reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a niech to dunder szalony świśnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dobry humor diabli wzięli, jestem wkurzona na maksa, mam dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu pojawiały się plamki krwi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co prawda na razie małe i malo, ale są i to czyściutkie czerwone, jak ja nienawidzę swojej macicy!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a Synkowi maleją szanse na rodzeństwo, bo ciąża będzie mi się kojarzyła tylko z nerwami i strachem:-:)-:)-( aj nawet nie chce mi się już nic pisać, zmykam lepiej stąd, miłego dnia dziewczynki!
mam nadzieję, ze lezysz. Odezwij się potem jak się czujesz.

reklama
czesc dziewuszki!!

TYGRYNKO koniecznie do łóżka i leżec !!!!!!!
PANDORKO sliczny pokoik napewo dzidziochowi sie spodoba :-)
LOSEK mebelki pirerwsza klasa tez mis ei takie podobaja ale jak juz pobudujemy domek i synek bedzie mial tam pokoik to bedzie juz za duzy na takie slodkie mebelki :-)
KINGUSIA oczywiscie trzymam kciuki za justrzejsze usg zeby dzidzia dobrze nóżki ozchylała :-)

Ja narazie zmykam bo jedziemy do tesciow w odwiedziny bo juz dzonili ze sie w cale u nich nie pokazujemy!! :-) miłej niedzieli :-) zajrze później BUZIAKI :-)

Kochane macie pozdrowienia od Guchy:-) Ma dzisiaj drugą turę gości i wpadnie do nas jutro:-) ja już po obiedzie, ale coś mi nie spasował obiad bo od razu go zwróciłam:-(ech... kiepski dziś dzień mam nadzieję że Wy dzisiaj macie lepsze samopoczucie;-)

Genialny ten pies i zajebiste imię :). Mój sie Albert nazywal :)

On jest Leon po innym labradorze Leonie z parku, w którym wyprowadzałam mojegp innego psa jeszcze mieszkając w Gdańsku. Agent jest z tego mojego niesamowity, łobuz straszny, ale mam nadzieję, że się uspokoi zanim się Filip urodzi, bo inaczej będzie bardzo ciężko.

Leonowa galeria znajduje się TUTAJ.

Hej Dziewczynki :)

Ja za Wami nie nadążam :-(
Wstałam rano, pomyślałam że poczytam co się u Was działo od piątkowego wieczowu, a potem się przywitam. Myślę sobie "szybko pójdzie", a tu lipa.
Jak siadłam do kompa przed 10.00, to skończyłam nadganiać dopiero teraz. Patrzę na zegarek - prawie 15.00
Czy Wy nie robicie nic innego tylko siedzicie z nosami w monitorach i palcami na klawiaturze?

Miłego popołudnia :-D

Hej dziewczynki:)
Tygrynko do lozeczka lezec. Odpoczywaj a wszystko bedzie ok.
Pandorko Sliczny pokoik:tak:
Losek super te mebelka, bardzo mi sie podobja, w grudniu bede chyba kupowac podobny zestaw:tak:
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.

Ja wlasnie zjadlam pozne drugie sniadanie, bo wstalam o 10:szok:
Bol podbrzusia i pachwin juz sie zmniejszyl:tak::tak:, wiec zakladam ze to tylko macica mi sie powieksza i dlatgo tak bolalo:-(
Widzialyscie zdjecia Guchy na NK? Juz dala fotki ze slubu.
Ide zaraz obiad gotowac, bo moj juz glodny.:-p
Milej niedzieli:-):-)

Cześć Lodóweczki :-)
Nie marznę już , huraaaaaa. Grzejniczek sprawuje się na medal. właśnie zjadłam obiad i ... muszę iść do sklepu kupic jajka i mleko. Obiecałam męzowi chałkę drożdzową z rodzynkami i miodem na kolacje. Jak sie obiecało trzeba dotrzymać słowa. A ze lubie piec to mi czas szybko zleci. Mąz oczywiście w pracy. to juz 4 weekend kiedy on w pracy. Zastanawiam sie ile jeszcze da rady on i wytrzymam nerwowo ja.

Cos mi sie z okiem porobiło, tylko prawym. Piekło, zapuściłam kropelki a teraz mimo soczewki mam wrazenie rozmytego obrazu. Musze podejsc do okulisty niech zobaczy.

Tygrynko marsz do łozeczka i lezeć. Gosci przyjmiesz w pozycji horyzontalnej;-). Twoje i maleństwa zdrowie najważniejsze.
Pandorka pokoik superaśny. Czekam na wiecej fotek bo nabrałam ochoty ;) .
Losek mebelki ładne, wprawdzie mnie kolor biały odstrasza. mam jakis uraz na tym punkcie.
Kinga jutro kciuki zaciśniete na maksa. Daj znac po wizycie co i jak. Będe czekac na relacje.
Patrycja biedaczku , moze jak polezysz to przejdzie i będziesz mogła cos zjeść. A teraz polez troszke bo takie wymioty to osłabiają organizm.
Żabeczko- ja tez mam nadzeje ze to tylko powiększająca sie macica. Będzie dobrze. Trzymam kciuki. A i smacznego obiadku.

A teraz znikam do sklepu póki ten niedaleko otwarty, zebym potem nie musiała pół miasta gonic za tymi jajakami.
Wielkie buziaki Lodóweczki :-)

Cześć Lodóweczki :-)
Nie marznę już , huraaaaaa. Grzejniczek sprawuje się na medal. właśnie zjadłam obiad i ... muszę iść do sklepu kupic jajka i mleko. Obiecałam męzowi chałkę drożdzową z rodzynkami i miodem na kolacje. Jak sie obiecało trzeba dotrzymać słowa. A ze lubie piec to mi czas szybko zleci. Mąz oczywiście w pracy. to juz 4 weekend kiedy on w pracy. Zastanawiam sie ile jeszcze da rady on i wytrzymam nerwowo ja.

Cos mi sie z okiem porobiło, tylko prawym. Piekło, zapuściłam kropelki a teraz mimo soczewki mam wrazenie rozmytego obrazu. Musze podejsc do okulisty niech zobaczy.

Tygrynko marsz do łozeczka i lezeć. Gosci przyjmiesz w pozycji horyzontalnej;-). Twoje i maleństwa zdrowie najważniejsze.
Pandorka pokoik superaśny. Czekam na wiecej fotek bo nabrałam ochoty ;) .
Losek mebelki ładne, wprawdzie mnie kolor biały odstrasza. mam jakis uraz na tym punkcie.
Kinga jutro kciuki zaciśniete na maksa. Daj znac po wizycie co i jak. Będe czekac na relacje.
Patrycja biedaczku , moze jak polezysz to przejdzie i będziesz mogła cos zjeść. A teraz polez troszke bo takie wymioty to osłabiają organizm.
Żabeczko- ja tez mam nadzeje ze to tylko powiększająca sie macica. Będzie dobrze. Trzymam kciuki. A i smacznego obiadku.

A teraz znikam do sklepu póki ten niedaleko otwarty, zebym potem nie musiała pół miasta gonic za tymi jajakami.
Wielkie buziaki Lodóweczki :-)
to super!!!!:-):-):-) Zimno już Wam nie straszne:-) Piję herbatkę miętową i jem chrupki kukurydziane:sorry: Ale głodna jestem...:sorry: Podziel się z nami swoim wypiekiem mimo problemów żołądkowych z chęcią bym zjadłam:laugh2:

reklama
Zrobiłam kilka nowych zdjęć pokoju Filipa więc się chwalę :-D

img3605f.jpg

img3606i.jpg

img3608dq.jpg

img3609p.jpg

img3611k.jpg

tylko tak jak mówię... dywan tam jeszcze będzie bo ta podłoga drewniana jest paskudna...

któraś z was pytała mnie, czy te obrazki, to wszystko są naklejki? Tak! Co do jednej! I te na ścianach i te na komodzie i szafie to wszystko są naklejki. Można je przyklejać na ścianę a potem odklejać w celu np. przeklejenia w inne miejsce nbez obawy, że farba, czy tapeta zacznie odchodzić. Polecam serdecznie.

Gotuję sobie właśnie pierożki z jagodami i mam zamiar wciągnąć całą paczkę :-D

Ostatnia edycja:
Do góry