reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzien doberek Kochane!
Nie spalam do 4:30 Ratuuuunkuuuuu!!!
O 7 rano moje kochane dziecko zwleklo mnie z wyrka i stwierdzilo ze juz jest dzien i czas wstawac!!!
Chodze na rzesach dzisiaj.. czy jak wypije mala kawke to bedzie zbrodnia przeciw ludzkosci???
Proszeee.. tylko jedna taka malutka....;-)

reklama
Usunęłam ;-)
Nie ma sensu droczyć się codziennie, że połowa woli tu, a połowa tam, pomagać innym we wklejaniu wszystkiego żeby się podobało po to żeby usłyszeć, że pomysł denny. Poczekamy w takim razie na wątek zamknięty żeby znów można było spokojnie w 100% bez zahamowań porozmawiac o problemach, a nie co dziś się będzie robiło (oczywiście nie mówię o wszystkich)... dzięki Dziewczynki za miłą rozmowę tam i lepiej będzie jak powrócimy wszystkie tutaj ;-)

W sumie to bez takiego radykalnego posunięcia to pewnie by się tego nie udało rozwiązać, bo jakoś tak ciężko się zdecydować. Tam fajnie a tutaj zostawić szkoda:confused:

nie ma mnie kilka godzin a tu proszę...nadrabianie za cały dzień:shocked2:

1. O co kaman? To piszemy tu czy na Ilonkowym?:-D
2. Byłam u promotorki - obrona koło 10tego grudnia:-Dmogę druken druken pracę
3. Byłam u gin - wszystko elegancko pozamykane; mam odpoczywać sobie, lenić się i JEŚĆ TO NA CO MAM OCHOTĘ. Przytyłam 3 kilosy czyli w sumie od początku 9,5. Gin mi powiedziała, żeby nie panikować z wagą bo wszystkie ciężarne panikują i nic dobrego z tego nie wychodzi - mamy normlnie jeść to co chcemy a na chudnięcie będzie czas na spacerach wiosną i latem. Wnerwiła się też, że patałachy nie umieją dobrze USG zrobić i że wysłali mnie na echo serduszka z Zuzią
:-p
Super że same pozytywne wieści przyniosłaś z wizyty:-D:-D:-D

Witajcie kochane Śnieżynki:-)

Jednak dziś mam laptopa od szwagierki, więc postaram się zaglądać:tak:

Paullla trzymaj się i pozdrów swoją szwagierkę;-)

Znachorka gratuluję córeczki:tak:

Ja dziś czuję się dobrze tylko troszkę mnie podbrzusze boli:dry:

Mam dziś ambitny plan, by wystawić swoją suknię ślubną na allegro:tak: robię to pierwszy raz, bo dopiero niedawno się zarejestrowałam, więc mam nadzieję, że mi się uda:-) a jak coś to będę pytać Was może bardziej doświadczonych w tej materii:cool2:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

Aha i mam dziś w planach upiec ciasto - pawie oczka;-)
Trzymam kciuki żeby sprzedaż się udała:-) no i czekam na wiadomości czy ciacho pyszne i skromnie proszę o przepis bo sama nazwa już tak ładnie brzmi:sorry2:
ja też już mieszam te fora... przyzwyczaiłam się tu:tak:nawet stronkę startową mam ustawioną na BB:-) i faktycznie- jak jesteśmy wszystkie razem to jest fajniej a tak to zaglądać nawet się odechciewa...:-(
to tak jak ja pierwsze co mi się otwiera to BB:-D:-D:-D:-D

A tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki:-) wczoraj napadliśmy na tesco i zrobiliśmy fure zakupów bo rodzina się zjeżdża i będziemy przenocowywać ciotkę z wujkiem i 2 dzieci:dry:no cóż...:dry: pasuje jakieś ciato upiec i sałatke zrobić choć i tak wiem że potem dupe nam obrobią:dry::dry: Dzisiaj nie mam ambitnych planów posprzątać troszkę obiad, ciato i sałatka i odpoczynek, bo wczoraj 20 minut w tesco wywołało bóle brzucha i strasznie się bałam i co 15 minut leciałam do łazienki żeby sprawdzić czy krwi nie ma:-:)-:)-( Miłego dnia dziewczynki:-) ja zajadam drożdżówkę własnego wypieku z rodzynkami i kruszonką posmarowaną masełkiem mniam

MANTEZOWA KCIUKI ZACIŚNIĘTE!!!:-) Chyba pierwszy raz nie mamy wizyty w tym samym dniu:-) ale mam w poniedziałek, więc nie duża różnica;-)

Kochane nie wiem co mam zrobić, bo chcę dodać Śnieżynki do listy dziewczyn, które już znają płeć swoich Maluszków, ale mi się to nie mieści:szok: i musiałabym końcówkę listy umieścić na ostatniej stronie wątku z naszą listą:confused: modyfikuje to, żeby było mniej znaków, ale się nie da:eek:
To może pousuwaj napisy synek , córunia i imiona, myślę że żadna z nas się nie obrazi a więcej dziewczyn się zmieści i tylko nasze loginy na dwa kolory porozdzielać chłopak niebieski a dziewczynka różowy imionka mamy w większości w gliterach i suwaczkach;-)

Bry Śnieżynki :-)

Miało mnie nie być do wtorku. Ale znalazłam wolną chwilkę i wpadłam zobaczyć co u Was słychać.

Ja sobie zrobiłam długi weekend świąteczny. Siedzę u rodzinki i odpoczywam.
I tęsknię za Wami. :-(

Widzę, że rozwiązała się sprawa dwóch forów.
Dobrze, bo można było dostać rozdwojenia jaźni. ;-)
I popieram pomysł, żeby stworzyć wątek zamknięty na bb, ale nie ten, tylko nowy. :happy2:

Dzien doberek Kochane!
Nie spalam do 4:30 Ratuuuunkuuuuu!!!
O 7 rano moje kochane dziecko zwleklo mnie z wyrka i stwierdzilo ze juz jest dzien i czas wstawac!!!
Chodze na rzesach dzisiaj.. czy jak wypije mala kawke to bedzie zbrodnia przeciw ludzkosci???
Proszeee.. tylko jedna taka malutka....;-)

Ja codziennie piję małą kawkę. Jkoś się nie mogę bez niej obejść - jestem taka nie do życia :sorry2:
Moja gin zresztą powiedziała, że jak mała i słaba, to w niczym nie zaszkodzi. A wręcz może pomóc, bo przynajmniej ja będę na takich obrotach jak zawsze i Maleństwo nie będzie wyczuwać dziwnych nastrojów mamusi :-D

Pozdrawiam i miłego dnia.
Nie wiem czy uda mi się regularnie tu wpadać.
Jeśli już to będę z doskoku Was czytywać :-D

Dziewczyny już napisałam do administratora i dostałam odpowiedź, że mieli jakiś poślizg, bo mieli problem...wysłałam listę Śnieżynek i już się tym zajmują:-)

Super :-) Mam nadzieję że niedługo będziemy miały zamknięty wątek :-D

Paulllatrzymam kciuki za Twoją szwagierkę. A Ty staraj się tym nie zamartwiać. :tak:

Usunęłam ;-)
Nie ma sensu droczyć się codziennie, że połowa woli tu, a połowa tam, pomagać innym we wklejaniu wszystkiego żeby się podobało po to żeby usłyszeć, że pomysł denny. Poczekamy w takim razie na wątek zamknięty żeby znów można było spokojnie w 100% bez zahamowań porozmawiac o problemach, a nie co dziś się będzie robiło (oczywiście nie mówię o wszystkich)... dzięki Dziewczynki za miłą rozmowę tam i lepiej będzie jak powrócimy wszystkie tutaj ;-)

Wszystkie zgodnie twierdzą że pomysł super, ale niewiele jest w stanie ogarnąć dwa fora. Może gdyby tam pisać mało postów i tylko "tajnych" byłoby inaczej... Ja doceniam Twoje chęci i starania, ale nie dawałam rady...

Znachorko gratuluję córeczki :-D

No gdzie ona jeeeeeeeeeeeeeest....:zawstydzona/y:

Cieszzę się że ktokolwiek o mnie pamięta :-D Dziękuję Lady

Wczoraj nie miałam siły pisać, więc dzisiaj nadrabiam :-D

Moja złośliwa panna na wczorajszym USG pokazywała... nogi ! Jeszcze nie widziałam jej buzi... :-( Pan doktor powiedział że na kolejnej wizycie już powinnam ją zobaczyć, bo Mała powinna już leżeć główką w dół i nie będzie się miała czym zasłonić. Ale znając życie coś dziadówa wymyśli :-p
Wczoraj leżała tak :

Dostałam filmik ale niestety niewiele na nim widać :-( Prosiłam M żeby rzucił na YT to Wam pokaże.
Milenka rośnie prawidłowo. W sumie nie spodziewałam się że już jest taka duża :-D Zapomniałam wziąć ze sobą dzisiaj karty ciąży wię później napiszę jakie ma wymiar ( ma 3 tygodnie różnicy między poszczególnymi częściami ciała :-( ) Pamiętam tylko że waży 864 gramy :-D

Oczywiście trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane nie wiem co mam zrobić, bo chcę dodać Śnieżynki do listy dziewczyn, które już znają płeć swoich Maluszków, ale mi się to nie mieści:szok: i musiałabym końcówkę listy umieścić na ostatniej stronie wątku z naszą listą:confused: modyfikuje to, żeby było mniej znaków, ale się nie da:eek:

Ponieważ Kejt napisała kolejnego posta proponuję żeby go edytowała i wstawiła końcówkę listy. Będzie podzielona na dwa posty i już.

Do góry