reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ehh ..zapisałam się do dentystki mojej na jutro :zawstydzona/y: ej wiecie, że można w znieczuleniu leczyć ząbki w ciąży? są takie specjalne znieczulonka bez adrenalinki dla ciężarnych :-)

reklama
ehh ..zapisałam się do dentystki mojej na jutro :zawstydzona/y: ej wiecie, że można w znieczuleniu leczyć ząbki w ciąży? są takie specjalne znieczulonka bez adrenalinki dla ciężarnych :-)

Nie wiedziałam, ale mam nadzieję, że nie będę musiała leczyć. W sumie to dobrze że pomyśleli o ciężarówkach i wymyślili takie znieczulenie.

halooo puk puk jest tam kto? Echo eeeeechooo... :szok::-( ejjjj gdzie jesteśta? Kurde nikogo ni ma? To ja też se idę w p.... :-( padnięta jestem w ogóle. Rano ogarnęłam chatkę, potem pojechałam do koleżanek z pracy, siedziałam z nimi 3 godziny ;) wracając do domku byłam pierdonce (biedronce) i kupiłam produkty na naleśniki meksykańskie, potem wyszłam z piesowcami na dwór, potem obiadek zrobiłam, a teraz padam na ryjek. Położę się i odpocznę troszku. Kurna gały mnie szczypią i chyba dekiel zaczyna mnie rypać.... :zawstydzona/y:
naleśniki meksykańskie - to brzmi smakowicie. Podzielisz się przepisem na to cudo??

Acha, to zaczne to obserwowac, bo moze mi tez twardnieje a ja o tym nie wiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ale jak się okaże, że pojawia Ci się takie coś (brzuch się robi strasznie twardy, napięty, trochę to boli, porównanie do kamienia perfekcyjne), to nie panikuj, bo skurcze przepowiadające są normalne. Niepokoi, jeśli robi się ich więcej. Co do magnezu - jeśli masz go dużo w diecie, wodzie, to nie musisz brać. Ja mam notoryczne niedobory, a w ciąży to już bardzo, dlatego dostałam takie zalecenie.

reklama
Do góry