kaasiorek84
Fanka BB :)
ja również miłego dnia życzę;-), chociaż ja w takie dni sie nudze, spacer, obejscie grobów i potem nasiadówa przy stole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny,byłam dziś u gin,we wtorek dostała mój wynik z cytologii i mam wirusa hpv.czy któraś to ma?
Laseczki moje kochane! Do tej pory nie wolno było szczepić kobiet w ciąży, ponieważ jakiekolwiek szczepienia niosą za sobą ryzyko powikłań lub uszkodzeń płodu. Ponieważ pracuję w służbie zdrowia, co roku mamy akcję szczepień przeciw grypie. W tym roku troszkę bardziej wdrożyłam się w temat i tam jak byk napisane stoi, że absolutnie nie wolno szczepić się w ciąży. Kilka dni potem o dziwo okazuje się że szczepionki są całkiem dla ciężarnych bezpieczne i wręcz wskazane i do tego można ją przyjąć równolegle ze szczepionką przeciw A/H1N1. Troszkę to dziwne nieprawdaż?
Laseczki moje kochane! Do tej pory nie wolno było szczepić kobiet w ciąży, ponieważ jakiekolwiek szczepienia niosą za sobą ryzyko powikłań lub uszkodzeń płodu. Ponieważ pracuję w służbie zdrowia, co roku mamy akcję szczepień przeciw grypie. W tym roku troszkę bardziej wdrożyłam się w temat i tam jak byk napisane stoi, że absolutnie nie wolno szczepić się w ciąży. Kilka dni potem o dziwo okazuje się że szczepionki są całkiem dla ciężarnych bezpieczne i wręcz wskazane i do tego można ją przyjąć równolegle ze szczepionką przeciw A/H1N1. Troszkę to dziwne nieprawdaż?
Z tego,co wiem,opinie lekarzy nie są zgodne,część jest na NIE,słyszałam ostatnio wypowiedź lekarza -nie byle kogo-doktora nauk,który powiedział tak:czy sa bezpieczne dla kobiet w ciąży? nie wiemy,czy dla człowieka są bezpieczne,ponieważ nie ma wystarczających naukowo i klinicznie potwierdzonych dowodów na to,czy i jakie skutki uboczne wywołują,gdyż było za mało czasu na dokładne opracowanie i przeanalizowanie tych szczepionek
Witajcie Dzewczyny:-)
Jeszcze raz Was prosze obejrzyjcie filmik dotyczacy swinskiej grypy ktory podalam na 1710 str. - od poczatku do konca.
Katastrofa.
hej dziewczyny,byłam dziś u gin,we wtorek dostała mój wynik z cytologii i mam wirusa hpv.czy któraś to ma?