reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

zapisałam się na 13-go, akurat będzie kontynuacja zwolnienia :) na IP nie daliby mi zwolnienia, ale masz rację, jak tylko coś mnie zaniepokoi, to nie będę czekać nawet do 13-go, tylko pojadę :)

reklama
hej dziewczyny,byłam dziś u gin,we wtorek dostała mój wynik z cytologii i mam wirusa hpv.czy któraś to ma?
i jeszcze pytanie gdzie się tym zaraziłam??

tym wiruskiem raczej zarazilas sie droga płciowa, poprzez stosunek, ja miałam ten test robiony jakies 3 lata temu bo moj jebniety eks walił mnie w rogi i zaraził mnie czyms co naszczescie wyleczyłam całkowicie, ale to tez wywolywalo hpv, naszczscie go nie mam, opiekował sie mna wtedy moj znajomy ginek ktory mi mowil ze najczesciej to pzrez seks sie tym czlowiek zaraza i w ten sposob wiedzialm ze skoro jestem lojalna to moj eks niestety nie, ehhhh dobrze ze mam to za soba....a ty sie trzymaj i stosuj sie do zalecen lekarza, bo jak o to zadbasz to na pewno bedzie wszystko oki

czesc. odebralam dzis wyniki na cukrzyce i mam podwyższony;/ <140 , a mam 163. baba w laboratorium powiedziala ze powinni to jeszcze przepuscic ale nie wydaje sie Wam , ze to jednak duzo ponad norme??

czesc. odebralam dzis wyniki na cukrzyce i mam podwyższony;/ <140 , a mam 163. baba w laboratorium powiedziala ze powinni to jeszcze przepuscic ale nie wydaje sie Wam , ze to jednak duzo ponad norme??
Wyslą Cie na 75 g. I wtedy dopiero zdecydują co dalej. Czesto wynik 50 wychodzi wysoki, a po 75 norlmanie.

reklama
Do góry