reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Anyolki, chyba brakow magnezu nie mam, bo serducho wporzadku, skurczy Lydek brak,dretwien brak, powieka nie drga(co sie chyba zdarze przy braku magnezu) Wiec na razie tabletkom mowie NIE:-D:-D

No ja też nie i już mi lewa rzęsa lata z nerwów decydujta się:sorry2:

Ja tez nie wiem gdzie pisać - dostosuję się do Was, jak zdecydujecie w najbliższych dniach, Ja jutro wyjeżdżam na Wszystkich Świętych, więc przez kilka dni mnie nie będzie (mam nadzieję że się zdecydujemy co z tym wszystkim dalej)

że ten tego...:zawstydzona/y:nooo...:zawstydzona/y:udało siem:zawstydzona/y::-D:-D:-D po 2 miechach posuchy myślałam, że zapomniałam, a to jednak jak z jazdą na rowerze:-D:-D a nasze podchody normalnie śmieszne, w końcu się mało co nie posikaliśmy ze śmiechu i napięcie zeszło:-D:-D chociaż była groźba, że nic z tego:szok: a teraz normalnie nie mam siły na nic, misiek załączy jakiegoś filma, na którym ja pewnie chrapnę:-D:-D

Gucha napisała Ty co ciekawego tam? to wezmę i zajrzę:tak:

ja na razie tam nie wchodzę:zawstydzona/y: jakoś nie trafia do mnie stylistyka, chociaż wiem, że biedna Ilonka stara się jak może, jednak to forum jakoś systemowo mi bardziej odpowiada.... ale ja jak ta owca, pójdę za stadem:tak::-D

ja na razie tam nie wchodzę:zawstydzona/y: jakoś nie trafia do mnie stylistyka, chociaż wiem, że biedna Ilonka stara się jak może, jednak to forum jakoś systemowo mi bardziej odpowiada.... ale ja jak ta owca, pójdę za stadem:tak::-D

No to mam taką propozycję - piszmy tu, może Mama Sówka załatwi tutaj "zamknięty", a tam mozna pisać nasze tajemnice, np. jak kogoś zamordujemy itp.
copy.png
favicon.ico

No jasne, skoro wymyślili to trzeba korzystać (a tak jak piszesz - nasze kruszynki wszystko już czują i nie chcemy żeby je bolało)
Hmm ja też mam przed sobą wizytę u Pani Wiertary, ale dopiero 10 listopada. A wiecie że ja jakoś tak mam że bardziej od bólu borowania to mnie przeraża to uczucie odrętwienia gęby przez pół dnia po znieczuleniu. Biorę tylko jak pani doktor zadecyduje że na żywca nie zniese (2 razy chyba miałam)

reklama
Hmm ja też mam przed sobą wizytę u Pani Wiertary, ale dopiero 10 listopada. A wiecie że ja jakoś tak mam że bardziej od bólu borowania to mnie przeraża to uczucie odrętwienia gęby przez pół dnia po znieczuleniu. Biorę tylko jak pani doktor zadecyduje że na żywca nie zniese (2 razy chyba miałam)
no ja już przewertowałam wszystkie materiały o znieczuleniu w ciąży i z gin gadałam. Nie będę się stresić bólem, o nie :-D
"
Ogólnie stwierdza się, że ciąża nie jest przeciwwskazaniem do podawania znieczulenia miejscowego. Od czwartego miesiąca ciąży zakończony jest proces organogenezy (czyli kształtowania się wszystkich ważnych życiowo organów) i można bez większych problemów podawać leki. Oczywiście tylko te, dopuszczone do stosowania u kobiet ciężarnych"

Do góry