reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama

no cośty... ilu lekarzy tyle opinii najwyraźniej :sorry2:
chyba nie ograniczasz się z jedzonkiem, coooooooooo? :-(

Nie ograniczam się, a poza tym apetyt mam taki sam jak przed ciąża czyli taki se :tak:
Tylko jak mam iść na wizytę to mam autentycznie pietra...

Martuś Takie podchody to fajna rzecz zobaczysz jak potem będzie fajnie :p

Paulla a gdzie Twój avatarek??tak mi czegoś brakowało i myslę i myślę a to misio wsiąkł??

a bo kombinowałam z avatarkiem i już mi się nie chciało robić potem

no właśnie robimy dookoła siebie podchody i coś nam nie idzie:zawstydzona/y::-( jakoś teraz nam dziwnie, jakbyśmy mieli pierwszy raz się ten tegesować:zawstydzona/y::wściekła/y:

ide się poprzytulać:-p:zawstydzona/y:

no to do roboty i nie zabierać się za to jak pies za jeża:tak:, a my tu bedziemy dopingować:-D

Halooo puk puk jest tam kto? Echo Eeeeechooo... :szok::-( Ejjjj gdzie jesteśta? Kurde nikogo ni ma? To ja też se idę w p.... :-( Padnięta jestem w ogóle. Rano ogarnęłam chatkę, potem pojechałam do koleżanek z pracy, siedziałam z nimi 3 godziny ;) Wracając do domku byłam Pierdonce (biedronce) i kupiłam produkty na naleśniki meksykańskie, potem wyszłam z piesowcami na dwór, potem obiadek zrobiłam, a teraz padam na ryjek. Położę się i odpocznę troszku. Kurna gały mnie szczypią i chyba dekiel zaczyna mnie rypać.... :zawstydzona/y:

reklama
Do góry