Julisia
Fanka BB :)
mój lekarz powiedział że teraz co miesiąc będziemy kontrolowac cukier i mimo że ostatnio miałam super poziom to na następne badankach też mam zlecony także jeszcze conajmniej ze 3-4 razy "lemoniadki" sie napijęDlaczego znowu? To już takie badanie będziemy miały co miesiąc?! Moja ginka nic mi nie mówiła... :/
tak samo funkcjonujemy: jedno konto 2 karty i wspólne rozliczanie u nas to działa bez zarzutu bo robiliśmy tak nawet jak nie byliśmy małżeństwem zawsze to łatwiej sie połapać ile jest pieniążków z drugiej strony moze brakuje tej niespodzianki że u mnie pusta ale za to u niego.... zawsze są plusy i minusyA co do banków to my juz ponad rok temu założyliśmy wspólne konto i bardzo nam to wszystko ułatwiło mamy wspólne finanse, wiemy ile co miesiąc mamy i tym rozporządzamy dostaliśmy dwie karty, także każde ma swoją i nie ma więkzych problemów:-)
rozwaliłaś mnie tym tekstem - ta fala uderzeniowaz dużymi pałkami mówisz..haha
ja tam jestem zdania,że nie ważna długośc i wielkośc Titanica..ważne jaką robi falę
właśnie wciagnełam "kinder bueno" pychotaka :-) jeszcze troszke posiedzę w pracy a później spacer z psiakiem i sprzątanko mieszkania ale damy radę
a i muszę sie wam pochwalić skończyłam czytać moją książkę ciążową a TAAAAAKA DUUUUUŻA była:-) no i teraz to dopiero wiem że nic nie wiem o zajmowaniu sie dzieckiem