reklama
mi tez kiedyś wyszło ze mam hpv dostałam leki i kolejne cytologie były ok z 3B zrobiła się 2. ja poszłam od razu do onkologa i nawet nie musiałam mieć pobieranego wycinka, a w ciąży nie miałam jeszcze cytologi robionej więc nie wiem czy jakiś cudów znowu nie mam. nie martw się na zapas i nie czytaj za dużo w necie bo tam są zawsze złe przypadki opisane
Czarodziejka
Fanka BB :)
Kasia - nie denerwuj sie bo dzidziulka to czuje!!!!!
Tak jak milena pisze trzeba bedzie badanie powtorzyc!!!!!
Trzymam kciuki zeby bylo ok!!!!!
Tak jak milena pisze trzeba bedzie badanie powtorzyc!!!!!
Trzymam kciuki zeby bylo ok!!!!!
zabeczka
Gucha chyba dostalas zaproszenie
Brakowalo nam Ciebie, fajnie ze sie odezwalas
Gucha chyba dostalas zaproszenie
Tak kochana, dopiero teraz zaakceptowałam bo nie wchodziłam na BB. Fajnie że chociaż komuś mnie brakowało, dzięki
monikasia
No tu wlasnie stwierdzili,ze ciezarne sa najbardziej narazone i w grupie ryzyka i nalezy sie szczepiec. Podobno ta szczepionka ma byc bezpieczna dla dzidziusiow, ale jak dziewczyny zaczely pisac o tej rteci to juz nie jestem taka pewna.
Niewiem czy juz ktos podal ten link bo nie doczytalam do konca bo nie moge czekac Obejrzyjcie to koniecznie Dziewczyny, ja sie szczepic nie bede.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=nxXKuRAD6W4"]YouTube - Project Camelot - wywiad z Jane Burgermeister PL 1/6[/ame]
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziewczyny wpadlam tylko na chwilke...chialam wam pokazac co wlasnie skonczylam czytac...rece mi opadly do samej ziemi...
Blog.pl - artykuły - Rozkłada taka nogi, a potem siadać chce!
mnie to tez sie przygladaja ze obraczki nie nosze...a nikomu nawet do glowy nie przyjdzie ze obraczka najnormalniejw swiecie na paluch nie wlazi bo palce pucna....totalna beznadzieja...pozdrawiam i do zobaczyska we wtorek...wolne w koncu bede miec
Blog.pl - artykuły - Rozkłada taka nogi, a potem siadać chce!
mnie to tez sie przygladaja ze obraczki nie nosze...a nikomu nawet do glowy nie przyjdzie ze obraczka najnormalniejw swiecie na paluch nie wlazi bo palce pucna....totalna beznadzieja...pozdrawiam i do zobaczyska we wtorek...wolne w koncu bede miec