reklama
Znachorko - ale to on ma byc dzentelmenem a ty masz mu tylko towarzyszyc . Aprops wspomnij mu ze to Ty jestes w ciazy i to on powinien nad Toba latac , a nie jeszcze foch....jerestaracja ? jemu by to pasowało zwłaszcza że tylko na moim koncie zostały pieniądze 200z ł do konca miesiąca ...
Anisen
kochamy Cię mocno
Znachorka musisz mu uświadomić ze skoro Cię zabiera do restauracji to on stawia obiad. żadne Twoje konto. Bo Tobie smakuje to co robisz i nie czujesz potrzeby wydwania wiekszej kasy na obiad.
A jak mu nie pasuje sam moze dla Was gotować. Jeszcze bym mu powiedziała- skoro najlepsi kucharze to podobno faceci to pokaz na co Cie stać.
A jak mu nie pasuje sam moze dla Was gotować. Jeszcze bym mu powiedziała- skoro najlepsi kucharze to podobno faceci to pokaz na co Cie stać.
Znachorko - olej kilka dni wszystko , a wtedy zobaczy ze ciezko pracujesz ale nie masz sily i liczysz na jego pomocNa każdą uwage o tym że przydałby mi się troche pomocy słysze " no a co ja robie ? przecież ci pomagam ! " A mnie ręce do ziemi ...
Anisen
kochamy Cię mocno
to niestety nie ten typ ... to typ : baba ma gotowac sprzątac prać i prasować , a ciąza to nie choroba ... to nie człowiek któremu jak cos powiesz to dotrze , czy chociarz skłaoni do refleksji ...
Mój mąz mimo ze wie , ze ja jestem niespotykanie spokojny człowiek to jakby mi wyskoczył z takim hasłem to by usłyszał kilka słow prawdy. Jak chodzilismy do pracy oboje to nie było ze ja tylko obiady, często wracałam po korkach zdechnieta jak pies a Jarek mi podawał cieplutką kolacje, masował kark albo robił kąpiel w pianie. Teraz ja nie pracuje i dobrze sie czuje wiec robie obiady, ale widze jak on to docenia. rytuałem juz sie stało ze po obiedzie mnie całuje i dziekuje za jedzonko. jakbym nie dała rady zrobic bo źle sie czułam to on by dla nas zrobił mimo ze pracuje jak wól od rana do nocy, późnej nocy. Nie skrzeczy mi ze nie posprzątane, ze nie umyte naczynia albo ze prasowanie czeka od kilku dni.
ja bym zastrajkowała i ze dwa dni robiła tylko sobie a jemu wrzucała hasło- przeciez Ci nie smakuje co ja gotuje. Sam sobie ugotuj albo doceń co dla Ciebie robię.
marga82
Lutóweczka2010
znachorko najlepiej jak teraz przez jakis czas nie bedziesz nic gotowac dla niego a jesli bedzi pytal czemu nie ugoowane to mu powidz ze "przeciez nie umiesz bo to com ugotujesz to nie smakuje to nich sam sobie ugotuje" ale wiem ze takie sytuacje moga doproadzic do łez (zwłaszcza w ciązy) Ja ostatnio probowalam ugotowac cos co jadlam u siostry i wyszlo mi troszke inne w smaku to pół dnia przeryczałam ze jestem marna kucharka i nic nie potrafie!
My własnie z mezulkiem zamówiliśmy pizze wiec w oczekiwaniu na nia ide sie trozke do niego poprzytulać :-)
My własnie z mezulkiem zamówiliśmy pizze wiec w oczekiwaniu na nia ide sie trozke do niego poprzytulać :-)
zabeczka
Fanka BB :)
Znachorko, dziewczyny Ci dobrze radza. Olej gotowanie i nie rob dla niego nic. Jak chlop zglodnieje to moze cos przemysli Terapia wstrzasowa jest najlepsza
Malo nas tu dzis:-(
Ide ogladac Private practice.
Malo nas tu dzis:-(
Ide ogladac Private practice.
reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Cześć babolki:-)
Ja sobie siedzę w domku i jakoś tak mi nie wiadomo kiedy ten weekend minął. Wczoraj udało mi się zrobić trochę miejsca na ubranka dla malutkiej i teraz mogę już je sobie spokojnie przywieźć i zacząć prać. Już się trochę doczekać nie mogę;-)
Teraz jak już małą mi się uda spać wysłać to sobie jakiś film obejrzymy może:-)
Znachorka, ciężko coś doradzić, bo to naprawdę ciężki przypadek Ci się trafił:-( Trzymaj się dzielnie!
Ja sobie siedzę w domku i jakoś tak mi nie wiadomo kiedy ten weekend minął. Wczoraj udało mi się zrobić trochę miejsca na ubranka dla malutkiej i teraz mogę już je sobie spokojnie przywieźć i zacząć prać. Już się trochę doczekać nie mogę;-)
Teraz jak już małą mi się uda spać wysłać to sobie jakiś film obejrzymy może:-)
Znachorka, ciężko coś doradzić, bo to naprawdę ciężki przypadek Ci się trafił:-( Trzymaj się dzielnie!