reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzień Dobry
No wlasnie tez sobie pomyslalam ze teraz wiecej sie pisze na zamknietym:))))))
U nas dzis też mroźno choc slonko jak w LATO:)
Buziaki i milego dnia

reklama
Rany julek - tu się nic nie dzieje !! :szok: Czy jest jeszcze jakieś miejsce gdzie piszecie, a ja o nim nie wiem ? Takiej pustki tu chyba nigdy nie było...

rozrywamy się na dwa fora :))

a ja dziś zła jestem, bo miałam po szpitalu przyjść za tydzień do lekarza koniecznie na kontrolę, nie mogłam się zapisać przez 2 następne, bo był na urlopie i dzis mnie zapisał... na za 3 tygodnie... więc będę 6 tygodni po wyznaczonym czasie :((( jeśli szyjka się skróciła, za późno będzie na szycie, bo szyją podobno do 24tc :( czy naprawdę trzeba tylko prywatnie chodzić, żeby nie zlewali tak :((

a ja dziś zła jestem, bo miałam po szpitalu przyjść za tydzień do lekarza koniecznie na kontrolę, nie mogłam się zapisać przez 2 następne, bo był na urlopie i dzis mnie zapisał... na za 3 tygodnie... więc będę 6 tygodni po wyznaczonym czasie :((( jeśli szyjka się skróciła, za późno będzie na szycie, bo szyją podobno do 24tc :( czy naprawdę trzeba tylko prywatnie chodzić, żeby nie zlewali tak :((

Eeee to kiepsko, wiesz ja się na tym nie znam jak to jest z tą szyjką:confused:

Kochane ja dziś wyjątkowo pospałam do 9, ale już jestem po śniadanku i oglądam co tam Pascal gotuje:-)

Wczoraj nawet fajnie nam poszło z tymi cmentarzami, ale jak byliśmy na trzecim już wieczorem koło 18 to był mróz jak szok:szok: tylko chwilkę wytrzymaliśmy:tak:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-)

reklama
Dzień Dobry Dziewczynki:-) ja właśnie wróciłam od gin.:-) Cukier mi wyszedł super WR i HBS negatywne więc się cieszę w przyszłym tygodniu idę do szpitala na morfologię i odczyn Coombsa:sorry2: A za 2 tygodnie kolejna wizyta:sorry2: Na USG już mnie zapisała 14 grudnia na 12:-D już się doczekać nie mogę:-D Miłego dnia Wam życzę!:-D

Do góry