reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Najgorsze to to,że jestem w ciąży-sama dałabym sobie radę.A tutaj piszą,że mogę dzidzię zarazić,a że mieszkam w Irlandii,lekarze do d....,to mam milion myśli w głowie

Fajnie że chociaż komuś mnie brakowało, dzięki:tak:

spadaj mi też Cię brakowało:-p

pozdrawiam i do zobaczyska we wtorek...wolne w koncu bede miec:)

no i w końcu:tak: Ciebie też malo ostatnio:no:

Kasia ja nie mam pojęcia, poczytaj w necie, ale nie jakieś straszne opowieści, ale objawy, przyczyny, leczenie... i stosuj się do tego co lekarz zalecił... nawet jeśli za jakiś czas się okaże, że to jednak coś groźnego (czego absolutnie Ci nie życzę:no:) to lekarze potrafią sobie radzić z takimi rzeczami, nawet dzieciaczkom się nic nie dzieje... głowa do góry będzie dobrze bo być musi:tak:

Moze ja zacofana ale to tak sie można w ogóle w ciązy szczepic????

No wlasnie, mnie tez to zastanawia?

Laseczki moje kochane! Do tej pory nie wolno było szczepić kobiet w ciąży, ponieważ jakiekolwiek szczepienia niosą za sobą ryzyko powikłań lub uszkodzeń płodu. Ponieważ pracuję w służbie zdrowia, co roku mamy akcję szczepień przeciw grypie. W tym roku troszkę bardziej wdrożyłam się w temat i tam jak byk napisane stoi, że absolutnie nie wolno szczepić się w ciąży. Kilka dni potem o dziwo okazuje się że szczepionki są całkiem dla ciężarnych bezpieczne i wręcz wskazane i do tego można ją przyjąć równolegle ze szczepionką przeciw A/H1N1. Troszkę to dziwne nieprawdaż?

Pokaże wam krótki filmik o tym, co się stało z dziewczyną po przyjęciu szczepionki na "zwykłą" grypę. Niestety tylko w wersji angielsko języcznej.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mScGC7nFDxM"]YouTube - Very Sad: Cheerleader Gets A Flu Shot & Now She Can Only Walk Backwards![/ame]

Witajcie Śnieżynki:-D

Życzę miłego dzionka, bo my dziś wybieramy się na trzy cmentarze, więc pewnie cały dzień nas nie będzie:tak:

U nas super pogoda, bo słoneczko cudownie świeci, a na wszystkim przepiękny szron, który uwielbiam:-D tylko temperatura poniżej zera:-p

Buziaczki:-)

Dzień Dobry Dziewczynki:-) ja już od 8 na nogach wpadłam na chwilę bo lęcę do garów, bo rodzinka przyjechała:dry: Wczoraj z Grześkiem obskoczyliśmy cmentarz, bo wiemy co dzisiaj się będzie działo i droga 15 minutowa wydłuży się do 2 godzin:dry: A dzisiaj się obżeram, tylko obiad ugotuje i leniu****emy wszyscy dzisiaj;-):-) nie wychylam nosa z domu bo tak potwornie zimno:-( Miłego dnia Wam życzę:blink:

reklama
Do góry