reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Najgorsze to to,że jestem w ciąży-sama dałabym sobie radę.A tutaj piszą,że mogę dzidzię zarazić,a że mieszkam w Irlandii,lekarze do d....,to mam milion myśli w głowie

Fajnie że chociaż komuś mnie brakowało, dzięki:tak:

spadaj mi też Cię brakowało:-p

pozdrawiam i do zobaczyska we wtorek...wolne w koncu bede miec:)

no i w końcu:tak: Ciebie też malo ostatnio:no:

Kasia ja nie mam pojęcia, poczytaj w necie, ale nie jakieś straszne opowieści, ale objawy, przyczyny, leczenie... i stosuj się do tego co lekarz zalecił... nawet jeśli za jakiś czas się okaże, że to jednak coś groźnego (czego absolutnie Ci nie życzę:no:) to lekarze potrafią sobie radzić z takimi rzeczami, nawet dzieciaczkom się nic nie dzieje... głowa do góry będzie dobrze bo być musi:tak:

Moze ja zacofana ale to tak sie można w ogóle w ciązy szczepic????

No wlasnie, mnie tez to zastanawia?

Laseczki moje kochane! Do tej pory nie wolno było szczepić kobiet w ciąży, ponieważ jakiekolwiek szczepienia niosą za sobą ryzyko powikłań lub uszkodzeń płodu. Ponieważ pracuję w służbie zdrowia, co roku mamy akcję szczepień przeciw grypie. W tym roku troszkę bardziej wdrożyłam się w temat i tam jak byk napisane stoi, że absolutnie nie wolno szczepić się w ciąży. Kilka dni potem o dziwo okazuje się że szczepionki są całkiem dla ciężarnych bezpieczne i wręcz wskazane i do tego można ją przyjąć równolegle ze szczepionką przeciw A/H1N1. Troszkę to dziwne nieprawdaż?

Pokaże wam krótki filmik o tym, co się stało z dziewczyną po przyjęciu szczepionki na "zwykłą" grypę. Niestety tylko w wersji angielsko języcznej.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mScGC7nFDxM"]YouTube - Very Sad: Cheerleader Gets A Flu Shot & Now She Can Only Walk Backwards![/ame]

Witajcie Śnieżynki:-D

Życzę miłego dzionka, bo my dziś wybieramy się na trzy cmentarze, więc pewnie cały dzień nas nie będzie:tak:

U nas super pogoda, bo słoneczko cudownie świeci, a na wszystkim przepiękny szron, który uwielbiam:-D tylko temperatura poniżej zera:-p

Buziaczki:-)

Dzień Dobry Dziewczynki:-) ja już od 8 na nogach wpadłam na chwilę bo lęcę do garów, bo rodzinka przyjechała:dry: Wczoraj z Grześkiem obskoczyliśmy cmentarz, bo wiemy co dzisiaj się będzie działo i droga 15 minutowa wydłuży się do 2 godzin:dry: A dzisiaj się obżeram, tylko obiad ugotuje i leniu****emy wszyscy dzisiaj;-):-) nie wychylam nosa z domu bo tak potwornie zimno:-( Miłego dnia Wam życzę:blink:

reklama
Do góry