reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Hello, jedno nadrobione. chciałam drugie nadrabiac, ale się posypałao .Może ilona coś zminia.

Hi hi, ja mam to samo - ciągle zapominam, zle brzuch twardnieje i mi przypomina.

Tygrynko - mnie magnez pomaga - sama doktorka sprawdza i twierdzi, że juz mi się nie stawia macica (przynajmniej na wizycie, poza tym szyjka długa, twarda i zamknięta - ona twierdzi, że to przez to że nie rodziłam - tzn. rodziłam, ale miałam cesarkę), pyta mnie też ile razy dziennie mi twardnieje brzuch (więc mówię że około 3 razy).

jesli twardnieje kilkarazy na dobę i nie boli i nie trwają dlugo te skurcze ,to jest to normalne. Macicia sobie ćwiczy :)
no właśnie robimy dookoła siebie podchody i coś nam nie idzie:zawstydzona/y::-( jakoś teraz nam dziwnie, jakbyśmy mieli pierwszy raz się ten tegesować:zawstydzona/y::wściekła/y:

:):), doczytałam ze jednak się udało :)
Witajcie kochane Śnieżynki:-)

Jednak dziś mam laptopa od szwagierki, więc postaram się zaglądać:tak:

Paullla trzymaj się i pozdrów swoją szwagierkę;-)

Znachorka gratuluję córeczki:tak:

Ja dziś czuję się dobrze tylko troszkę mnie podbrzusze boli:dry:

Mam dziś ambitny plan, by wystawić swoją suknię ślubną na allegro:tak: robię to pierwszy raz, bo dopiero niedawno się zarejestrowałam, więc mam nadzieję, że mi się uda:-) a jak coś to będę pytać Was może bardziej doświadczonych w tej materii:cool2:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

Aha i mam dziś w planach upiec ciasto - pawie oczka;-)

Wotaj w klubie, ja wczoraj sprzedałam pierwszą rzecz :)

Usunęłam ;-)
Nie ma sensu droczyć się codziennie, że połowa woli tu, a połowa tam, pomagać innym we wklejaniu wszystkiego żeby się podobało po to żeby usłyszeć, że pomysł denny. Poczekamy w takim razie na wątek zamknięty żeby znów można było spokojnie w 100% bez zahamowań porozmawiac o problemach, a nie co dziś się będzie robiło (oczywiście nie mówię o wszystkich)... dzięki Dziewczynki za miłą rozmowę tam i lepiej będzie jak powrócimy wszystkie tutaj ;-)

reklama
Kochane nie wiem co mam zrobić, bo chcę dodać Śnieżynki do listy dziewczyn, które już znają płeć swoich Maluszków, ale mi się to nie mieści:szok: i musiałabym końcówkę listy umieścić na ostatniej stronie wątku z naszą listą:confused: modyfikuje to, żeby było mniej znaków, ale się nie da:eek:

Do góry