double_aga
Fanka BB :)
zapisałam się na 13-go, akurat będzie kontynuacja zwolnienia na IP nie daliby mi zwolnienia, ale masz rację, jak tylko coś mnie zaniepokoi, to nie będę czekać nawet do 13-go, tylko pojadę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny,byłam dziś u gin,we wtorek dostała mój wynik z cytologii i mam wirusa hpv.czy któraś to ma?
i jeszcze pytanie gdzie się tym zaraziłam??
Wyslą Cie na 75 g. I wtedy dopiero zdecydują co dalej. Czesto wynik 50 wychodzi wysoki, a po 75 norlmanie.czesc. odebralam dzis wyniki na cukrzyce i mam podwyższony;/ <140 , a mam 163. baba w laboratorium powiedziala ze powinni to jeszcze przepuscic ale nie wydaje sie Wam , ze to jednak duzo ponad norme??
puk puk jest tu kto? Czy wszystkie na zamkniętym?