reklama
no właśnie robimy dookoła siebie podchody i coś nam nie idzie:-( jakoś teraz nam dziwnie, jakbyśmy mieli pierwszy raz się ten tegesować
Jakie to słodkie...:-):-):-)
zabeczka
Fanka BB :)
Mozna, to miejscowe znieczulenie z pistoletu jest bezpieczne
ehh ..zapisałam się do dentystki mojej na jutro ej wiecie, że można w znieczuleniu leczyć ząbki w ciąży? są takie specjalne znieczulonka bez adrenalinki dla ciężarnych :-)
Nie wiedziałam, ale mam nadzieję, że nie będę musiała leczyć. W sumie to dobrze że pomyśleli o ciężarówkach i wymyślili takie znieczulenie.
Pistolet bezpieczny??? Jakoś dziwnie to wygląda. lADY - UWAZAJ ŻEBY CIĘ NIE USTRZELILIMozna, to miejscowe znieczulenie z pistoletu jest bezpieczne
naleśniki meksykańskie - to brzmi smakowicie. Podzielisz się przepisem na to cudo??halooo puk puk jest tam kto? Echo eeeeechooo... :-( ejjjj gdzie jesteśta? Kurde nikogo ni ma? To ja też se idę w p.... :-( padnięta jestem w ogóle. Rano ogarnęłam chatkę, potem pojechałam do koleżanek z pracy, siedziałam z nimi 3 godziny wracając do domku byłam pierdonce (biedronce) i kupiłam produkty na naleśniki meksykańskie, potem wyszłam z piesowcami na dwór, potem obiadek zrobiłam, a teraz padam na ryjek. Położę się i odpocznę troszku. Kurna gały mnie szczypią i chyba dekiel zaczyna mnie rypać....
znieczulenia są takie specjalne dla nas a lepsze to niż stres związany z bólem - niefajny dla matki i dzieckaNie wiedziałam, ale mam nadzieję, że nie będę musiała leczyć. W sumie to dobrze że pomyśleli o ciężarówkach i wymyślili takie znieczulenie.
Anyolki
Fanka BB :)
Acha, to zaczne to obserwowac, bo moze mi tez twardnieje a ja o tym nie wiem
Ale jak się okaże, że pojawia Ci się takie coś (brzuch się robi strasznie twardy, napięty, trochę to boli, porównanie do kamienia perfekcyjne), to nie panikuj, bo skurcze przepowiadające są normalne. Niepokoi, jeśli robi się ich więcej. Co do magnezu - jeśli masz go dużo w diecie, wodzie, to nie musisz brać. Ja mam notoryczne niedobory, a w ciąży to już bardzo, dlatego dostałam takie zalecenie.
reklama
Tak troche glupio, czesc pisze tu, czesc tam , a ja i tu i tam Ale nie ile dam rade ciagnac na dwoch forach
No ja też nie i już mi lewa rzęsa lata z nerwów decydujta się