reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Pociesz się, że jak się zacznie konieczność wstawania do przedszkola/szkoły, to nagle 7 okaże się środkiem nocy. Dziś usłyszałam: ciemno jest, a ty mnie budzisz!

Wiem doskonale co masz na mysli... juz to przerabialismy jak obydwoje z mezem pracowalismy i trzeba bylo synka zabierac juz o 15tej z przedszkola...
ciekawe jak to bedzie z cala gromada:))

Kurcze juz mi lepiej po tej kawusi i nawet mnie nie mecza wyrzuty sumienia.. Dobrze sie tak Was poradzic..:))

reklama
ale w sumie niech se myślą co chcą my nie jesteśmy gupie krowy co by w domu siedziały i narzekały...ja się dobrze bawiłam szkoda że sił starczyło na tak krótko

Dokladnie :tak:pokazałaś że kobiety w ciąży też sie potrafią dobrze bawić i wcale nie muszą przez 9 miesięcy w domu siedzieć i wszystkiego sobie odmawiać i ze wszystkiego rezygnować:-)

ale w sumie niech se myślą co chcą my nie jesteśmy gupie krowy co by w domu siedziały i narzekały...ja się dobrze bawiłam szkoda że sił starczyło na tak krótko

pewnie,ze nie jestesmy glupie a juz napewno ie krowy a dyskoteka to fajny pomysl!
Odstresowalas sie, pobawilas troche i pewnie rozluznilas wiec tylko superlatywy:)
Aha no i jeszcze ruch to zdrowie:))

mnie wczoraj znajomi wyciągneli na dyskotekę...marudziłam marudziłam ale mój mnie wypchnoł, koleżanki marudziły to poszłam bawiłam się super, ale szybko sie męczyłam, potańczyłam troszkę, byłam w sumie 1,5h to juz dla mnie dużo...

u nas w Toruniu, nie wiem czy u was tez po klubach chodzą reporterzy i robia fotki i reportaże z imprez..wszytko był cacy puki mnie nie wypatrzyli i stałam się ich sensacją i pupulkiem, takami sesje trzaskali, a tu Pani niech stanie a tu niech chwyci sie za brzuszek a tu że tańczy, a tu z sokiem....massakra...bede na bank w reportażu i taraz tak sie stresuje żeby to jakiś raban z tego nie był że ciężarna w dyskotece

Moja droga, wtapiłas do zakonu?? nie w ciązy jesteś!! z piwem i fajką cię nie uchwycili!! striptizu nei robiłaś? więc o co kaman. to, ze jestes mamuska nie znaczy, że masz w dmu siedzieć i na drutach robić. Ja sobie wczoraj na koncercie rockowym w spodku byłam i nie mam zamiaru mieć z tego żadnych wyrzutow sumienia.

heja laseczki, widzę że wszytsko powróciło do normy;-) tzn wrócilyśmy do jednego forum...hmmm mi to odpowiada, bo tam byłam raz i czułam się zagubiona:-( nie miałam siły na nadrabianie, a tu mi z wami dobrze:tak::tak::tak: zaraz znowu mykam na miasto, na małe zakupy dla dzidzi i musze złożyć wniosek o nowy dowód osobisty:sorry2:

dokladnie, rechotku, a ja Tobie zazdroszcze!!!!
w weekend mialam isc ze znajomymi potanczyc, ale u nas te dyskoteki wszystkie sa tak strasznie zapchane ludzmi, wszyscy sie pchaja na potege...tlumy na maksa...poza tym ten dym...to mnie dobija...u nas to balabym sie, ze mnie ktos w brzuszek uderzy- juz nawet ten dym jakos bym przezyla na krotka mete...
Tobie zazdroszcze :) tez bym potanczyla, bo mnie nosi...

no właśnie też chciałam iść na imprezke, ale zastanawiam się czy ten hałas i dym mi nie zaszkodzą:sorry2::sorry2: jest taka fajna imprezka pod Poznaniem, ale Maciek sie martwi że to za głośno dla dzidzi, ona już słyszy i boi sie że się zdenerwuje ihihihih

reklama
no właśnie też chciałam iść na imprezke, ale zastanawiam się czy ten hałas i dym mi nie zaszkodzą:sorry2::sorry2: jest taka fajna imprezka pod Poznaniem, ale Maciek sie martwi że to za głośno dla dzidzi, ona już słyszy i boi sie że się zdenerwuje ihihihih

na ppoczatku sie tomus zestresował ale jak zaczełam tanczyc i sie oswoił moment zasnoł i obudził się dziś dość późno bardzo mu sie chyba podobało poważnie ale pierwszy moment się zdezorientował.....polecam taka rozrywkę

Do góry