reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

No i teraz nie wiem czy mam się cieszyć.... ale chociaż mam władzę ;D

Żadna tam nooooowa.... ale dobrze jesteś przyjęta wyjatkowo! I tu jest jedna zasada taka że nie wolno przegonić wagą przewodniczącej :D hihihi
HURA!!!

Ale co do tego przeganiania waga, to niestety nic nie gwarantuje. Wiesz moje bobasy moga nabrac tempa w przybieraniu na wadze:)));-)

reklama
No i teraz nie wiem czy mam się cieszyć.... ale chociaż mam władzę ;D

Żadna tam nooooowa.... ale dobrze jesteś przyjęta wyjatkowo! I tu jest jedna zasada taka że nie wolno przegonić wagą przewodniczącej :D hihihi

dziewczyny musze Was zmartwić termin waga ciężka to chyba najbardziej na tym forum pasuje do mnie, jak wkleję zdjęcia to sobie ocenicie w każdym razie i jedną i drugą niestety prześcignęłam, moja wyjściowa waga była b, duża i dlatego teraz uważam i przytyłam 5kg jak narazie ale to i tak dużo za dużo ważę,,,:-(

Dzień dobry Śnieżynki:-)

:-D:-D:-D:-D Siwetne:))
U mnie tez te same dopalacze w stylu Nutelli, ale musz sie przyznac,z e to po BB, bo tu tyle tym pisalyscie, ze nie moglam sie powstrzymac :o))

Hehe mamaAlexa mnie też największa ochota na Nutellę naszła jak dziewczyny tutaj na BB pisały:-)

szfagirki sa najlepsze....!!!! wiem cos o tym:p a czekaj czekaj to tesciowa ci powiedziala zebys sie za dynie przebrala tak????? haha niezla jest...u mnie tak samo

Na szczęście u mnie żadnych takich tekstów nie ma, bo ja o wiele szczuplejsza jestem i od szwagierki i od teściowej:-D

Mam pytanko czy wasze malenstwa tez juz bardzo mocno kopia?:-):-)

Oczywiście, że tak i to coraz mocniej:-)

Mustela mustelą... moja siostra smarowała się Mama Perfekta i brzuszek ma jak modelka :-p

Powiem Wam, że ja smaruję brzuszek Pharmaceris i nie narzekam:-D ani jednego rozstępa jak narazie:-)

Witam szanowne Śnieżynki;-)
Jako zagorzała zwolenniczka przysłowia lepiej późno niż wcale niniejszym chciałabym dołączyć do grona lutówek 2010 (niestety wcześniej się przeprowadzałam i nie miałam internetu :-(). Mam na imię Karolina, mieszkam w Warszawie, to moja pierwsza dzidzia i już wiadomo, że to Olek zwany Alkiem:tak: Planowany termin porodu według OM to 14.02. Mam nadzieje że uda mi się często udzielać na forum.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie i z racji pory życzę miłego i pogodnego dnia;-)

Witamy serdecznie w gronie Lutówek i życzymy spokojnej końcówki ciąży:-)

Hehe :-) ale zgodne jesteśmy. Ja też sobie wybrałam zielony wózeczek :-D

Kochane my też zielony wybraliśmy:-D

Widziałam, że pisałyście o wadze:tak: to ja chyba do mega koguciej się nadaję:-D:-)
przed ciążą ważyłam 54kg, a teraz ważę 56-57kg, a mam 170cm:-p i co Wy na to???

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

Ostatnia edycja:
A witaj,

Samopoczucie dzisiaj tak jak juz pisalam SUPER:)) Wiec mam nadzieje, ze dzien bedzie tez w porzadku. Energia mnie rozpiera wiec pewnie porzadki jakies, pranko , prasowanko itp. (...czyzby syndrom budowania gniazda mnie dopadl?.. ;o)))

to przekaz mo troszke tej energi przez monitor jak Kaszpirowski bo jest mi dzis strasznie leniwie a tyle pracy do zrobienia :-)

O mój Boże święty:confused: Wczoraj tu byłam i prawie godzina mi zeszła na przeczytanie wszystkiego:shocked2: Ale wy dziewczyny macie tempo:-) Albo ja jakaś taka powolna jestem.
W każdym bądź razie dzień dobry :-) Witam w kolejnym dniu ciąży:-)
Wagą się chwaliłyście. Ja to się nawet do koguciej nie zaliczam. Piórkowa normalnie:cool2: Przy 174 cm ważę 60 kg. Tylko żeby nie było że się głodzę, bo ja cholera nigdy przytyć nie mogłam, nawet jak chciałam.
A wogóle mam do was pytanko czy wy też macie duszności. Bo ja to normalnie nawet kawałka chodnika przejść nie mogę, a jeszcze leki rozkurczowe biorę to niby powinno mi być lżej, nie?

to przekaz mo troszke tej energi przez monitor jak Kaszpirowski bo jest mi dzis strasznie leniwie a tyle pracy do zrobienia :-)
Niestety kochana, wszystko juz ze mnie wyssaly moje pijawki:(
Teraz siedze, zajadam kanapeczke z nutella oczywiscie i ogolenie ledwo zyje, takze dane co do tej energii juz nieaktualne:( Ale od jutra rana wysylam Ci wszystko co sie da:)))
Na dodatek ciasto wyladowalo w smietniku, bo zakalec:(

Pocieszam sie tylko ze mieszkanko wysprzatane tak, ze nawet tesciowa na inspekcje moglaby przyjechac:))

Mamo Sowko mozesz mnie uznac za glupia blondynke ale prosze powiedz mi jak sie robi ten multi cytat bo ni ch....a mi nie idzie!!! PLISSSS:-)

Od razu głupia blondynka???? Nie przesadzaj;-) musisz po prostu kliknąć przy poście na plusik, który jest między "cytuj", a "odp", a potem jak dajesz odpowiedź to Ci te wszystkie posty się pokazują:-D mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam:-)

dziewczyny musze Was zmartwić termin waga ciężka to chyba najbardziej na tym forum pasuje do mnie, jak wkleję zdjęcia to sobie ocenicie w każdym razie i jedną i drugą niestety prześcignęłam, moja wyjściowa waga była b, duża i dlatego teraz uważam i przytyłam 5kg jak narazie ale to i tak dużo za dużo ważę,,,:-(

Noegocjuj z dziewczynami, ja sie ledwo dopchalam :o)) Narzekaja, ze my to be, bo z blizniakami i to sie nie liczy z ta waga;-);-)
A swoja droga 5 kg to super! ja tak jak juz wczesniej pisalam mam 11 na plus a czuje sie jak sredniej wielkosci sloniatko:))

reklama
Do góry