reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ja przed pierwszym badaniem też sie najadłam słodyczy, ale na czczo mi wyszedł taki sam wynik jak dzisiaj (wtedy 83, dzisiaj - po tygodniowej diecie cukrzycowej 82, to jest okreslili jako 4,11). Tyle ze wtedy mi źle wyszło po godzinie, ale co tam, ja za duzo wciskałam w siebie tych słodkości od zawsze i to pewnei dlatego (na wynik się latami pracuje, a nie w 1 dzień)
copy.png
favicon.ico
ok,bo już myślałam że będę miec zły wynik z powodu mojego łakomstwa;-)

reklama
Wkurw, wkurw , wkurw ! Znowu dostałam wezwanie na policje w sparawie w której ponoć postepowanie zostało zakończone ! I to ze wspaniałym wyprzedzeniem , na jutro na 13 ! A nawet nie mam jak dojechac ... GRRRRR

Rechot , zarzuć jakimś zbereźeństwem toruńskim , bo normlanie jak mnie coś zaraz nie rozweseli to chyba czołgiem pojade an ten posterunek i lufe prosto w gabinet pana komisarza wyceluje ...

Zadzwon do siebie na Komende i powiedz że nie możesz sie wstawic a jak im tak bardzo zależy na Twoich zeznaniach to niech po Ciebie sobie przyjadą;-):-D

Tak, dokładnie, zadzwoń żeby przyjechali - do mojej kolezanki tak przyjeżdżali do domku

Wam to tylko pozwolic na jedno zberezieństwo to sie tego od razu 2 strony robią ! :p Ech ... jutro sobie zadzwonie ... dzisiaj juz sobie nie chce humoru psuć ...

A ile razy robiłyście badanie na toksoplazmozę.? Ja na początku tylko i nie mam przeciwciał wiec to trzeba chyba powtórzyć co? a zalecił Wam lekarz zrobić badanie na cytomegalię? mój nic o tym nie wspomniał ale chyba sobie zrobię bez jego wiedzy

czesc dziewczynki ja wlasnie wróciłam z pracy :-) jestem padnieta bo strasznie zalatany stresujacy dzien byl w pracy :-( chyba tez sie troszke zkimne :-( mimo ze mialam troszke posporzatac ten sajgon w pokoju a moze sie samo zrobi i jak wstane to juz bedzie czysto :-) zajrze do was jak juz sie wyspie :-)

Ggosia to super ze smakowało :)
ja już posprzątąłam ,żeby jutro nei trzeba było. Jeszce tylko sukienkę przeprac bo śmierdzi sklepem no i koszulę męzowi. i mogę na weselicho w sobote sie wybierać :) Mam nadzieję, że edzie dobre i jedzenie (i dużo:zawstydzona/y:)
Zastanawiam się co z włosami zrobić. Ale sobie chyba loki strzelę :)

reklama
Ggosia to super ze smakowało :)
ja już posprzątąłam ,żeby jutro nei trzeba było. Jeszce tylko sukienkę przeprac bo śmierdzi sklepem no i koszulę męzowi. i mogę na weselicho w sobote sie wybierać :) Mam nadzieję, że edzie dobre i jedzenie (i dużo:zawstydzona/y:)
Zastanawiam się co z włosami zrobić. Ale sobie chyba loki strzelę :)

strzelaj strzelaj!! loki są sexy:tak: tylko nie takie pudlowate a falowate:-D jakbys bliżej mnie była to bym Ci pomogła, poza tym mam takie fajne "cóś" do robienia loków:tak: no i podstawa - fotki kochana fotki:tak:

Do góry