reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzień Dobry Dziewuszki:-)

Ja dziś wstałam dopiero o 9:30, ale tylko dlatego, że byłam głodna, bo tak to pewnie nadal bym spała:-p zeszłam na dół na śniadanie i zagadałam się z teściówką, więc narazie nie nadrobię co pisałyście, bo zaraz muszę z teściami jechać do przychodni:tak:

Powiem Wam tylko, że wczoraj mieliśmy po południu niezły ubaw:-D od 17 do 22 graliśmy ze szwagierką i szwagrem w BIZNES PO POLSKU (coś jak EUROBIZNES) i tak nam czas szybko leciał, że nie mam pytać;-) super zabawa i tak się uśmialiśmy, że później nie umiałam zasnąć, bo mnie brzuch bolał:eek:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

My mamy dziś wizytę po 18, więc poproszę o kciuki, by Sóweczka pokazała co tam kryje między nóżkami:-D

Pati a może pomyśl o własnym biznesie...ruszył program o którym samam myślę "mama może wszytko" pomagają laskom zaraz po macierzyńskim założyć własny biznes.....mozna z unii dostać nawet 40 tyś
super opcja teraz tylko trzeba pomyśleć, co by tu otworzyć żeby się jakoś ten biznes kręcił w tej dziurze:sorry: Może Synuś mnie natchnie czekam na wene...............
000203FC.gif

a co do wizyty w pracy:sorry: Nie było różowo czułam się przed prezesem jak czerwona płachta na byka, myślałam że mnie zaraz zje:sorry: ogólnie rozmowa bardzo nie przyjemna i cieszę się, że mam to już za sobą:sorry:

co za ..............., nie denerwuj się burakiem. też kiedyś pracowałam w firmie rodzinnej, tyle ze ja nei byłam z rodziny... buractwo, a kurde Panowie mlodzi byli to by sie wydawało ,że z zacieciem manadżerskim, a nei buraczanym. U mnei teraz szefowa też nei była zachwycona, bo jej siecały oddział posypał, ale nie dała po sobie tego za bardzo poznać, także nie bylo źle.
Co do roztepów, to mnie ostatnio tak skóra swędzi na brzuchu i w biuście, że tylko czekac pierwszych roztepów, będą mi pasowac do tych na plecach, na tyłku i udach. Kurde cała jestem poorana, ale jak już będe bogata (błahahaha) to sobie je usunę :)

super opcja teraz tylko trzeba pomyśleć, co by tu otworzyć żeby się jakoś ten biznes kręcił w tej dziurze:sorry: Może Synuś mnie natchnie czekam na wene...............
000203FC.gif

a macie tam sklep z ładną tania odzieżą w dużych rozmiarach?????????

a może sprzedaż internetowa???????

a może kids klub....mama idzie ze swoimi sprawami i zostawia dziecko ale nie przedszkole tylko taka przechowalnia.......???????????

A ja dziewczynki mam stresa, bo idę porozmawiac z dyrektorką przedszkola w sprawie przeniesienia mojego synka bliżej domu. W Krakowie było sie bardzo ciężko dostać do przedszkola, więc my też się początkowo niedostaliśmy. Po rekrutacji wywiesili w internecie gdzie są wolne miejsca i mój mąż popędził zapisać synka do najbliższego, w którym były wolne miejsca. Niestety musze go zawozić samochodem i przywozić ( a mój mąz często jest w delegacji, więc mi w tym nie jest w stanie pomóc) i nie wyobrażam sobie, jak się mała urodzi - środek zimy i bedą ją musiała rano do samochodu i jego i jazda. Chcę przenieść go tak, bym mogła z wózkiem podejść i go zaprowadzić czy odebrać. Rozmawiałam już 2 razy z tą dyrektorką - jest bardzo miła i za każdym razem prosi, bym przyszła za 2 tygodnie. Doradźcie mi co mówić jej - proszę ją, że jestem w ciązy itd. że mąż w delegacjach

reklama
co za ..............., nie denerwuj się burakiem. też kiedyś pracowałam w firmie rodzinnej, tyle ze ja nei byłam z rodziny... buractwo, a kurde Panowie mlodzi byli to by sie wydawało ,że z zacieciem manadżerskim, a nei buraczanym. U mnei teraz szefowa też nei była zachwycona, bo jej siecały oddział posypał, ale nie dała po sobie tego za bardzo poznać, także nie bylo źle.
Co do roztepów, to mnie ostatnio tak skóra swędzi na brzuchu i w biuście, że tylko czekac pierwszych roztepów, będą mi pasowac do tych na plecach, na tyłku i udach. Kurde cała jestem poorana, ale jak już będe bogata (błahahaha) to sobie je usunę :)
Jak już wszystkie będziemy milionerkami (hahahahahaha) to będziemy wiecznie, młode i piękne
a macie tam sklep z ładną tania odzieżą w dużych rozmiarach?????????

a może sprzedaż internetowa???????

a może kids klub....mama idzie ze swoimi sprawami i zostawia dziecko ale nie przedszkole tylko taka przechowalnia.......???????????

sklepy są:sorry: ale ten kids club, to nie taki głupi pomysł, wiele kobiet nie ma z kim zostawić swoich dzieci na godzinę, dwie, a z tego co się orientuje to tu nie ma czegoś takiego jesteś genialna!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Do góry