Usunęłam ;-)
Nie ma sensu droczyć się codziennie, że połowa woli tu, a połowa tam, pomagać innym we wklejaniu wszystkiego żeby się podobało po to żeby usłyszeć, że pomysł denny. Poczekamy w takim razie na wątek zamknięty żeby znów można było spokojnie w 100% bez zahamowań porozmawiac o problemach;-)
Kochanie pomysł był super i w ogóle to Cię podziwiam, że się tym zajęłaś i tyle w to pracy włożyłaś. Ja bym nie potrafiła. Tylko ciężko było tak na dwóch forach jednocześnie, a poza tym tak jak mówiła Ania wszystkim się nie dogodzi. Więc się nie smuć pipka. A najważniejsze i tak jest to abyśmy były razem , nie ważne gdzie ale razem
Super, Mam nadzieję że niedługo będziemy miały zamknięty.
Dostałam filmik ale niestety niewiele na nim widać. Prosiłam M żeby rzucił na YT to Wam pokaże.
Milenka rośnie prawidłowo. W sumie nie spodziewałam się że już jest taka duża.Pamiętam tylko że waży 864 gramy
Oby udało się szybko zamknąć nasz wątek. Ale czy w ogóle wiadomo jakie są postępy w tej sprawie? To nic, że się Milenka zasłaniała i tak fajnie będzie ją obejrzeć, dać znać jak już filmik będzie na YT Duuuża dzioucha, moja Oleńka waży 750gramów