Ilonko - sam pomysł z zamkniętym był super, ale wiadomo, że wszystkim się nie dogodzi. Ja Cię podziwiam za chęci;-);-);-)Usunęłam ;-)
Nie ma sensu droczyć się codziennie, że połowa woli tu, a połowa tam, pomagać innym we wklejaniu wszystkiego żeby się podobało po to żeby usłyszeć, że pomysł denny. Poczekamy w takim razie na wątek zamknięty żeby znów można było spokojnie w 100% bez zahamowań porozmawiac o problemach, a nie co dziś się będzie robiło (oczywiście nie mówię o wszystkich)... dzięki Dziewczynki za miłą rozmowę tam i lepiej będzie jak powrócimy wszystkie tutaj ;-)
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
mamo sówko to powywalaj napis lista, strzałki, napis luty to bedzie znaków a znakow wolnych
To może pousuwaj napisy synek , córunia i imiona, myślę że żadna z nas się nie obrazi a więcej dziewczyn się zmieści i tylko nasze loginy na dwa kolory porozdzielać chłopak niebieski a dziewczynka różowy imionka mamy w większości w gliterach i suwaczkach;-)
Za chwilkę się tym zajmę, bo narazie pochłonęło mnie allegro
Trzymam kciuki żeby sprzedaż się udała:-) no i czekam na wiadomości czy ciacho pyszne i skromnie proszę o przepis bo sama nazwa już tak ładnie brzmi
Kochana piszę przepis, ale uprzedzam, że piekę to pierwszy raz, więc dopiero popołudniu pochwalę się jak wyszło
PAWIE OCZKA
Ciasto:
1,5 kostki margaryny lub masła
1,5 szklanki cukru
1,5 łyżki oliwy
15 łyżek wody
3 łyżki kakao
6 jaj
2 szklanki mąki
2 łyżeczki proszku do pieczenia
1 łyżeczka sody oczyszczonej
Margarynę (lub masło), cukier, oliwę, wodę i kakao zagotować i dodać resztę składników (białka muszą być ubite na pianę). Ciasto wyłożyć na blachę.
Masa serowa:
0,5 kg sera białego
1 szklanka cukru
1 cukier waniliowy
0,5 kostki margaryny lub masła
2 łyżeczki mąki ziemniaczanej
4 żółtka
Zmieszać wszystkie składniki i na wyłożone ciasto nakładać łyżką kupki serowe z masy.
Piec około 30-40 minut w temperaturze 180.
_Pysia_
Fanka BB :)
Ponieważ Kejt napisała kolejnego posta proponuję żeby go edytowała i wstawiła końcówkę listy. Będzie podzielona na dwa posty i już.
ty to jestes genialna. najprostrze rozwiązanie!
Dzien doberek Kochane!
Nie spalam do 4:30 Ratuuuunkuuuuu!!!
O 7 rano moje kochane dziecko zwleklo mnie z wyrka i stwierdzilo ze juz jest dzien i czas wstawac!!!
Chodze na rzesach dzisiaj.. czy jak wypije mala kawke to bedzie zbrodnia przeciw ludzkosci???
Proszeee.. tylko jedna taka malutka....;-)
Szczerze współczuję??? U mnie to norma, że mnie mój 3latek budzi kilka razy w nacy, a potem - wstawanie o 7, a nawet o 6 (on odeśpi w przedszkolu). Ja na kawkę sobie pozwalam.
Ostatnia edycja:
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dziękuje:-) to czekam na wiadomości to też upieke zawsze to coś nowego;-)...Zmieszać wszystkie składniki i na wyłożone ciasto nakładać łyżką kupki serowe z masy.
Piec około 30-40 minut w temperaturze 180.
ty to jestes genialna. najprostrze rozwiązanie!
Eeee tam... od razu genialna Ale dziękuję
mnie wczoraj znajomi wyciągneli na dyskotekę...marudziłam marudziłam ale mój mnie wypchnoł, koleżanki marudziły to poszłam bawiłam się super, ale szybko sie męczyłam, potańczyłam troszkę, byłam w sumie 1,5h to juz dla mnie dużo...
u nas w Toruniu, nie wiem czy u was tez po klubach chodzą reporterzy i robia fotki i reportaże z imprez..wszytko był cacy puki mnie nie wypatrzyli i stałam się ich sensacją i pupulkiem, takami sesje trzaskali, a tu Pani niech stanie a tu niech chwyci sie za brzuszek a tu że tańczy, a tu z sokiem....massakra...bede na bank w reportażu i taraz tak sie stresuje żeby to jakiś raban z tego nie był że ciężarna w dyskotece
u nas w Toruniu, nie wiem czy u was tez po klubach chodzą reporterzy i robia fotki i reportaże z imprez..wszytko był cacy puki mnie nie wypatrzyli i stałam się ich sensacją i pupulkiem, takami sesje trzaskali, a tu Pani niech stanie a tu niech chwyci sie za brzuszek a tu że tańczy, a tu z sokiem....massakra...bede na bank w reportażu i taraz tak sie stresuje żeby to jakiś raban z tego nie był że ciężarna w dyskotece
reklama