reklama
Julisia
Fanka BB :)
Cześć wszystkim!!!
Wczoraj byłam strasznie zalatana i nie miałam czasu do Was dziewczynki zajrzeć ale postarma się jak najszybciej wszystko nadrobić, ale cóż to widzę czyżbyśmy jednak zrezygnowały z prywatnego forum zorganiaowanego przez Ilonkę????
wczoraj intensywnie szalałam w kuchni zrobiłam pyszną zupkę brokułową no i z 50 krokietów i do tego jeszcze sałatka! poza tym posprzątałam w domku i zaczełam jeszcze ciasto ale padłam ze zmęczenia i na razie mam tylko biszkopt dzisiaj po pracy będę próbowała go przełożyć masami ale nie wiem czy dam radę bo z mężusiem mamy iść na kolację do restauracji :-) a teraz póki co siedzę w pracy i ciężko pracuję narazie
Wczoraj byłam strasznie zalatana i nie miałam czasu do Was dziewczynki zajrzeć ale postarma się jak najszybciej wszystko nadrobić, ale cóż to widzę czyżbyśmy jednak zrezygnowały z prywatnego forum zorganiaowanego przez Ilonkę????
wczoraj intensywnie szalałam w kuchni zrobiłam pyszną zupkę brokułową no i z 50 krokietów i do tego jeszcze sałatka! poza tym posprzątałam w domku i zaczełam jeszcze ciasto ale padłam ze zmęczenia i na razie mam tylko biszkopt dzisiaj po pracy będę próbowała go przełożyć masami ale nie wiem czy dam radę bo z mężusiem mamy iść na kolację do restauracji :-) a teraz póki co siedzę w pracy i ciężko pracuję narazie
zabeczka
Ilonko, nie smuc sie kochana:-):-) Naprawde dzielna bylas, ze stworzylas nam nasze forum, nawet moj M mowil ze obcykana i madra jestes w tym temacie, bo nie kazdy potrafi cos takiego zorganizowac Niestety nie dalo sie ogarnac dwoch for na raz, a zrobil sie rozlam lutowek a chyba nie o to nam chodzilo Teraz poczekajmy na zamkniety watek tu i bedzie git
Rechotku zazdroszcze Ci, tez bym se potancowala, ty mamuska bedziesz a nie kura domowa ktora nosa z chalupy nie moze wysciubic
Shingle duza masz juz pannice i taka wstydliwa hehe. Moze juz nastepnym razem jednak pokaze mamusi twarzyczke. trzymam kciuki
MamoAlexa ja codziennie pije jedna slabiutka kawke rano, bo czytalam, ze taka porcja kofeiny nie wplywa na dzidzie A ja bez kawki rano ani rusz, zwlaszcza ze z natury niskocisnieniowiec jestem
Rechotku zazdroszcze Ci, tez bym se potancowala, ty mamuska bedziesz a nie kura domowa ktora nosa z chalupy nie moze wysciubic
Shingle duza masz juz pannice i taka wstydliwa hehe. Moze juz nastepnym razem jednak pokaze mamusi twarzyczke. trzymam kciuki
MamoAlexa ja codziennie pije jedna slabiutka kawke rano, bo czytalam, ze taka porcja kofeiny nie wplywa na dzidzie A ja bez kawki rano ani rusz, zwlaszcza ze z natury niskocisnieniowiec jestem
No i super, niejedna z nas by tak chciała potańczyć i się odstresować. Ty to jestes genialna!!!mnie wczoraj znajomi wyciągneli na dyskotekę...marudziłam marudziłam ale mój mnie wypchnoł, koleżanki marudziły to poszłam bawiłam się super, ale szybko sie męczyłam, potańczyłam troszkę, byłam w sumie 1,5h to juz dla mnie dużo...
u nas w Toruniu, nie wiem czy u was tez po klubach chodzą reporterzy i robia fotki i reportaże z imprez..wszytko był cacy puki mnie nie wypatrzyli i stałam się ich sensacją i pupulkiem, takami sesje trzaskali, a tu Pani niech stanie a tu niech chwyci sie za brzuszek a tu że tańczy, a tu z sokiem....massakra...bede na bank w reportażu i taraz tak sie stresuje żeby to jakiś raban z tego nie był że ciężarna w dyskotece
Najeli
Ważne abyś Ty była teraz zdrowa, bo Adaś też wtedy będzie zdrowy i szczęśliwy A mężusia masz kochanego i mądrego bo dba o ciebie dba i nie narzeka Zdrowiej szybko maleńka. Ja mam za to inny problem pisałam o nim wyżej- zęba mam do wyleczenia. Strasznie się boję aby Oleńce się nic nie stało, aż mi się płakać chce... :-(
Ważne abyś Ty była teraz zdrowa, bo Adaś też wtedy będzie zdrowy i szczęśliwy A mężusia masz kochanego i mądrego bo dba o ciebie dba i nie narzeka Zdrowiej szybko maleńka. Ja mam za to inny problem pisałam o nim wyżej- zęba mam do wyleczenia. Strasznie się boję aby Oleńce się nic nie stało, aż mi się płakać chce... :-(
_Pysia_
Zajebista kiecka
zabeczka
Rechotek super, bedziesz najbardziej znana ciezarowka z BB:-):-)
Normalnie gwiazda
Normalnie gwiazda
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Najeli kuruj sie kochana
shingle super, że z Milenką wszystko w porządku:-)
Ja zmykam piec ciacho, więc później się odezwę
shingle super, że z Milenką wszystko w porządku:-)
Ja zmykam piec ciacho, więc później się odezwę