1. O co kaman? To piszemy tu czy na Ilonkowym?
2. Byłam u promotorki - obrona koło 10tego grudniamogę druken druken pracę
3. Byłam u gin - wszystko elegancko pozamykane; mam odpoczywać sobie, lenić się i JEŚĆ TO NA CO MAM OCHOTĘ. Przytyłam 3 kilosy czyli w sumie od początku 9,5. Gin mi powiedziała, żeby nie panikować z wagą bo wszystkie ciężarne panikują i nic dobrego z tego nie wychodzi - mamy normlnie jeść to co chcemy a na chudnięcie będzie czas na spacerach wiosną i latem. Wnerwiła się też, że patałachy nie umieją dobrze USG zrobić i że wysłali mnie na echo serduszka z Zuzią
kochana super z tą pracką!! drukuj drukuj i broń broń
może podobnie będziemy się bronić bo ja mam przedłużony termin do 30 listopada...
i bardzo się cieszę że wszystko w porządku!!
Heh powiem ci ze jestem pół specjalistą w wyszukiwaniu rzeczy w necei zeby było taniej od 3 dni nie robie nic innego... Wczoraj np kupilam fajny zlew i baterie zlewową za 330 zł
oo no to ładnie, wklejaj linka jaki, może prostokątny?bo my takiego szukamy;-)
Tygrynko - mnie magnez pomaga - sama doktorka sprawdza i twierdzi, że juz mi się nie stawia macica (przynajmniej na wizycie, poza tym szyjka długa, twarda i zamknięta - ona twierdzi, że to przez to że nie rodziłam - tzn. rodziłam, ale miałam cesarkę), pyta mnie też ile razy dziennie mi twardnieje brzuch (więc mówię że około 3 razy).
bardzo się cieszę, że magnez Ci pomaga
mam nadzieję, że nie będziesz musiała go na nic zmieniać, no i super, że się macica nie stawia, niech nie podskakuje
Acha, to zaczne to obserwowac, bo moze mi tez twardnieje a ja o tym nie wiem
oj kochana wiedziałabyś, wiedziałabyś... tego uczucia nie pominiesz
ale mam nadzieję, że nie poczujesz tego
kurczę faktycznie, my tu wszystkie za zamknięciem tego wątku, Ilonko mam nadzieję, że się nie obrazisz?? bo pomysł super, zwłaszcza, że my decydujemy kto tam jest, ale wizualnie to ten o wiele bardziej mi odpowiada...