reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Wkurw, wkurw , wkurw ! Znowu dostałam wezwanie na policje w sparawie w której ponoć postepowanie zostało zakończone ! I to ze wspaniałym wyprzedzeniem , na jutro na 13 ! A nawet nie mam jak dojechac ... GRRRRR

Rechot , zarzuć jakimś zbereźeństwem toruńskim , bo normlanie jak mnie coś zaraz nie rozweseli to chyba czołgiem pojade an ten posterunek i lufe prosto w gabinet pana komisarza wyceluje ...

Zadzwon do siebie na Komende i powiedz że nie możesz sie wstawic a jak im tak bardzo zależy na Twoich zeznaniach to niech po Ciebie sobie przyjadą;-):-D

reklama
he he he ciesz się że nie miałaś być tam wczoraj przed 12.00 bo już nie mam wehikułu niestety.....myśle myślę i coś weny nie mam.....ale opcja z czołgiem je dobra twoje dobre serce na komisariacie na pewno rozmiękczy biurokracje......musisz w to wierzyć

Olka ma racje....zadzwoni i jak już maja przyjechać to szatyni wysocy w galowych mundurach do 35lat stanu wolnego z dużymi pałkami......pod taka eskortą możesz jechać

aaaaaaaaaaaaa troche robotki miałam ...trzasnełyście do 1500 stronic o proszę chyba jesteśmy najbardziej rozpisamym terminem co?
Ja to coś mam przeczucie że my w ogóle jesteśmy terminem NAJBARDZIEJ i to pod każdym względem;-)

Znachorka nooo, ileż Ci można tłumaczyć żebyś tak beztrosko na te banki nie napadała bo to potem trzeba na policję chodzić, tłumaczyć się i w ogóle, ale Ty nie, jak zwykle zrobisz po swojemu i teraz oooo :cool2:

Ja to coś mam przeczucie że my w ogóle jesteśmy terminem NAJBARDZIEJ i to pod każdym względem;-)

Znachorka nooo, ileż Ci można tłumaczyć żebyś tak beztrosko na te banki nie napadała bo to potem trzeba na policję chodzić, tłumaczyć się i w ogóle, ale Ty nie, jak zwykle zrobisz po swojemu i teraz oooo :cool2:
Bo my jesteśmy przecież Lutóweczki-Debeściaki:-)

Bo my jesteśmy przecież Lutóweczki-Debeściaki:-)

reklama
Do góry