noooo to elegancko ;-)spokojnie - samo przyjdzieno właśnie robimy dookoła siebie podchody i coś nam nie idzie:-( jakoś teraz nam dziwnie, jakbyśmy mieli pierwszy raz się ten tegesować
reklama
kingusia1991
Fanka BB :)
no cośty... ilu lekarzy tyle opinii najwyraźniej chyba nie ograniczasz się z jedzonkiem, coooooooooo? :-(
Nie ograniczam się, a poza tym apetyt mam taki sam jak przed ciąża czyli taki se
Tylko jak mam iść na wizytę to mam autentycznie pietra...
Martuś Takie podchody to fajna rzecz zobaczysz jak potem będzie fajnie
Paulla a gdzie Twój avatarek??tak mi czegoś brakowało i myslę i myślę a to misio wsiąkł??
a bo kombinowałam z avatarkiem i już mi się nie chciało robić potem
no właśnie robimy dookoła siebie podchody i coś nam nie idzie:-( jakoś teraz nam dziwnie, jakbyśmy mieli pierwszy raz się ten tegesować
ide się poprzytulać
no to do roboty i nie zabierać się za to jak pies za jeża, a my tu bedziemy dopingować
Halooo puk puk jest tam kto? Echo Eeeeechooo... :-( Ejjjj gdzie jesteśta? Kurde nikogo ni ma? To ja też se idę w p.... :-( Padnięta jestem w ogóle. Rano ogarnęłam chatkę, potem pojechałam do koleżanek z pracy, siedziałam z nimi 3 godziny Wracając do domku byłam Pierdonce (biedronce) i kupiłam produkty na naleśniki meksykańskie, potem wyszłam z piesowcami na dwór, potem obiadek zrobiłam, a teraz padam na ryjek. Położę się i odpocznę troszku. Kurna gały mnie szczypią i chyba dekiel zaczyna mnie rypać....
zabeczka
Tu cisza i tam cisza....
reklama
zabeczka
Tak troche glupio, czesc pisze tu, czesc tam , a ja i tu i tam Ale nie ile dam rade ciagnac na dwoch forach