reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Usunęłam ;-)
Nie ma sensu droczyć się codziennie, że połowa woli tu, a połowa tam, pomagać innym we wklejaniu wszystkiego żeby się podobało po to żeby usłyszeć, że pomysł denny. Poczekamy w takim razie na wątek zamknięty żeby znów można było spokojnie w 100% bez zahamowań porozmawiac o problemach, a nie co dziś się będzie robiło (oczywiście nie mówię o wszystkich)... dzięki Dziewczynki za miłą rozmowę tam i lepiej będzie jak powrócimy wszystkie tutaj ;-)
Ilonko - sam pomysł z zamkniętym był super, ale wiadomo, że wszystkim się nie dogodzi. Ja Cię podziwiam za chęci;-);-);-)

reklama
mamo sówko to powywalaj napis lista, strzałki, napis luty :) to bedzie znaków a znakow wolnych
To może pousuwaj napisy synek , córunia i imiona, myślę że żadna z nas się nie obrazi a więcej dziewczyn się zmieści i tylko nasze loginy na dwa kolory porozdzielać chłopak niebieski a dziewczynka różowy imionka mamy w większości w gliterach i suwaczkach;-)

Za chwilkę się tym zajmę, bo narazie pochłonęło mnie allegro:-p

Trzymam kciuki żeby sprzedaż się udała:-) no i czekam na wiadomości czy ciacho pyszne i skromnie proszę o przepis bo sama nazwa już tak ładnie brzmi:sorry2:

Kochana piszę przepis, ale uprzedzam, że piekę to pierwszy raz, więc dopiero popołudniu pochwalę się jak wyszło:-D

PAWIE OCZKA
Ciasto:
1,5 kostki margaryny lub masła
1,5 szklanki cukru
1,5 łyżki oliwy
15 łyżek wody
3 łyżki kakao
6 jaj
2 szklanki mąki
2 łyżeczki proszku do pieczenia
1 łyżeczka sody oczyszczonej

Margarynę (lub masło), cukier, oliwę, wodę i kakao zagotować i dodać resztę składników (białka muszą być ubite na pianę). Ciasto wyłożyć na blachę.

Masa serowa:
0,5 kg sera białego
1 szklanka cukru
1 cukier waniliowy
0,5 kostki margaryny lub masła
2 łyżeczki mąki ziemniaczanej
4 żółtka

Zmieszać wszystkie składniki i na wyłożone ciasto nakładać łyżką kupki serowe z masy.

Piec około 30-40 minut w temperaturze 180.

Dzien doberek Kochane!
Nie spalam do 4:30 Ratuuuunkuuuuu!!!
O 7 rano moje kochane dziecko zwleklo mnie z wyrka i stwierdzilo ze juz jest dzien i czas wstawac!!!
Chodze na rzesach dzisiaj.. czy jak wypije mala kawke to bedzie zbrodnia przeciw ludzkosci???
Proszeee.. tylko jedna taka malutka....;-)

Szczerze współczuję??? U mnie to norma, że mnie mój 3latek budzi kilka razy w nacy, a potem - wstawanie o 7, a nawet o 6 (on odeśpi w przedszkolu). Ja na kawkę sobie pozwalam.

Ostatnia edycja:
mnie wczoraj znajomi wyciągneli na dyskotekę...marudziłam marudziłam ale mój mnie wypchnoł, koleżanki marudziły to poszłam bawiłam się super, ale szybko sie męczyłam, potańczyłam troszkę, byłam w sumie 1,5h to juz dla mnie dużo...

u nas w Toruniu, nie wiem czy u was tez po klubach chodzą reporterzy i robia fotki i reportaże z imprez..wszytko był cacy puki mnie nie wypatrzyli i stałam się ich sensacją i pupulkiem, takami sesje trzaskali, a tu Pani niech stanie a tu niech chwyci sie za brzuszek a tu że tańczy, a tu z sokiem....massakra...bede na bank w reportażu i taraz tak sie stresuje żeby to jakiś raban z tego nie był że ciężarna w dyskotece

reklama
ale w sumie niech se myślą co chcą my nie jesteśmy gupie krowy co by w domu siedziały i narzekały...ja się dobrze bawiłam szkoda że sił starczyło na tak krótko

Do góry