Anisen
kochamy Cię mocno
Kasia nie uciekajeeeeeeee nikogo nie ma:---( narazie uciekam:-(
ja juz jestem , chałka w piecu wiec znów mam czas na łażenie po sieci;-)
Jak mój wróci i mi powie ze chałka niedobra to do wyśle spać na śnieg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia nie uciekajeeeeeeee nikogo nie ma:---( narazie uciekam:-(
Kasiu a gdzie kupiłaś ten chlebek?? Tomek mi kazał zapytać, jak mu opowiedziałam jakie świństwo zrobił Wam sprzedawca, przecież my możemy w tych samych sklepach kupować cieszę się, że nic Ci nie było, super
leżę, ale tak mnie boli krzyż/posladek (nie wiem sama dokładnie co to jest), że nawet jak się przewracam z boku na bok to wyrywa mi się na głos "AUUU", na razie tylko masażyk mi pomaga, ale tylko na chwilę:-( w ogóle beznadziejny dzień, czekam na rano, bo wtedy mam zawsze największe plamienia...
byli "szwagrowie" z 2 miesięczną córeczką - mały grzeczny słodziak!! wciągu 2,5 godziny dwa razy jadła i raz spałai taka cała ubrana na różowo, że aż przez chwilę mi się żal zrobiło, że będę miała synka, ale potem zrobiło mi się za słodko
teraz kolacyjka i mam zamiar napisać jeden najkrótszy najprostszy rozdział z magisterki...
a Wam życzę spokojnego miłego wieczoru bez kłótni z facetami