reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
a co do wizyty w pracy Nie było różowo czułam się przed prezesem jak czerwona płachta na byka, myślałam że mnie zaraz zje ogólnie rozmowa bardzo nie przyjemna i cieszę się, że mam to już za sobą
No to niech sobie burak jeden sam teraz radzi Dobrze że już nie musisz się z nim użerać i masz święty spokój!
P
a co do wizyty w pracy Nie było różowo czułam się przed prezesem jak czerwona płachta na byka, myślałam że mnie zaraz zje ogólnie rozmowa bardzo nie przyjemna i cieszę się, że mam to już za sobą
No nie gadaj... co za burak...
Ja mojej szefowej powiedziałam, ona ucieszyła się szczerze (może dlatego że kobieta i m dzieci), razem usiadłyśmy i zaplanowałyśmy obowiązki na njbliższy rok, kto i jak mnie zastąpi, co robić jk to czy tamto się zdarzy, mam cały czas służbowego laptoka i jestem w kontkcie z nimi jakby co - jak czegoś nie wiedzą to dzwonią. Na dodatek mam już zaplanowany powrót do pracy. W sumie to jak rok temu mówiłam mojemu ówczesnemu szefowi ( a facet to był) że jestem w ciąży, to też się szczerze ucieszył i gratulował - i tak samo układaliśmy plan na ciążę..
Na dodatek miesiąc przed ciążą aplikowałam na wyższe stanowisko i zaprosili mnie na interview mimo że na L4 już byłam 3 miesiące i przeszłam rozmowę o dziwo Co za buraki pracują w innych firmach to szok...
Ja mojej szefowej powiedziałam, ona ucieszyła się szczerze (może dlatego że kobieta i m dzieci), razem usiadłyśmy i zaplanowałyśmy obowiązki na njbliższy rok, kto i jak mnie zastąpi, co robić jk to czy tamto się zdarzy, mam cały czas służbowego laptoka i jestem w kontkcie z nimi jakby co - jak czegoś nie wiedzą to dzwonią. Na dodatek mam już zaplanowany powrót do pracy. W sumie to jak rok temu mówiłam mojemu ówczesnemu szefowi ( a facet to był) że jestem w ciąży, to też się szczerze ucieszył i gratulował - i tak samo układaliśmy plan na ciążę..
Na dodatek miesiąc przed ciążą aplikowałam na wyższe stanowisko i zaprosili mnie na interview mimo że na L4 już byłam 3 miesiące i przeszłam rozmowę o dziwo Co za buraki pracują w innych firmach to szok...
olenka12345
Fanka BB :)
Witajcie z rana !:-)
jak Wasze samopoczucie;-)
ja w końcu pospałam;-)
jak Wasze samopoczucie;-)
ja w końcu pospałam;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
tak właśnie zrobię, zwolnienia będę dosyłać pocztą;-)
Usłyszałam dużo nie przyjemnych słów jak wyszłam to się popłakałam, ale już mi przeszło to chyba nadmiar emocji Pierdzielił mi, że teraz głupie baby by tylko w ciąże zachodziły, w domu siedziały, opierd...ały się i nic nie robiły i jeszcze pieniądze za to brały...było jeszcze parę takich tekstów co mnie rozłożyły, ale czułam tylko jak mi serducho szybko wali i jak mi zimno z nerwów Mówił bezosobowo do mnie jakbym była jakąś rzeczą, żałuje, że go nie nagrałam, ale jak tam siedziałam to nie myślałam o tym:-(patrycja- robil ci jakies problemy???? dobrze, ze masz to juz za soba...
olenka12345
Fanka BB :)
Usłyszałam dużo nie przyjemnych słów jak wyszłam to się popłakałam, ale już mi przeszło to chyba nadmiar emocji Pierdzielił mi, że teraz głupie baby by tylko w ciąże zachodziły, w domu siedziały, opierd...ały się i nic nie robiły i jeszcze pieniądze za to brały...było jeszcze parę takich tekstów co mnie rozłożyły, ale czułam tylko jak mi serducho szybko wali i jak mi zimno z nerwów Mówił bezosobowo do mnie jakbym była jakąś rzeczą, żałuje, że go nie nagrałam, ale jak tam siedziałam to nie myślałam o tym:-(
Wiesz co Pati? cH** mu w dupe i kamieni kupe taczka gruzu żeby nie było luzuFrajer zawsze będzie frajerem...a Ty masz prawo byc na zwolnieniu i spokojnie bezstresowo donosic swoje maleństwo
Patrysia... to dziad kalwaryjski!!!! Olej zignoruj i już się nie denerwuj teraz będziecie sobie w domeczku odpoczywac lenić i rozpieszczać.... a on niech się buja... burak jeden!!!
Kurcze mój szef fqajnie zareagował ale to dlatego że tego dnia co mu powiedziałam sam się dowiedział że będzie tata
Kurcze mój szef fqajnie zareagował ale to dlatego że tego dnia co mu powiedziałam sam się dowiedział że będzie tata
I ciężarówka gnoju do przedpokoju....Wiesz co Pati? cH** mu w dupe i kamieni kupe taczka gruzu żeby nie było luzuFrajer zawsze będzie frajerem...a Ty masz prawo byc na zwolnieniu i spokojnie bezstresowo donosic swoje maleństwo
reklama
Usłyszałam dużo nie przyjemnych słów jak wyszłam to się popłakałam, ale już mi przeszło to chyba nadmiar emocji Pierdzielił mi, że teraz głupie baby by tylko w ciąże zachodziły, w domu siedziały, opierd...ały się i nic nie robiły i jeszcze pieniądze za to brały...było jeszcze parę takich tekstów co mnie rozłożyły, ale czułam tylko jak mi serducho szybko wali i jak mi zimno z nerwów Mówił bezosobowo do mnie jakbym była jakąś rzeczą, żałuje, że go nie nagrałam, ale jak tam siedziałam to nie myślałam o tym:-(
okej w takim wypadku ja prosto do HR / kadr bym poszła - napewno macie kogoś takiego w orgnizacji. To p od mobbing podchodzi. Nie oni Ci płacą tylko ZUS. Swoją drogą gdzie Ty pracujesz? Piekło ...na takie tematy jestem bardzo wyczulona. Nigdy nie zwolniłam kobiety w ciąży, zawsze na maksa pomagałam np załatwić bezpłatne badania. To się w głowie wogóle mi nie mieści jak mógł Cię tak ktoś potraktować.