reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dziewczynki, co to znaczy ze brzuch twardnieje:zawstydzona/y::-(, bo ja niedouczona jestem, magnezu nie jadam a moja ginka hen daleko w Polsce:no::sorry2:
Powinam jesc magnez chociaz jak na razie nie mam skurczy lydek?
Pomozecie bidulce?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie bierz magnezu jak ci nic niedolega!!! Magnez bierzemy na skurcze macicy - czyli twardnienie brzucha (skurcze powodują też poród, więc jest to zapobieganie porodowi przedwczesnemu)

reklama
Kochana super, że z pracą ok :) To fajną masz ginkę, bo ja przytyłam 7 kg od początku ciąży, a ona mnie straszy, że mam uważać aby już więcej za dużo nie tyć... Aż się teraz za każdą wizytą boję wejść na wagę...

no cośty... ilu lekarzy tyle opinii najwyraźniej :sorry2:
chyba nie ograniczasz się z jedzonkiem, coooooooooo? :-(

1. O co kaman? To piszemy tu czy na Ilonkowym?:-D
2. Byłam u promotorki - obrona koło 10tego grudnia:-Dmogę druken druken pracę
3. Byłam u gin - wszystko elegancko pozamykane; mam odpoczywać sobie, lenić się i JEŚĆ TO NA CO MAM OCHOTĘ. Przytyłam 3 kilosy czyli w sumie od początku 9,5. Gin mi powiedziała, żeby nie panikować z wagą bo wszystkie ciężarne panikują i nic dobrego z tego nie wychodzi - mamy normlnie jeść to co chcemy a na chudnięcie będzie czas na spacerach wiosną i latem. Wnerwiła się też, że patałachy nie umieją dobrze USG zrobić i że wysłali mnie na echo serduszka z Zuzią
:-p

kochana super z tą pracką!! drukuj drukuj i broń broń:tak: może podobnie będziemy się bronić bo ja mam przedłużony termin do 30 listopada...
i bardzo się cieszę że wszystko w porządku!! :tak:

Heh powiem ci ze jestem pół specjalistą w wyszukiwaniu rzeczy w necei zeby było taniej od 3 dni nie robie nic innego... Wczoraj np kupilam fajny zlew i baterie zlewową za 330 zł ;)

oo no to ładnie, wklejaj linka jaki, może prostokątny?bo my takiego szukamy;-)

Tygrynko - mnie magnez pomaga - sama doktorka sprawdza i twierdzi, że juz mi się nie stawia macica (przynajmniej na wizycie, poza tym szyjka długa, twarda i zamknięta - ona twierdzi, że to przez to że nie rodziłam - tzn. rodziłam, ale miałam cesarkę), pyta mnie też ile razy dziennie mi twardnieje brzuch (więc mówię że około 3 razy).

bardzo się cieszę, że magnez Ci pomaga:tak: mam nadzieję, że nie będziesz musiała go na nic zmieniać, no i super, że się macica nie stawia, niech nie podskakuje:-D

Acha, to zaczne to obserwowac, bo moze mi tez twardnieje a ja o tym nie wiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

oj kochana wiedziałabyś, wiedziałabyś... tego uczucia nie pominiesz:no: ale mam nadzieję, że nie poczujesz tego:no:

kurczę faktycznie, my tu wszystkie za zamknięciem tego wątku, Ilonko mam nadzieję, że się nie obrazisz?? bo pomysł super, zwłaszcza, że my decydujemy kto tam jest, ale wizualnie to ten o wiele bardziej mi odpowiada...

reklama
Do góry