reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Gucha gratuluję Synusia :-)

AniaForever uważaj na siebie Słoneczko, dobrze że Ci się nic nie stało

Anisen trzymaj się ciepło, odpoczywaj a wszystko wróci do normy.

Witam w smętny dzień. U mnie nudy, katar mam 3 dni i żadnych innych objawów, ale profilaktycznie siedzę sobie w domku i nigdzie się nie wybieram. Muszę sie uczyć na zajęcia w weekend ale w ogole nie mogę sie skupić ja nie wiem jak dam rade, szkoda by było to spieprzyć bo to już ostatni rok.

reklama
Brawo , Aniaforever , Bravo ! ... -_- Twoja pomysłowość mnie zadziwiła ! Nigdy więcej , błagam cię , nigdy więcej !!! Nie wpadaj an takie szalone pomysly ! Chcemy cie mieć całą do lutego , a nie w kawałkach !!! albo z rozklekotanymi łapami i nogami co nie będa umiały postów pisać na klawiaturze !!!
A ja sie wzięłam za gruntowne czyszczenie szafki pod zlewem ... czyli jak to w większości domów polskich jest , tej z koszem an śmieci ... matko jedyna ... czuję się jak etatowy śmieciarz ... cała jestem upaćkana jakimiś resztakmi jedzenia które nie trafiły do kosza tylko obok ... a i kosze też umyłam ... właściwie to chyba nawet wyparzyłam , bo woda była tak goraca że aż mi się łapy czerwone zrobiły . Ale dam rade ! To już tak powoli z okazji dzidziusia :) Bo potem kiedy będę miała tyle chęci żeby sie w śmierdzących smieciach tarzać :)

A ja sie wzięłam za gruntowne czyszczenie szafki pod zlewem ... czyli jak to w większości domów polskich jest , tej z koszem an śmieci ... matko jedyna ... czuję się jak etatowy śmieciarz ... cała jestem upaćkana jakimiś resztakmi jedzenia które nie trafiły do kosza tylko obok ... a i kosze też umyłam ... właściwie to chyba nawet wyparzyłam , bo woda była tak goraca że aż mi się łapy czerwone zrobiły . Ale dam rade ! To już tak powoli z okazji dzidziusia :) Bo potem kiedy będę miała tyle chęci żeby sie w śmierdzących smieciach tarzać :)

Hej śniezynki;-) jestem właśnie u mamy i czekam na misia, który poleciał do spowiedzi przedslubnej hmmmmmm ciekawe czy ksiądz go nie wygoni stamtąd heheeheh dziś po południu idę z przyjacółką robić pazurki, zrobię sobie tipsiki, ale nie za długie i frencha:-D:-D nie pzrepadam za tipsami, ale moje paznokcie od dawna mi sprawiają kłopot, bo czesto mi się łamią, na nic odzywki itp....

cześć Gwioazdeczki.
Przyszłam sie wytłumaczyć dlaczego mnie nie będzie na forum :-(
Będe raz dziennie aglądać do was ale nie dam rady doczytać co pisałyście, bo macie tempo okrutne.

Wczoraj byłam na wizycie u lekarza. Kinga ma sie dobrze, wazy już 877g. Ma zdrowe serduszko, kręgosłup i resztę. Ma tez długaśne nogi wiec sie śmiejemy ze będzie modelka. Wzrost po wujku gdyby odziedziczyła- mój brat ma 187 to byłaby wielka dziewczynka.
Gorzej ze mną. Mama lezeć, zero gonienia, załatwiania spraw. Skróciła mi sie juz szyjka i lekarz sie boi zebym nie urodziła w 8 miesiącu. Wiec mam zgode na mały 15 minutowy spacer dziennie, zeby sie dotlenic, w domu mam wiecej lezeć niz łazic, zero dźwigania, nawet po 1kg cukru mam wysyłać męza. Po prostu mam dmuchać i chuchać. no i nie siedziec długo w jednej pozycji. Wiec nie jest fajnie.
przebeczałam pól nocy, juz mi lepiej. wolałabym uniknąc szpitala, będe wszystko robic zeby było najlepiej. za 3 tygodnie kontrola i jak sie nie pogorszy to odrobina rygorów zdjeta i bede częsciej z Wami. Ale teraz mnie zrozumcie prosze.
Będe myśleć co u Was Słoneczka. Wybaczcie ze tak wyszło

Anisenku kochanytrzymam za Ciebie kciukensy mocnooo i nie denerwuj sie za dużo, ważne zebyś stosowała się do zaleceń lekarza....

mi tez wyvchodza syfki na twarzy... i na ramionach oraz plecach mam pelno takich malych krostek... :sorry: czego wczesniej nie mialam nigdy.

No ale moze rzeczywiscie cos w tym jest, ze dziewczynki musza troche urody mamom pozabierac.

hmmmm ja będę miała dziewuszkę, ale wszyscy mi mówią, że ślicznie mi w ciąży, nie mam problemów z cerą i ciałem, oprócz pojawienia sie piłeczki i powiększenia biustu, narazie nic się nie dzieje:-D:-D:-D

A tak w ogóle to mi też małe wirusiki się pałętają po kompie i Maciej zapowiedział, że przy najbliższej okazji robi formata, teraz zdarza mi się że wolno net chodzi i uda mi sie 1 posta wam napisac bo na więcej nie mam siły:-( zobaczymy jak naprawi

Anisen uważaj na siebie teraz,nie ma co jak lekarz zalecił leżakowanie to sie zastosuj,bo on pewnie dobrze Ci doradził..już i tak mamy bliżej niż dalej także ten czas zleci szybciutko;-)

Rechotku-"Łe ar ju"?!!!!!!
Zrobiłam aż 26 krokiecików:tak:;-)Będzie wyżerka;-):-)
No ale dalej czekam na Ciebie..:-p

No właśnie Rechotku??? I chciałam zauważyć że Tygrynka też coś manianę odwala i jak zaraz się tu nie zamelduje, że nie pisała tylko dlatego że leży i odpoczywa (jedyne usprawiedliwienie) to jej się znowu opierdziel zbierze.

reklama
Wkurw, wkurw , wkurw ! Znowu dostałam wezwanie na policje w sparawie w której ponoć postepowanie zostało zakończone ! I to ze wspaniałym wyprzedzeniem , na jutro na 13 ! A nawet nie mam jak dojechac ... GRRRRR

Rechot , zarzuć jakimś zbereźeństwem toruńskim , bo normlanie jak mnie coś zaraz nie rozweseli to chyba czołgiem pojade an ten posterunek i lufe prosto w gabinet pana komisarza wyceluje ...

Do góry