reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Wkurw, wkurw , wkurw ! Znowu dostałam wezwanie na policje w sparawie w której ponoć postepowanie zostało zakończone ! I to ze wspaniałym wyprzedzeniem , na jutro na 13 ! A nawet nie mam jak dojechac ... GRRRRR

Rechot , zarzuć jakimś zbereźeństwem toruńskim , bo normlanie jak mnie coś zaraz nie rozweseli to chyba czołgiem pojade an ten posterunek i lufe prosto w gabinet pana komisarza wyceluje ...

Zadzwon do siebie na Komende i powiedz że nie możesz sie wstawic a jak im tak bardzo zależy na Twoich zeznaniach to niech po Ciebie sobie przyjadą;-):-D

reklama
he he he ciesz się że nie miałaś być tam wczoraj przed 12.00 bo już nie mam wehikułu niestety.....myśle myślę i coś weny nie mam.....ale opcja z czołgiem je dobra twoje dobre serce na komisariacie na pewno rozmiękczy biurokracje......musisz w to wierzyć

Olka ma racje....zadzwoni i jak już maja przyjechać to szatyni wysocy w galowych mundurach do 35lat stanu wolnego z dużymi pałkami......pod taka eskortą możesz jechać

aaaaaaaaaaaaa troche robotki miałam ...trzasnełyście do 1500 stronic o proszę chyba jesteśmy najbardziej rozpisamym terminem co?
Ja to coś mam przeczucie że my w ogóle jesteśmy terminem NAJBARDZIEJ i to pod każdym względem;-)

Znachorka nooo, ileż Ci można tłumaczyć żebyś tak beztrosko na te banki nie napadała bo to potem trzeba na policję chodzić, tłumaczyć się i w ogóle, ale Ty nie, jak zwykle zrobisz po swojemu i teraz oooo :cool2:

Ja to coś mam przeczucie że my w ogóle jesteśmy terminem NAJBARDZIEJ i to pod każdym względem;-)

Znachorka nooo, ileż Ci można tłumaczyć żebyś tak beztrosko na te banki nie napadała bo to potem trzeba na policję chodzić, tłumaczyć się i w ogóle, ale Ty nie, jak zwykle zrobisz po swojemu i teraz oooo :cool2:
Bo my jesteśmy przecież Lutóweczki-Debeściaki:-)

Bo my jesteśmy przecież Lutóweczki-Debeściaki:-)

reklama
Do góry