reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam z rana
Majsii gratulacje wielkie!!!!
Rechot, bardzo się cieszę że wszystko ok, a tak w ogóle to małpa jesteś!!! W Łodzi byłaś i nawet mi nie pomachałaś, a ja cały dzień jak ta głupia w oknie stoję i wyczekuję:wściekła/y:

Muszę jakieś śniadanie zjeść.

kochana machałam aż mnie reka bolała, ta wyprawa zajeła mi cały dzień była padnięta jak kawka...ale powiem wam że szare i zabałaganione to wasze miasto jakoś mnie przygnębiło...byłam w ośrodku na Zielonej 25 u profesora Sieroszewskiego...polecam gorąco....

Rechotku - mi się robią rozstępy na...BIODERKACH i jedne są świeżo zrobione bo różowiutkie inne już bledną... na brzuchu mam mega sadełkowy zapas i narazie nie ma ataków tygrysich prążków. Cieszę się, że z synkiem jest wszystko okej - u Dudarewicza byłaś czy w Diasonie?

u prof. Sieroszewskiego

dziewczyny...mam pytanko przede wszystkim do tych niezameznych...jak robicie ze swoimi mezczyznami/narzeczonymi w zwiazku z urodzeniem dziecka...zamierzacie isc do usc wczesniej i zglosic uznanie dziecka poczetego, czy zrobicie to dopiero po porodzie?ja mam jakies takie rozne czarne mysli zwiazane z porodem itd...i mysle, ze dla dobra dziecka lepiej bedzie przejsc sie do usc wczesniej i przed urzednikiem zlozyc oswiadczenie o uznaniu dziecka przez ojca...

a jak wy planujecie??

ja po porodzie się tym zajmę ...zobaczymy z resztą czy wogóle on na to zasłuży....

reklama
Podobno wystarczy że po narodzinach Maleństwa pójdziecie oboje do urzędu i tam zarejestrujecie dzieciątko. Moja siostra cioteczna tak robiła w zeszłym roku.

W ogóle to śmiesznie jest z tymi rozstępami, bo mój A. to chudzina a na kolanach ma rozstępy, więc coś mi się wydaje, że rozstępy nie są wynikiem rozciągającej się skóry :eek:

ale możesz chyba podac swoje nazwisko a jego jako ojca i wtedy ewentualnie starac sie o alimenty. Chociaż może do tego lutego się poukłada

trzymam kciukaski na pewno jakoś to będzie.....calusek na ciężki dzień,
Przydał się! dziękuje!:-)
chciałam się wam na dzień dobry pożalić i pomarudać

te kremy i oliwka na rozstępy ***** dają, już nie mam kilku małych a popękały dalej pojawił;y się nowe, wyglądam jak po walce z tygrysem....skóra jest super nawilżona i elastyczna, byłam u kumpeli w salonie kosmetycznym, oglądała to, mówiła też że skóra nie jest tak naprawdę napięta tak aby był z tym problem, jak to określiła mam spokojnie jeszcze zapas skóry wiec sama stwierdziła że smarowanie nie za wiele pomoże.....genetyka zrobiła swoje, niestety dostałam w spadku...idę udusić moją maderitkę.....
ja zapominam się smarować tymi specyfikami i jak na razie bilans rozstępów=0 ja chyba dostałam lepszego gena
000203FB.gif

Kciuki zaciśnięte.

Patrycja 214- powodzenia w pracy!!!

Dziękuje

Wy to jesteś super dziewczyny zawsze mam w Was wsparcie:sorry: Dziękuje Wam za to że jesteście:sorry: jak się przeprowadzimy przez miesiąc nie będziemy mieli internetu nie wiem jak ja przeżyję bez Was
a co do wizyty w pracy:sorry: Nie było różowo czułam się przed prezesem jak czerwona płachta na byka, myślałam że mnie zaraz zje:sorry: ogólnie rozmowa bardzo nie przyjemna i cieszę się, że mam to już za sobą:sorry:

reklama
P
a co do wizyty w pracy:sorry: Nie było różowo czułam się przed prezesem jak czerwona płachta na byka, myślałam że mnie zaraz zje:sorry: ogólnie rozmowa bardzo nie przyjemna i cieszę się, że mam to już za sobą:sorry:
To dobrze, że masz już to za sobą- a to burak z tego prezesa, ciekawe czy dla zony czy matki tez by taki był niewyrozumiały??? Teraz ciesz się z macierzyństwa
copy.png
favicon.ico

Do góry