double_aga
Fanka BB :)
nasze forum zamknięte sie wysypało !!
Przepraszamy, ale to forum jest obecnie niedostępne. Zapraszamy później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra ide myciu i na zakupy, papa:-)
nasze forum zamknięte sie wysypało !!
ja też mykam, wykąpać się, a potem zapisać się do dentysty Ale nie będę szła tylko zadryndam sobie Potem jeszcze wpadnę
Hi hi, ja mam to samo - ciągle zapominam, zle brzuch twardnieje i mi przypomina.
Tygrynko - mnie magnez pomaga - sama doktorka sprawdza i twierdzi, że juz mi się nie stawia macica (przynajmniej na wizycie, poza tym szyjka długa, twarda i zamknięta - ona twierdzi, że to przez to że nie rodziłam - tzn. rodziłam, ale miałam cesarkę), pyta mnie też ile razy dziennie mi twardnieje brzuch (więc mówię że około 3 razy).
no właśnie robimy dookoła siebie podchody i coś nam nie idzie:-( jakoś teraz nam dziwnie, jakbyśmy mieli pierwszy raz się ten tegesować
Witajcie kochane Śnieżynki:-)
Jednak dziś mam laptopa od szwagierki, więc postaram się zaglądać
Paullla trzymaj się i pozdrów swoją szwagierkę;-)
Znachorka gratuluję córeczki
Ja dziś czuję się dobrze tylko troszkę mnie podbrzusze boli
Mam dziś ambitny plan, by wystawić swoją suknię ślubną na allegro robię to pierwszy raz, bo dopiero niedawno się zarejestrowałam, więc mam nadzieję, że mi się uda:-) a jak coś to będę pytać Was może bardziej doświadczonych w tej materii
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Aha i mam dziś w planach upiec ciasto - pawie oczka;-)