke tej energi przez monitor jak Kaszpirowski bo jest mi dzis strasznie leniwie a tyle pracy do zrobienia :-)

O mój Boże święty:confused: Wczoraj tu byłam i prawie godzina mi zeszła na przeczytanie wszystkiego:shocked2: Ale wy dziewczyny macie tempo:-) Albo ja jakaś taka powolna jestem.
W każdym bądź razie dzień dobry :-) Witam w kolejnym dniu ciąży:-)
Wagą się chwaliłyście. Ja to się nawet do koguciej nie zaliczam. Piórkowa normalnie:cool2: Przy 174 cm ważę 60 kg. Tylko żeby nie było że się głodzę, bo ja cholera nigdy przytyć nie mogłam, nawet jak chciałam.
A wogóle mam do was pytanko czy wy też macie duszności. Bo ja to normalnie nawet kawałka chodnika przejść nie mogę, a jeszcze leki rozkurczowe biorę to niby powinno mi być lżej, nie?

to przekaz mo troszke tej energi przez monitor jak Kaszpirowski bo jest mi dzis strasznie leniwie a tyle pracy do zrobienia :-)
Niestety kochana, wszystko juz ze mnie wyssaly moje pijawki:(
Teraz siedze, zajadam kanapeczke z nutella oczywiscie i ogolenie ledwo zyje, takze dane co do tej energii juz nieaktualne:( Ale od jutra rana wysylam Ci wszystko co sie da:)))
Na dodatek ciasto wyladowalo w smietniku, bo zakalec:(

Pocieszam sie tylko ze mieszkanko wysprzatane tak, ze nawet tesciowa na inspekcje moglaby przyjechac:))

Mamo Sowko mozesz mnie uznac za glupia blondynke ale prosze powiedz mi jak sie robi ten multi cytat bo ni ch....a mi nie idzie!!! PLISSSS:-)

Od razu głupia blondynka???? Nie przesadzaj;-) musisz po prostu kliknąć przy poście na plusik, który jest między "cytuj", a "odp", a potem jak dajesz odpowiedź to Ci te wszystkie posty się pokazują:-D mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam:-)

dziewczyny musze Was zmartwić termin waga ciężka to chyba najbardziej na tym forum pasuje do mnie, jak wkleję zdjęcia to sobie ocenicie w każdym razie i jedną i drugą niestety prześcignęłam, moja wyjściowa waga była b, duża i dlatego teraz uważam i przytyłam 5kg jak narazie ale to i tak dużo za dużo ważę,,,:-(

Noegocjuj z dziewczynami, ja sie ledwo dopchalam :o)) Narzekaja, ze my to be, bo z blizniakami i to sie nie liczy z ta waga;-);-)
A swoja droga 5 kg to super! ja tak jak juz wczesniej pisalam mam 11 na plus a czuje sie jak sredniej wielkosci sloniatko:))

reklama
Do góry