reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja przed pierwszym badaniem też sie najadłam słodyczy, ale na czczo mi wyszedł taki sam wynik jak dzisiaj (wtedy 83, dzisiaj - po tygodniowej diecie cukrzycowej 82, to jest okreslili jako 4,11). Tyle ze wtedy mi źle wyszło po godzinie, ale co tam, ja za duzo wciskałam w siebie tych słodkości od zawsze i to pewnei dlatego (na wynik się latami pracuje, a nie w 1 dzień)
copy.png
favicon.ico
ok,bo już myślałam że będę miec zły wynik z powodu mojego łakomstwa;-)

reklama
Wkurw, wkurw , wkurw ! Znowu dostałam wezwanie na policje w sparawie w której ponoć postepowanie zostało zakończone ! I to ze wspaniałym wyprzedzeniem , na jutro na 13 ! A nawet nie mam jak dojechac ... GRRRRR

Rechot , zarzuć jakimś zbereźeństwem toruńskim , bo normlanie jak mnie coś zaraz nie rozweseli to chyba czołgiem pojade an ten posterunek i lufe prosto w gabinet pana komisarza wyceluje ...

Zadzwon do siebie na Komende i powiedz że nie możesz sie wstawic a jak im tak bardzo zależy na Twoich zeznaniach to niech po Ciebie sobie przyjadą;-):-D

Tak, dokładnie, zadzwoń żeby przyjechali - do mojej kolezanki tak przyjeżdżali do domku

Wam to tylko pozwolic na jedno zberezieństwo to sie tego od razu 2 strony robią ! :p Ech ... jutro sobie zadzwonie ... dzisiaj juz sobie nie chce humoru psuć ...

A ile razy robiłyście badanie na toksoplazmozę.? Ja na początku tylko i nie mam przeciwciał wiec to trzeba chyba powtórzyć co? a zalecił Wam lekarz zrobić badanie na cytomegalię? mój nic o tym nie wspomniał ale chyba sobie zrobię bez jego wiedzy

czesc dziewczynki ja wlasnie wróciłam z pracy :-) jestem padnieta bo strasznie zalatany stresujacy dzien byl w pracy :-( chyba tez sie troszke zkimne :-( mimo ze mialam troszke posporzatac ten sajgon w pokoju a moze sie samo zrobi i jak wstane to juz bedzie czysto :-) zajrze do was jak juz sie wyspie :-)

Ggosia to super ze smakowało :)
ja już posprzątąłam ,żeby jutro nei trzeba było. Jeszce tylko sukienkę przeprac bo śmierdzi sklepem no i koszulę męzowi. i mogę na weselicho w sobote sie wybierać :) Mam nadzieję, że edzie dobre i jedzenie (i dużo:zawstydzona/y:)
Zastanawiam się co z włosami zrobić. Ale sobie chyba loki strzelę :)

reklama
Ggosia to super ze smakowało :)
ja już posprzątąłam ,żeby jutro nei trzeba było. Jeszce tylko sukienkę przeprac bo śmierdzi sklepem no i koszulę męzowi. i mogę na weselicho w sobote sie wybierać :) Mam nadzieję, że edzie dobre i jedzenie (i dużo:zawstydzona/y:)
Zastanawiam się co z włosami zrobić. Ale sobie chyba loki strzelę :)

strzelaj strzelaj!! loki są sexy:tak: tylko nie takie pudlowate a falowate:-D jakbys bliżej mnie była to bym Ci pomogła, poza tym mam takie fajne "cóś" do robienia loków:tak: no i podstawa - fotki kochana fotki:tak:

Do góry