reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzien Dobry!
MamoAlexa trzymaj sie kochana i mysl pozytywnie:tak::tak:Musi byc dobrze:tak:
Mantezowa trzymam kciukasy za`Twoja wizyte:happy2:

Tez mysle, ze tu dyskusje nie zgina, bo caly czas ktos do nas dolacza:tak: Ale i tak jest niezle zamieszanie z tymi forami i juz niestety widze ze sie tak troszke dziewczyny podzielily, na te co wola pisac tu i te co pisza tam:szok: A mi sie podobalo jak bylysmy wszystkie razem:-:)-( Kurcze trzeba cos z tym zrobic:tak::confused::confused:
Dzis piatek weekendu poczatek, a dla mnie kazdy dzien jak weekend haha:-D:-D

milego dnia laseczki:tak:

czesc dziewczynki...
ja juz glupieje z tymi forami...jakos lepiej mi sie pisalo tutaj jak bylysmy wszystekie razem...

a przez ten podzial jakos sie zniechecilam do pisania...nie mam czasu do nadrabiania zaleglosci na obu forach..i takim sposobem nie ma mnie praktycznie ani tu ani tam :(

milego dnia sniezynki...

czesc dziewczynki...
ja juz glupieje z tymi forami...jakos lepiej mi sie pisalo tutaj jak bylysmy wszystekie razem...

a przez ten podzial jakos sie zniechecilam do pisania...nie mam czasu do nadrabiania zaleglosci na obu forach..i takim sposobem nie ma mnie praktycznie ani tu ani tam :(

milego dnia sniezynki...

no właśnie..miało byc jedna za wszystkie,wszystkie za jedną..też jestem zdania,że lepiej było jak byłyśmy wszystkie razem..:zawstydzona/y:

Chyba trza sie zdecydowac, gdzie piszemy, bo wlasnie tez zauwazylam, ze oba fora takie puste:no: Wczoraj wieczorem normalnie juz nie bylo prawie nikogo na obu forach:szok::szok:
JA nie chce rozlamu Lutowek, nieeeeeee:no::no::no:

ja też już mieszam te fora... przyzwyczaiłam się tu:tak:nawet stronkę startową mam ustawioną na BB:-) i faktycznie- jak jesteśmy wszystkie razem to jest fajniej a tak to zaglądać nawet się odechciewa...:-(

Chyba trza sie zdecydowac, gdzie piszemy, bo wlasnie tez zauwazylam, ze oba fora takie puste:no: Wczoraj wieczorem normalnie juz nie bylo prawie nikogo na obu forach:szok::szok:
JA nie chce rozlamu Lutowek, nieeeeeee:no::no::no:

ja też już mieszam te fora... przyzwyczaiłam się tu:tak:nawet stronkę startową mam ustawioną na BB:-) i faktycznie- jak jesteśmy wszystkie razem to jest fajniej a tak to zaglądać nawet się odechciewa...:-(

Dokładnie!! jestem z Wami;-)i popieram;-)

Moim zdaniem wystarczylby jeden watek zamkniety, ale nie ten luty2010, na ktorym piszemy praktycznie wszystko, tylko taki specjalny tylko na nasze zwierzenie, czy fotki, ktorych nie chcemy pokazywac wszystkim:tak::tak:

reklama
NAWET TRZEBA
nieleczone historie są groźne bo trafiają do krwiobiegu :tak: a specjalne bezadrenalinkowe znieczulenie jest cool. Jeszcze jutro wypytam dentystki i Wam wszystko opowiem :tak:
Nie zwlekaj bejbe tylko się zapisz do śrubokręcika

Jeśli chodzi o zęby dziewczyny leczcie lepiej... moja koleżanka w 6 miesiącu ciąży urodziła, bo miała zakażenie zęba ... ojj nieźle...

Nie ma co sie bac ja w zeszlym tygodniu mialam kanalowe i przy okazji zdjela mi kamien bo mialam zapalenie dziasel ktore bardzo krwawily przy myciu teraz jest wszystko dobrze.A leczyc zeby trzeba w ciazy poniewaz zapalenie i bakterie atakuja dziecko.Ja sie ciesze ze juz mam to za soba,a co do znieczulenia miejscowego to wiem ze jest bezpieczne dla dziecka wiec lec jak najszybciej do doktorka

Jeżusinku nie straszcie mnie :( Strasznie się boję o moją Olinkę, nie pozwolę aby coś jej się stało przez porąbaną matkę. Idę się dziś zapisać do dentysty-sadysty ;)

a ja naleśniki Siuni:-D

ja chcę pączka!!!!! jednego małego z marmoladą najlepiej:blink:

A ja wczoraj miałam i jedno i drugie ;) Potem wieczorem co prawda żygałam, ale co się napchałam to moje ;) hahah

Dzień doberek
Ja dzisiaj nie musze iść do pracy huraaa:happy2:
Na 11 mam wizytę więc trzymajcie kciuki, szkoda tylko że nie będe miała dzisiaj usg więc nie zobaczę sie z moją córcią

Powodzenia słonko :) Szkoda, że wizyta bez USG bo ja zawsze na to najbardziej czekam. A może ją wyprosisz? Zrób oczka jak kotek ze szreka to zawsze działa, a poza tym kobietom w ciąży się nie odmawia podobno :p

Ale i tak jest niezle zamieszanie z tymi forami i juz niestety widze ze sie tak troszke dziewczyny podzielily, na te co wola pisac tu i te co pisza tam:szok: A mi sie podobalo jak bylysmy wszystkie razem. Kurcze trzeba cos z tym zrobic

czesc dziewczynki...
ja juz glupieje z tymi forami...jakos lepiej mi sie pisalo tutaj jak bylysmy wszystekie razem... a przez ten podzial jakos sie zniechecilam do pisania...nie mam czasu do nadrabiania zaleglosci na obu forach..i takim sposobem nie ma mnie praktycznie ani tu ani tam :(

Ja też wolałam pisać tu i jak byłyśmy wszystkie, a teraz te podziały... też mi się to nie podoba :( Smutne to... Też już sama nie wiem gdzie pisać, gdzie czytać i w ogóle i w szczególe ;P A o nadrabianiu zaległości nie wspomnę. Masakra

Do góry