reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Kasiu a gdzie kupiłaś ten chlebek?? Tomek mi kazał zapytać, jak mu opowiedziałam jakie świństwo zrobił Wam sprzedawca, przecież my możemy w tych samych sklepach kupować:tak: cieszę się, że nic Ci nie było, super:tak:
leżę, ale tak mnie boli krzyż/posladek (nie wiem sama dokładnie co to jest), że nawet jak się przewracam z boku na bok to wyrywa mi się na głos "AUUU", na razie tylko masażyk mi pomaga, ale tylko na chwilę:-( w ogóle beznadziejny dzień, czekam na rano, bo wtedy mam zawsze największe plamienia...
byli "szwagrowie" z 2 miesięczną córeczką - mały grzeczny słodziak!! wciągu 2,5 godziny dwa razy jadła i raz spała:tak:i taka cała ubrana na różowo, że aż przez chwilę mi się żal zrobiło, że będę miała synka, ale potem zrobiło mi się za słodko:-D
teraz kolacyjka i mam zamiar napisać jeden najkrótszy najprostszy rozdział z magisterki...
a Wam życzę spokojnego miłego wieczoru bez kłótni z facetami:tak:

Kasiu a gdzie kupiłaś ten chlebek?? Tomek mi kazał zapytać, jak mu opowiedziałam jakie świństwo zrobił Wam sprzedawca, przecież my możemy w tych samych sklepach kupować:tak: cieszę się, że nic Ci nie było, super:tak:
leżę, ale tak mnie boli krzyż/posladek (nie wiem sama dokładnie co to jest), że nawet jak się przewracam z boku na bok to wyrywa mi się na głos "AUUU", na razie tylko masażyk mi pomaga, ale tylko na chwilę:-( w ogóle beznadziejny dzień, czekam na rano, bo wtedy mam zawsze największe plamienia...
byli "szwagrowie" z 2 miesięczną córeczką - mały grzeczny słodziak!! wciągu 2,5 godziny dwa razy jadła i raz spała:tak:i taka cała ubrana na różowo, że aż przez chwilę mi się żal zrobiło, że będę miała synka, ale potem zrobiło mi się za słodko:-D
teraz kolacyjka i mam zamiar napisać jeden najkrótszy najprostszy rozdział z magisterki...
a Wam życzę spokojnego miłego wieczoru bez kłótni z facetami:tak:

DobraMama.pl - Rwa kulszowa w ciąży - Forum

Ja od kilku lat nie jem parówek, niestety wiem z czego są zrobione. Nawt te niby dla dzieci mnie odstraszają

Ogladam taniec z gwiazdami, raczej leci sobie ja zerkam w lusterko. Była rumba, kurcze uczyłam sie jej 1,5 roku i o zgrozo w tym tańcy nie było ani jednego podstawowego kroku. Masakrycznie sie ogląda jak sie choć troche umie tańczyć

Ostatnia edycja:
reklama
no ja brzydze sie parowami nie jadlam ich ze 3 lata, ale pare dni temu gadalyscie tyle ze berlinki dobre to sie skusilam bo wygladaja porzadnie:-D:-D:-D bo np w rzezniku normalnie tego bym nie kupila bleeeeee nie wiadomo co to jest, a mi kumpel kiedys mowil ze zdarzylo mu sie w pracy pare lat temu, że do tej maszyny co mieli mieso wpadł kot:szok::szok::szok: zgadnijcie czy wyrzucili to mieso:no::no::no:

Do góry